Joj mi imamo 11 dana do pregleda, voljela bih da mi kaže jel curica ili dečko, sad me već lagano svi živciraju, zašto ne govorimo što je...sad najrađe ne bi nikome ni rekla osim svojima! Biti će Lovro ili Patricia 😊
Joj mi imamo 11 dana do pregleda, voljela bih da mi kaže jel curica ili dečko, sad me već lagano svi živciraju, zašto ne govorimo što je…sad najrađe ne bi nikome ni rekla osim svojima! Biti će Lovro ili Patricia 😊
Nama je za 6 dana, valjda će već sad vidjeti šta je 😊 nismo se gledali od 13 tj, već sam nestrpljiva.
Evo cure koje zelite gledat svake minute jedna beba danas je u 11.10 na rtl-u
Baby.k ja sam poprilično nestrpljiva, osim što bi voljela znati spol, brine me da li se posteljica počela podizati, jer mi je preporučeno mirovanje do sljedećeg pregleda, nemam nikakve bolove, niti krvarim što je dobro, ali opet brinem.
Petrapp2605, razumijem te. Nadam se da će sve biti ok i da se posteljica podiže 😊
Kad smo kod gledanka spola takonke jednoj poznanici do kraja trudnoce bio decko. I kupili ono sve za Lea a kad ono izasla cura. E to mora da je bio sok.
Kad smo kod gledanka spola takonke jednoj poznanici do kraja trudnoce bio decko. I kupili ono sve za Lea a kad ono izasla cura. E to mora da je bio sok.
Ne želim ni jednoj od nas takav šok! Al najbitnije da je zdravo 🤗
Teta Meni možeš pod rodilište napisati Pakrac.
Ti si onda blizu mog rodnog kraja. Ja sam iz Pakraca inace.
Teta Meni možeš pod rodilište napisati Pakrac.
Ti si onda blizu mog rodnog kraja. Ja sam iz Pakraca inace.
20ak min od Pakraca sam. Novska
Sortiraj odgovore
Najstariji