Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dija85
    11. Svibanj 2018. 10:36

Teta Meni možeš pod rodilište napisati Pakrac. 

petrapp2605
    11. Svibanj 2018. 10:41

Joj mi imamo 11 dana do pregleda, voljela bih da mi kaže jel curica ili dečko, sad me već lagano svi živciraju, zašto ne govorimo što je...sad najrađe ne bi nikome ni rekla osim svojima! Biti će Lovro ili Patricia 😊 

Baby.k
    11. Svibanj 2018. 10:44

petrapp2605

Joj mi imamo 11 dana do pregleda, voljela bih da mi kaže jel curica ili dečko, sad me već lagano svi živciraju, zašto ne govorimo što je…sad najrađe ne bi nikome ni rekla osim svojima! Biti će Lovro ili Patricia 😊

Nama je za 6 dana, valjda će već sad vidjeti šta je 😊 nismo se gledali od 13 tj, već sam nestrpljiva.

• Malaja12
    11. Svibanj 2018. 10:47

Evo cure koje zelite gledat svake minute jedna beba danas je u 11.10 na rtl-u

petrapp2605
    11. Svibanj 2018. 10:52

Baby.k ja sam poprilično nestrpljiva, osim što bi voljela znati spol, brine me da li se posteljica počela podizati, jer mi je preporučeno mirovanje do sljedećeg pregleda, nemam nikakve bolove, niti krvarim što je dobro, ali opet brinem. 

Baby.k
    11. Svibanj 2018. 10:56

Petrapp2605, razumijem te. Nadam se da će sve biti ok i da se posteljica podiže 😊

Dea_Rene
    11. Svibanj 2018. 11:03

Kad smo kod gledanka spola takonke jednoj poznanici do kraja trudnoce bio decko. I kupili ono sve za Lea a kad ono izasla cura. E to mora da je bio sok.

petrapp2605
    11. Svibanj 2018. 11:07

Dea_Rene

Kad smo kod gledanka spola takonke jednoj poznanici do kraja trudnoce bio decko. I kupili ono sve za Lea a kad ono izasla cura. E to mora da je bio sok.

Ne želim ni jednoj od nas takav šok! Al najbitnije da je zdravo 🤗

Ljetna_dama
    11. Svibanj 2018. 11:08

Dija85

Ti si onda blizu mog rodnog kraja. Ja sam iz Pakraca inace. 

Dija85
    11. Svibanj 2018. 11:09

Ljetna_dama

Dija85

Ti si onda blizu mog rodnog kraja. Ja sam iz Pakraca inace.

20ak min od Pakraca sam. Novska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.