Uu koliko nas je😍
Kod mene je promjena da nije curica vec decko, al neka ostane ovako dok mi jos koji put ne potvrde
Teta, za tablicu kad budeš uređivala sljedeći put možeš nadodati Zadarsko rodilište. Vidim da je puno vas iz Zagreba, neki iz Istre, Splita, ima li još koja iz mog kraja il sam sama?
Evo i mene nakon 100 godina! Sad imam citat sta ste sve pisale:)
Takoder prijavljujem da nije curica nego decko! I izgleda ce tako i ostati😂
Uzivajte danas i sretno ako neka ima pregled!
Chrisryy hvala 😊 ma ja inace imam uzi struk pa mi brze iskoci a i dosta cesto imam problema sa napihavanjem. Meni je i prije trudnoce trbuh tako znao iskocoti kada pojedem nesto sto nesmijem.
Ma dok beba napreduje kako treba neka trbuha 😊
Teta90 neznamo jos spol al ako bude decko biti ce Jakov a curica Miriam 😊
Svekyca, dobro se nosiš s tim (ne)saznanjem :) Joj, ja bih vjerojatno izludila.. curica je, nije curica, je, dečko je...Baš mi je kolega nekidan pričao kako su njemu i ženi rekli da čeka curicu i tako su mislili dva mjeseca, i onda u 7.mjesecu trudnoće ipak je dečko?? Al' o čem ja pričam, moja beba meni okreće leđa na svakom ultrazvuku :D
Svekyca, dobro se nosiš s tim (ne)saznanjem :) Joj, ja bih vjerojatno izludila.. curica je, nije curica, je, dečko je…Baš mi je kolega nekidan pričao kako su njemu i ženi rekli da čeka curicu i tako su mislili dva mjeseca, i onda u 7.mjesecu trudnoće ipak je dečko?? Al' o čem ja pričam, moja beba meni okreće leđa na svakom ultrazvuku :D
Rekla sam da ne vjerujem vise nikom dok ne vidim svojim ocima
Sto je najgore svu robicu od malog sam podijelila
Svekyca, dobro se nosiš s tim (ne)saznanjem :) Joj, ja bih vjerojatno izludila.. curica je, nije curica, je, dečko je…Baš mi je kolega nekidan pričao kako su njemu i ženi rekli da čeka curicu i tako su mislili dva mjeseca, i onda u 7.mjesecu trudnoće ipak je dečko?? Al' o čem ja pričam, moja beba meni okreće leđa na svakom ultrazvuku :D
Tako se dogodilo i mojoj frendici, cijelu trudnoću joj govore da je dečkić i sad u 32.tj je ipak curka😊
Chrisryy hvala 😊 ma ja inace imam uzi struk pa mi brze iskoci a i dosta cesto imam problema sa napihavanjem. Meni je i prije trudnoce trbuh tako znao iskocoti kada pojedem nesto sto nesmijem.
Ma dok beba napreduje kako treba neka trbuha 😊
Teta90 neznamo jos spol al ako bude decko biti ce Jakov a curica Miriam 😊
Hehe moje da je curica bila bi Miriam. Čak ju je dragi tako i zvao čim smo saznali da sam trudna, bio je uvjeren da je curica. Ali dečko je. 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji