Petra Hahaha kužim te skroz. A išla sam s namjerom da si kupim haljinu i sandale jer sljedeći vikend idem na krizmu. I još par širih majica za posao. I na kraju niš od tog, dođem doma s hlačama. Baš sam tupasta nekad
Crna191 i ove su tamno plave, da, sad i ja vidim da na slici izgledaju kao crne...
Hvala vam curke i ja jedva čekam da buša naraste. Gledam sliku ujutro i pitam se di se ta moja beba sakrila haha. Al s obzirom da sam inače ko daska stala je bebica tu negdje
Jutrooo!
Christty 💣😍
Mi smo nocas 3 puta ustajali na wc, sreca pa sam svaki put zaspala ko klada. Jucer je za rucak bio poriluk I fasiranci, a danas mi se nesto spinat mota po glavi od kad sam oci otvorila.
Nas_bebac ja nekad ostanem paf kad skuzim da smo vec na pola puta, a ko da smo jucer na prve preglede isle
url=https://lilypie.com]
Crna191 kupiti ću bar jedne da imam, jer po doma mogu nositi i tajice i haljinice, i hodati polugola pogotovo sad kad krene ljeto. A kad nekud moram ić, onda pazim kaj ću si obuć. Baš to što kažeš moći ću ih na jesen nositi nakon poroda, onda će mi već trebati nešto fino toplo za leđa 🙂. Jedi kad ti paše, nitko od nas nije isti, kažem najbitnije je da se voće jede, a sad kad kako kome odgovara.
christyy ja u nedjelju idem na krstitke, a drugu subotu na krstitke (i baš su mi ih uvalili za godišnjicu 😉).
moja preporuka ti je jaje..najsigurnije je i najpraktičnije..znaš i sama da čim ih staviš u auto, zaspu, a ovu sjedalicu baš ne možeš kao jaje vaditi.. probaj otići u trgovinu i da isprobaš u svom autu, kad je montiraš nagib sjedalice bi trebao biti 40 stupnjeva ja mislim.. a i u bolnicu moraš donjeti sjedalicu jer ti oni spakiraju bebu unutra..
mi smo nedavno kupili za maloga novu, ali do 25 kg, ide u obrnutom do 18kg i isto je 0+.. nama je nagib takav da mi ne pada na pamet bebu prije nekih 7-8mj stavljat unutra…
inaće sjedalica ti je super, dobro je prošla na testovima i ovaj spin360 će ti uvelike pomoći..
Imala sam ja jaje za prvo troje, ova mi se sjedalica učinila ok jel je od 0-18kg, rotira se, ima dobre ocjene, trebao bi i nagib biti dobar ali budem otišla do dućana da vidim i da mi žena još pojasni, pa ću onda odlučiti jel bi ipak jaje ili ovu. Istina je da djeca zaspu odmah u autu i da poslije samo izvadiš jaje van, ovako bi morala bebu prebacivati pa bi se vjerojatno i probudila. Meni u Petrovoj nisu htjeli uzeti jaje, tj.sestra je odmah rekla da donesemo mekanu nosiljku ili jastuk, jel im je jaje preteško za nositi skupa sa bebom i da im nije praktično.
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Baby.nb1 Mi smo na 6 dana razlike :) Ni ja ne mogu vjerovati da sam skoro već na pola. Leti vrijeme, trebamo uživati najviše što možemo
Jutro cure... ja sam sinoc u 8:30 morala ici kuhat grah sa spekom i kobasicama jer moj muz ima trudnicke zelje pa je ostalo i za danas 🤣 🤣
christyy izledas preslatko u tim hlacama 😘 i ja sam u h&m kupila trudnicke traperice i odlicne su mi, jest da je malo vruce u njima posto pokrivaju trbuh, al izdrzi se 😉
moja preporuka ti je jaje..najsigurnije je i najpraktičnije..znaš i sama da čim ih staviš u auto, zaspu, a ovu sjedalicu baš ne možeš kao jaje vaditi.. probaj otići u trgovinu i da isprobaš u svom autu, kad je montiraš nagib sjedalice bi trebao biti 40 stupnjeva ja mislim.. a i u bolnicu moraš donjeti sjedalicu jer ti oni spakiraju bebu unutra..
mi smo nedavno kupili za maloga novu, ali do 25 kg, ide u obrnutom do 18kg i isto je 0+.. nama je nagib takav da mi ne pada na pamet bebu prije nekih 7-8mj stavljat unutra…
inaće sjedalica ti je super, dobro je prošla na testovima i ovaj spin360 će ti uvelike pomoći..
Imala sam ja jaje za prvo troje, ova mi se sjedalica učinila ok jel je od 0-18kg, rotira se, ima dobre ocjene, trebao bi i nagib biti dobar ali budem otišla do dućana da vidim i da mi žena još pojasni, pa ću onda odlučiti jel bi ipak jaje ili ovu. Istina je da djeca zaspu odmah u autu i da poslije samo izvadiš jaje van, ovako bi morala bebu prebacivati pa bi se vjerojatno i probudila. Meni u Petrovoj nisu htjeli uzeti jaje, tj.sestra je odmah rekla da donesemo mekanu nosiljku ili jastuk, jel im je jaje preteško za nositi skupa sa bebom i da im nije praktično.
a da? nas su na sv.Duhu izričito tražili as..nikakva košara ni jastuk ni ništa nije dolazilo u obzir..mislim da im negdje i na stranici čak piše..
nagib ti ovisi do auta i sjedala iza,neki imaju jako koso sjedalo,neki ravnije..u dučanu imaš ono probno koje je skoro ravno..znam jer smo mi tako isprobavali sa svojim malcem baš u magic baby, kad smo montirali u auto, sasvim druga priča..
a to što će ti oni pojasniti u dučanu, to zaboravi..više ćeš sama istražiti i naći na int nego što oni tamo znaju..
nama je samo znala reći (bili u 4-5 dučana sa sjedalicama, i u svakom isto) da su to najprodavanije sjedalice i da su stvarno dobre..
isprobaj sjedalicu u autu, vidi dal je nagib kao u jajetu (znaš procijeniti, imala si 3).. a ovo okretanje je stvarno super, to se itekako slažem..
Hello curke nama danas prvih 100 dana trudnoce..kad ovako gledam i brzo je proslo, a meni se cini ko da smo stalno na istom mjestu 😂
@Palcica12 mi smo u petrovoj najnormalnije dosli s jajetom.. Jos je bio babyboom pa nas je puno islo isti dan doma i svi su nosili jaje.. Tako je bilo 2016.. ☺️
Jutro klokanice,
Dobrodosle nove i sretno na pregledu.
Jutros kad sam sjela na ljevoj strani nize od pupka sam osjetila kao da misic trza. Zar nije jos rano da pocnem osjecat bebu?
Sto se tice odjece, ja cu si kupit nekoliko haljina ili kosulja tunika za ljeto koje su moc nosit i kasnije, a za na jesen imam stare (nove) kosulje koje su mi preevelike od kad sam skinula 20 kila, pa mislim da ce mi bit taman kad dobim trbuh 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji