Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    05. Svibanj 2018. 17:08

Schinin evo cvijeće je posađeno, radila sam pauze pa me nije uhvatilo 😊. Sad je u planu samo odmaranje  već sam se otuširala, namazala svim mogućim kremama i uljima što imam, mirišim ko cvijetić 😀 pripremila zdjelicu s jagodama i sad ću vidjeti hoće li mi se bebica javiti 😊

05. Svibanj 2018. 18:35

Hej ljepotice, klokanice... Evo da se i ja javim. Malo sam se zalaufala sa čišćenjem po kući i ljuta sam jer sam cijeli dan sa krpom u ruci a ništa se ne vidi :-( Totalno frustrirajuće. Posebice kad muž ostavlja stvari iza sebe ko zmija kožu. Tako da je danas "Maca papučarica" odnijela tenisice i kućne papuče.  Kad ne ide na "odrasli" način, valja onda pristupiti kao djetetu. 

Ja sam zasadila malo cvijeća, pa me je pljusak potjerao sa balkona. Ostale su mi još 2 petunije za zasaditi. 
    Aleksandra i Amy - nastojte čim slabije cigarete i čim manje možete. Ja sam pušila u početku dok sam postepeno prestajala i svaka cigareta mi je značila ogromnu grižnju savjesti. Prestala sam u 7.tt i nadam se da ću se održati kao nepušač i nakon trudnoće i dojenja. 

Aidicaa
    05. Svibanj 2018. 18:55

Hej drage moje, ja bila na pregledu u ponedeljak, stalno me probadalo u jajnicima, i blagi menstrualni bolovi. A i drugi mi je spontani bio u ovoj sedmici.
    Doktor rekao sve uredu, trudnoća oko 7 sedmica. Dao mi je vitamine da pijem, vitamini i za mene i za bebu. Ja više nemam nikakav bol, osim malo sa lijeve i sa desne strane, ali skroz nisko, ako uradim nagle pokrete. Nemam ni one blage menstrualne. Jeli normalno da u 8 sedmici bolovi nestanu.
    P.s tako sam i kada je bio spontani skontala da nije uredu, tada mi se bebica prestala razvijati.

Ail
    05. Svibanj 2018. 19:06

Amy2018

Aleksandra, i ja sam pusac Teśki, ispusim na dan po 13 cigareta, ubija me to svaki dan, bojim se, jako strahujem za bebu, reci mi kad si isla zadnji put na kontrolu, da li beba dobro napreduje uprkos pusenju? Ja zadnji put isla sa puna cetiri mjeseca i sve ok bilo odlicno, i ovaj put nadam se da ce Tako biti.. Sta da kazem, savjest i mene ubija,, nisam sretna zbog toga.

Pusac sam, pusim dosta, puait cu do kraja trudnoce i nakon. Rodila sam dva djecaka do sada i obojica su super. Rodeni sa prosjecnom kilazom. 1. 3180/52 2. 3230/52. Znam da je stetno znam ucinak nikotina na bebu, ali kroz savjetovanje sa ginekologom sam i dalje ostala pusac. Imam epilepsiju u fazi mirovanja, i jedan napadaj moze uzrokovati smrt djeteta u bilo kojem periodu trudnoce. Radije kad sam nervozna zapalim jednu i obavezno mi je ujutro uz kavicu. Za sad je sa ovom bebom sve u redu, u ponedjeljak imam pregled pa cemo vidjeti kako napredujemo. Sa prvim su dijagnosticirali zastoj u razvoju i htjeli ga poroditi kad smo tek usli u 7 mj trudnoce, zahvaljujuci privatniku smo izasli iz bolnice i odbili porod, dosli u bolnicu u 38tt sa puknutim vodenjakom roditi a eto mali je sasvim normalno se dalje razvijao. Pitaj ginekologa da ti pogleda protok vena kroz pupcanu, moj to gleda svaki put jer zna situaciju. 

Isssa
    05. Svibanj 2018. 19:13

Ail

Amy2018

Aleksandra, i ja sam pusac Teśki, ispusim na dan po 13 cigareta, ubija me to svaki dan, bojim se, jako strahujem za bebu, reci mi kad si isla zadnji put na kontrolu, da li beba dobro napreduje uprkos pusenju? Ja zadnji put isla sa puna cetiri mjeseca i sve ok bilo odlicno, i ovaj put nadam se da ce Tako biti.. Sta da kazem, savjest i mene ubija,, nisam sretna zbog toga.

Pusac sam, pusim dosta, puait cu do kraja trudnoce i nakon. Rodila sam dva djecaka do sada i obojica su super. Rodeni sa prosjecnom kilazom. 1. 3180/52 2. 3230/52. Znam da je stetno znam ucinak nikotina na bebu, ali kroz savjetovanje sa ginekologom sam i dalje ostala pusac. Imam epilepsiju u fazi mirovanja, i jedan napadaj moze uzrokovati smrt djeteta u bilo kojem periodu trudnoce. Radije kad sam nervozna zapalim jednu i obavezno mi je ujutro uz kavicu. Za sad je sa ovom bebom sve u redu, u ponedjeljak imam pregled pa cemo vidjeti kako napredujemo. Sa prvim su dijagnosticirali zastoj u razvoju i htjeli ga poroditi kad smo tek usli u 7 mj trudnoce, zahvaljujuci privatniku smo izasli iz bolnice i odbili porod, dosli u bolnicu u 38tt sa puknutim vodenjakom roditi a eto mali je sasvim normalno se dalje razvijao. Pitaj ginekologa da ti pogleda protok vena kroz pupcanu, moj to gleda svaki put jer zna situaciju.

Podržavam 😀 i potpisujem 🤣

Baby.nb1
    05. Svibanj 2018. 20:15

Cure umirem od smijeha... ne znam od cega, ali toliko mi se, da oprostite na izrazu prdi, vec sat vremena...
    Bila sam u kuhinji I udjem k muzu u dnevni I op I oplakah od smijeha 😂😂😂

url=https://lilypie.com]

petrapp2605
    05. Svibanj 2018. 20:24

Baby.nb1 pa to je zdravo, i smijeh i vjetrovi, bolje nego da si napuhana 😀

• Malaja12
    05. Svibanj 2018. 21:21

Ja sam bila pušač ali, kako su mi počeli smetat mirisi tako mi se počeo i želudac dizati na miris cigarete a nedaj boze da je netko zapalio mi u blizini odma smo si bile dobre ja i školjka hah 😊😊 sada me povremeno pita da bi jednu ali odoljevam 😄😄 

Dija85
    05. Svibanj 2018. 21:23

Baby.nb1

Cure umirem od smijeha… ne znam od cega, ali toliko mi se, da oprostite na izrazu prdi, vec sat vremena…
    Bila sam u kuhinji I udjem k muzu u dnevni I op I oplakah od smijeha 😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 što me nasmija

Dija85
    05. Svibanj 2018. 21:35

Nego cure, da vam se pohvalim.. Danas smo našli kućicu za najam malo dalje od stana gdje živimo
     I to za najam od 500 kn. 😁 ne plaćamo ni vodu, imamo bunar. Samo moramo okrečiti i donijeti nešto svog namještaja. Uštedjet ćemo 1500 kn po zimi na grijanju. Baš smo sretni obadvoje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.