Da li jos netko muku muci s migrenama?
Mene muce jednom ili dva put tjedno, bas me to bedira vec…
Evo me, ubijaju me u zadnje vrijeme. Po par dana za redom pa stanu. Ja si stavim oblog i u mracnu sobu u tisini probam spavati. Muz je nasao nekakvu melodiju na yt bas za migrene,i vjeruj da mi pomogne kad pusti. Ako zelis pitat cu ga pa ti posaljem, jer meni stvarno pomogne. A tablete izbjegavam bilo kakve.
Jesi prije imala isto problema ili samo sad u trudnoći?
Ja nikad prije više me glava u ovih 12 tjedna bolila nego do sad u cijelom životu.. popila sam pola lupoceta danas baš i tužna sam zbog toga al više nisam mogla od jutra ne staje
Prije trudnoće isto jesam ali otprilike 1x mjesečno ili rjeđe… i uvijek me boli tocno na isti nacin (iza oka pa se prosiri na cijelu polovicu glave) tako da bih nekad prije uvijek popila jedan lekadol ili neofen odmah u startu i onda bi se to stopiralo… Sad sam pokusala bez al stvarno ne ide… smatram za sebe da dosta dobro podnosim bol al ovo mi je nepodnosljivo.
Ti si imala glavobolje prije trudnoce ili ne?
Možda ali možda jednom u 3 mjeseca al najčešće i duže hvala Bogu me nije bolila glava.. Sad čak u nekom periodu osjetim kako mi pulsira u glavi užas i to svakih par dana me zaboli... Kad krene nezz šta bi tablete mi se ne piju danas sam pola popila al stvarno nisam mogla i mislim si možda je za nju gore da me nešto tako boli nego pola lupoceta 😞

Cure vidim da vas glavobolje muce,to je norm.simptom trudnoce,pogotovo za prvo tromjesečje,kasnije ako ce vas pratit uz visoki tlak obavezno reci ginekologu,dozvoljeno je sve na bazi paracetamola(lekadol,lupocet do cetiri tablete dnevno),lakse je popit cim krene nego trpit kad krene pulsirat,izmucit ce vas..a za zgaravicu soda iz dm-a makar je meni bila trenutna pomoc,vec zlica sirove rize me spasava,nestaje u roku par minuta i dugotrajnije
Evo me, ubijaju me u zadnje vrijeme. Po par dana za redom pa stanu. Ja si stavim oblog i u mracnu sobu u tisini probam spavati. Muz je nasao nekakvu melodiju na yt bas za migrene,i vjeruj da mi pomogne kad pusti. Ako zelis pitat cu ga pa ti posaljem, jer meni stvarno pomogne. A tablete izbjegavam bilo kakve.
Ja nikad prije više me glava u ovih 12 tjedna bolila nego do sad u cijelom životu.. popila sam pola lupoceta danas baš i tužna sam zbog toga al više nisam mogla od jutra ne staje
Prije trudnoće isto jesam ali otprilike 1x mjesečno ili rjeđe… i uvijek me boli tocno na isti nacin (iza oka pa se prosiri na cijelu polovicu glave) tako da bih nekad prije uvijek popila jedan lekadol ili neofen odmah u startu i onda bi se to stopiralo… Sad sam pokusala bez al stvarno ne ide… smatram za sebe da dosta dobro podnosim bol al ovo mi je nepodnosljivo.
Mene migrene muce od moje 12 godine,znam imat periode kad me glava boli doslivno po dva tjedna bez prestanka. Primala terapije po 6 mj,pa dva mj pauza i tako opet. Jedno 3 i pol god tako. Malo se smanjilo poslije toga jedno vrijeme,al opet su pocele sad. Nisu tako gadne da me konstantno boli,ali kad copi onda je gadno.
Mene nesanica uhvatila sad,probat cu natrag u krevet jos malo.
A link stavim kad se m probudi. On kao beba spava,bas sam ljubomorna.

Jutro cure :)
Mrvice jako mi je zao i zelim ti svu srecu dalje.
Sto se tice poroda sa mnom ce biti muz. Da nije bio sa mnom na prvom porodu ne znam kako bi bez njega. Toliku podrsku i snagu mi je dao da mu za zivota necu zahvalit koliko mi je pomogao. Bio je vikend i bilo je samo dezurno osoblje tako da je muz bio sam sa mnom do izgona sestra je trcala okolo po ostalim sobama i dolazila samo provjerit jel sve ok. Muz mi je bio i sestra i doktor i cijeli svijet.
Kako ste danas? Mi danas slavimo prvi rodos od D pa imamo festu danas 🤗
Jutro curke
Mrvice žao me je..drži se..
Pandica sretam vam rođendan 🎂 lijepo ga provedite..
A što se tiče migrene..prije trudnoće živi užas..minimalno 2 dana jaki bolovi + povraćanje..tableta ne pomogne ništa..evo sva sreća glavobolje su stale nakon 1.tromjesečja..
Što imate u planu za vikend? Kod nas je sinoć bila kiša, ali evo ptičice pjevaju i danas bi trebalo biti sunčano 🌞🌞🌞🌞🌞
Tko ima slijedeći tjedan pregled?
Crna i Nas_bebac super za preglede i nek bebice samo rastu..
Isssa nadam se da ti je želudac do danas puuuuuno bolje..
Petrapp kako leđa?
Teta kako si ti? Što se tiče bolnice i poroda, zasad stoji Pula..
Curke koje ne osjećate bebe..ja sam prvo dijete osjetila tek u 21.tjednu..tako da nemojte brinuti..
Nadam se da nisam ništa zaboravila
Jutro svima!
Tinci0 hvala na pitanju, bolje sam i čini mi se da danas neću provesti dan u krevetu, otišla sam bez problema na wc. Sad već imam opake planove što moram napraviti danas, samo moram paziti da ne pretjeram.

Mene migrene muce od moje 12 godine,znam imat periode kad me glava boli doslivno po dva tjedna bez prestanka. Primala terapije po 6 mj,pa dva mj pauza i tako opet. Jedno 3 i pol god tako. Malo se smanjilo poslije toga jedno vrijeme,al opet su pocele sad. Nisu tako gadne da me konstantno boli,ali kad copi onda je gadno.
Mene nesanica uhvatila sad,probat cu natrag u krevet jos malo.
A link stavim kad se m probudi. On kao beba spava,bas sam ljubomorna.
Jesi ikad probala otići kod kiropraktičara? Da ti pregleda vratnu kralježnicu? Budući da je moj dragi imao fazu od pola god gdje su mu se javljale migrene 1 mjesečno skoro iste dane i nakon tretmana i masaže evo već 3 godine niti jednom.. Budući da ugl glavobolje budu posljedica lošeg stanja vrata i gornjeg dijela leđa.. Čisto eto za ubuduće da se ne mučite cijeli život s tim q
Ja sam se jučer taljigala 8 sati po autobusima a danas idem u svatove.. Baš se veselim i osjećam odličnooo
Dobro jutro svima , nadam se da ste dobro i da imate lijepe planove za vikend
Endzrue, svaka čast na 8 sati u autobusu! Ja sam jučer bila u kinu i nakon 2,5 sata više nisam znala kak da se namjestim...

Dobro jutro cure moje 😀, kako ste mi danas?
Mi pijemo kavicu i čitamo novine, ritual već godinama ko penzići 😂, želudac mi se smirio malo, osjećam ga ali nema onih jakih bolova napokon 😀
Sad sam stala na vagu, 6 kg sam dobila a evo ušla sam u 6 mj trudnoće, čist sam zadovoljna sa dobivenim kilama 😀, i dalje je sve u trbuhu 😀 nek tako i ostane. Bojala sam se velike kilaže jer sister je dobila preko 25 kg, lakše ju je bilo preskočiti nego zaobići 😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji