I meni su se dlačice pojačale i baš mi je grdo gledati dlakav trbuh. Ma i ja mislim da ne bi trebalo smetati bebici, nadam se! :)
Evo cure zgodan link na kalkulator debljanja u trudnoći: http://www.calculator.net/pregnancy-weight-gain-calculator.html
Ja sam se udebljala 6 kg (19. tjedan), to je kila previše!
Hvala cure! Jedva čekam da si počnem uređivati a sad ću moći posaditi i malo cvijeća.
Napokon sam danas našla domaće jagode. Kupila dva paketa, prefine su. Ove kupovne ne smijem
Jedva sam ih dočekala.
Odoh se spremati i na ručak za prvu pričest. Uživajte!
Pozdrav svima... blago vama koje sadite vrt, mi nazalost nemamo gdje bas vam zavidim, ali imamo srece pa cemo bit dobro opskrbljeni domacim povrcem ! Svekrva posadila svega i svacega samo da trudnica jede zdravo 😂
Uglavnom, vidim da ste pocele kupovat oblekicu lagano... meni je mama rekla da je mozda jos rano za to, iako ja mislim da je mozda vec vrijeme da lagano krenemo skupljat... bilo je nedavno u kiku super snizenje zimskih stvari, jaknice i skafanderi za bebace po 26kn... poslusala sam njezin savjet i nisam nista uzela, a sad mi je bas zao sto nisam... kad dodje vrijeme za skafander nebumo ga uspjeli nac ispod 150-200kn sve si mislim.
Cure, pitanje... Ako koja zna. Zaručnik i ja nismo vjenčani i nismo prijavljeni na istoj adresi. On je uvjeren da će, kad se beba rodi, morati nositi moje prezime. Ja mu kažem da to nije istina, sad sam čitala da samo treba priznati očinstvo i po našem dogovoru beba uzima njegovo prezime. Samo ćemo se i on i ja prijaviti u policiji da nam je privremeno boravište ta kućica koju smo našli pa ćemo bebu prijaviti na tu adresu. Ima li koja cura iskustva s tim?
A ja si isto mislim da mi je prerano za kupovinu i skupljanje. Nekako ni sama nisam pametna. Sve si mislim da orije 7mj mi se ne isplati. A i imam lagano traume od prethodna 2 spontana pa sam nekako skepticna
Cure, pitanje… Ako koja zna. Zaručnik i ja nismo vjenčani i nismo prijavljeni na istoj adresi. On je uvjeren da će, kad se beba rodi, morati nositi moje prezime. Ja mu kažem da to nije istina, sad sam čitala da samo treba priznati očinstvo i po našem dogovoru beba uzima njegovo prezime. Samo ćemo se i on i ja prijaviti u policiji da nam je privremeno boravište ta kućica koju smo našli pa ćemo bebu prijaviti na tu adresu. Ima li koja cura iskustva s tim?
Kada prizna dijete možete mu upisati prezime koje želite. Znači ili tvoje ili njegovo ili i jedno i drugo. Moj mali se rodio i nismo bili vjenčani pa smo kod upisa i priznanja očinstva stavili od muža prezime.
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Pozdrav svima… blago vama koje sadite vrt, mi nazalost nemamo gdje bas vam zavidim, ali imamo srece pa cemo bit dobro opskrbljeni domacim povrcem ! Svekrva posadila svega i svacega samo da trudnica jede zdravo 😂
Uglavnom, vidim da ste pocele kupovat oblekicu lagano… meni je mama rekla da je mozda jos rano za to, iako ja mislim da je mozda vec vrijeme da lagano krenemo skupljat… bilo je nedavno u kiku super snizenje zimskih stvari, jaknice i skafanderi za bebace po 26kn… poslusala sam njezin savjet i nisam nista uzela, a sad mi je bas zao sto nisam… kad dodje vrijeme za skafander nebumo ga uspjeli nac ispod 150-200kn sve si mislim.
Ja sam svoj jučer posadila i baš sam sretna. Svekrva mi je poslala stare sorte svega. On baš ima sve svoje, tako ako mi šta i zatreba a da meni nije baš rodilo opet mi šalje iz svog vrta.
Ja isto nisam još krenula kupovati ništa jel mi je rano, ali kad bi naletila na nešto jeftino i da mi se sviđa onda bi ziher kupila. Od svoje djece sam skoro sve dala tako da moram kupiti kolica, madrac za kinderbet (on mi je ostao) navlaku za stol za prematanje (i stol sam ostavila), hranilicu, od robice moram sve kupiti, i još svašta nešto ali stignem. Planiram tek krajem ljeta, budem još vidjela.
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Pozdrav svima… blago vama koje sadite vrt, mi nazalost nemamo gdje bas vam zavidim, ali imamo srece pa cemo bit dobro opskrbljeni domacim povrcem ! Svekrva posadila svega i svacega samo da trudnica jede zdravo 😂
Uglavnom, vidim da ste pocele kupovat oblekicu lagano… meni je mama rekla da je mozda jos rano za to, iako ja mislim da je mozda vec vrijeme da lagano krenemo skupljat… bilo je nedavno u kiku super snizenje zimskih stvari, jaknice i skafanderi za bebace po 26kn… poslusala sam njezin savjet i nisam nista uzela, a sad mi je bas zao sto nisam… kad dodje vrijeme za skafander nebumo ga uspjeli nac ispod 150-200kn sve si mislim.
Ja sam svoj jučer posadila i baš sam sretna. Svekrva mi je poslala stare sorte svega. On baš ima sve svoje, tako ako mi šta i zatreba a da meni nije baš rodilo opet mi šalje iz svog vrta.
Ja isto nisam još krenula kupovati ništa jel mi je rano, ali kad bi naletila na nešto jeftino i da mi se sviđa onda bi ziher kupila. Od svoje djece sam skoro sve dala tako da moram kupiti kolica, madrac za kinderbet (on mi je ostao) navlaku za stol za prematanje (i stol sam ostavila), hranilicu, od robice moram sve kupiti, i još svašta nešto ali stignem. Planiram tek krajem ljeta, budem još vidjela.
Ma mislim da nema bolje od domaceg povrca, jos pogotovo ak je iz vlastitog vrta kad ga sama i posadis i poberes ! Jos ak imas prave stare sorte odlicno...
Ja se nemrem nacekat da dodje vrijeme paradajza jede mi se od drugog mjeseca ... jos malo pa bumo dosli na svoje...
Sta se tice kupovine... mislila sam si i ja tek krajem sedmog pocet pribavljat sve... jedino sta cu bas novo kupit su kolica, to ce nam trebat jos koji put nadam se, to mi je najbitnije da je dobro i kvalitetno ipak sam pjesak pa cu ih se nagurat kroz godine :D
Od robice imam od necakinje bodice i sve do 6mj, sreca svi su neutralni, bijeli zuti zeleni pa ce i nama bit dobri, bar mi je to neko olaksanje.
A jos je rano mozda i tebi netko udjeli nesto sta mu vise ne treba kak si i ti podjelila... :D
Cure, pitanje… Ako koja zna. Zaručnik i ja nismo vjenčani i nismo prijavljeni na istoj adresi. On je uvjeren da će, kad se beba rodi, morati nositi moje prezime. Ja mu kažem da to nije istina, sad sam čitala da samo treba priznati očinstvo i po našem dogovoru beba uzima njegovo prezime. Samo ćemo se i on i ja prijaviti u policiji da nam je privremeno boravište ta kućica koju smo našli pa ćemo bebu prijaviti na tu adresu. Ima li koja cura iskustva s tim?
Evo ti primjer komične situacije: moja sestra je bila prijavljena na našoj adresi, sa šogorom se odselila k njemu (nije mijenjala adresu), šogor otišao raditi u DE, odjavio prebivalište u HR, seka rodila sina, naravno njegovo prezime ima, prijavljen na adresi na kojoj nitko nije prijavljen (ni Seka ni šogor), šalili smo se da mali sam živi 😂😂😂😂 i nisu bili u braku naravno 😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji