Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dea_Rene
    06. Svibanj 2018. 08:14

Baby.nb1

Cure umirem od smijeha… ne znam od cega, ali toliko mi se, da oprostite na izrazu prdi, vec sat vremena…
    Bila sam u kuhinji I udjem k muzu u dnevni I op I oplakah od smijeha 😂😂😂

😂😂 i meni konstantno hahha. Al neka zdravo je to. Mene dragi stalno zafrkava kas cuje kaze vidi opet vani grmi 😂😂

Isssa
    06. Svibanj 2018. 08:18

Dija85

Nego cure, da vam se pohvalim.. Danas smo našli kućicu za najam malo dalje od stana gdje živimo
    I to za najam od 500 kn. 😁 ne plaćamo ni vodu, imamo bunar. Samo moramo okrečiti i donijeti nešto svog namještaja. Uštedjet ćemo 1500 kn po zimi na grijanju. Baš smo sretni obadvoje

Čestitam, napokon u kućici 😀

06. Svibanj 2018. 08:52

Jutro klokanice, 
    Dij85 - čestitke na kućici. Uvijek je u kući puno ljepše nego u stanu. Baš mi je drago da ste našli ono što vam odgovara. Mi bebu dočekujemo u 38 kvadrata i malo me sve to plaši jer i sad je malo gužvovito. Ali opet, u svome smo, tako je lakše krenuti stjecati veću nekretninu a opet, barem imamo koliku toliku sigurnost krova nad glavom. 

Palcica12
    06. Svibanj 2018. 09:02

Mallaa .

Hej drage moje, ja bila na pregledu u ponedeljak, stalno me probadalo u jajnicima, i blagi menstrualni bolovi. A i drugi mi je spontani bio u ovoj sedmici.
    Doktor rekao sve uredu, trudnoća oko 7 sedmica. Dao mi je vitamine da pijem, vitamini i za mene i za bebu. Ja više nemam nikakav bol, osim malo sa lijeve i sa desne strane, ali skroz nisko, ako uradim nagle pokrete. Nemam ni one blage menstrualne. Jeli normalno da u 8 sedmici bolovi nestanu.
    P.s tako sam i kada je bio spontani skontala da nije uredu, tada mi se bebica prestala razvijati.

Bitno je da si bila na pregledu te da je doktor ustanovio da je sve ok sa bebom. Probadanja su normalna ali isto uz oprez. Samo prati svoje tijelo, redovno kontrole i sretno! 

Baby.nb1

Cure umirem od smijeha… ne znam od cega, ali toliko mi se, da oprostite na izrazu prdi, vec sat vremena…
    Bila sam u kuhinji I udjem k muzu u dnevni I op I oplakah od smijeha 😂😂😂

Kako ste? Ja sam posadila jucer vrt, danas rucak i malo setnja sa djecom i muzem.😃

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

06. Svibanj 2018. 09:04

U idućem tjednu će biti u Lidlu akcija za dječju robicu, a vidjela sam i da će biti marama za nošenje po 100kn. Ima li netko iskustva sa tim maramama i na što treba paziti? Ja bih uzela ali voljela bih ako netko iskusan bude usput da baci oko i da mi kaže jel to valja ili ne. 

• anusha
    06. Svibanj 2018. 09:28

Cure, depilirate li trbuh u trudnoći? Ja da, sama doma šećernom pastom ali uvijek mi poslije bude žao bebe jer mislim da sam ju izmučila pritiskanjem kože 

petrapp2605
    06. Svibanj 2018. 09:37

Jutro klokanice! 
    Dija85 pa to je divno!
    Garavusa005 hvala za inf za lidl, ja još nisam kupila ali baš ništa kad ne znamo spol, i čekam da saznam da lagano krenem s kupovinom.
    Ja se još uvijek izležavam u krevetu, čekam muža da se vrati iz lova. Bome će nam i ručak biti lovački, vepar je na meniju danas. Nadam se da će poslije podne biti lijepo, imamo u planu otić na kavu, al bi rađe sjedila na terasi nego negdje unutra u zadimljenom jer sam ja totalni antipušač oduvijek, a sad pogotovo, iako su mi prošle mučnine od kako ja kažem smrada cigarete mi se momentalno diže želudac, ali nemojte misliti da osuđujem vas koje pušite, pa tko voli nek izvoli. 

petrapp2605
    06. Svibanj 2018. 09:40

anusha

Cure, depilirate li trbuh u trudnoći? Ja da, sama doma šećernom pastom ali uvijek mi poslije bude žao bebe jer mislim da sam ju izmučila pritiskanjem kože

Za sad nemam toliko dlačica da bih ih morala depilirati, ali ako ih bude sigurno ću ih maknuti. Mislim da to bebi ne smeta, jer ako smeta onda joj smeta i kad mažem trbuh uljem i lagano masiram.

Dea_Rene
    06. Svibanj 2018. 10:13

Ja za 2tjedna idem na depilaciju pa cu rec da mi i sa trbuha makne dlacice. Osjecam se ko neki muškić sa tim dlacicama. Do sada ih nikad nisam imala po trbuhu. I sad u trudnoci mi nekako i brze rastu. 

Dea_Rene
    06. Svibanj 2018. 10:16

garavusa005

U idućem tjednu će biti u Lidlu akcija za dječju robicu, a vidjela sam i da će biti marama za nošenje po 100kn. Ima li netko iskustva sa tim maramama i na što treba paziti? Ja bih uzela ali voljela bih ako netko iskusan bude usput da baci oko i da mi kaže jel to valja ili ne.

Ia ja planiram nosenje bebe al cu kada za to dode vrijeme se obratit na fb u grupu nosenja. Imaju jako korisne savjete. Ja cu i dobiti neke nosiljke al planiram i maramu uzet. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.