Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    04. Svibanj 2018. 19:50

Isssa hvala za vježbice, znam ih ja sve, ali imam zabranu vježbanja zbog jako niske posteljice, moram mirovati a to mi nikak ne paše 😣

Isssa
    04. Svibanj 2018. 20:18

petrapp2605

Isssahvala za vježbice, znam ih ja sve, ali imam zabranu vježbanja zbog jako niske posteljice, moram mirovati a to mi nikak ne paše 😣

Ajoj, onda miruj, nadam se da će popustiti bolovi 🙈

• Anđeo_
    04. Svibanj 2018. 20:22

Pozdrav klolanice
    Isssa- žao mi je zbog gastritisa bit će bolje sigurna sam 😊
    Mene muči glavobolja nije me u cijelom životu bolila ko u ovih 12 tjedana

Ljetna_dama
    04. Svibanj 2018. 20:38

Kalanhoja

Da li jos netko muku muci s migrenama?
    Mene muce jednom ili dva put tjedno, bas me to bedira vec…

Evo me, ubijaju me u zadnje vrijeme. Po par dana za redom pa stanu. Ja si stavim oblog i u mracnu sobu u tisini probam spavati. Muz je nasao nekakvu melodiju na yt bas za migrene,i vjeruj da mi pomogne kad pusti. Ako zelis pitat cu ga pa ti posaljem, jer meni stvarno pomogne. A tablete izbjegavam bilo kakve. 

Elza
    04. Svibanj 2018. 20:59

Uh ja si popijem lekadol   Tri puta sam pokusala izdrzati bez tablete i na kraju se cijelo popodne i večer toliko namučim i joß na kraju pocnem povracati  Tako da popim, sta cu... srecom prode samo s 1 lekadolom od 500

Elza
    04. Svibanj 2018. 21:00

Ljetna dama, mozes mi link staviti ako imas pri ruci, hvala ti, probati cu :)

• Anđeo_
    04. Svibanj 2018. 22:08

Ljetna_dama

Kalanhoja

Evo me, ubijaju me u zadnje vrijeme. Po par dana za redom pa stanu. Ja si stavim oblog i u mracnu sobu u tisini probam spavati. Muz je nasao nekakvu melodiju na yt bas za migrene,i vjeruj da mi pomogne kad pusti. Ako zelis pitat cu ga pa ti posaljem, jer meni stvarno pomogne. A tablete izbjegavam bilo kakve.

Jesi prije imala isto problema ili samo sad u trudnoći?
    Ja nikad prije više me glava u ovih 12 tjedna bolila nego do sad u cijelom životu.. popila sam pola lupoceta danas baš i tužna sam zbog toga al više nisam mogla od jutra ne staje 

• Alex86
    04. Svibanj 2018. 22:37

Ej...molim vas nemojte me osuđivati ali vec se borim jako sama sa sobom u vezi pusenja. Smanjila sam i odlucila od sutra ne pusim vise i nema vise kave barem tj dana

Elza
    04. Svibanj 2018. 22:48

Anđeo_

Ljetna_dama

Kalanhoja

Ja nikad prije više me glava u ovih 12 tjedna bolila nego do sad u cijelom životu.. popila sam pola lupoceta danas baš i tužna sam zbog toga al više nisam mogla od jutra ne staje

Prije trudnoće isto jesam ali otprilike 1x mjesečno ili rjeđe... i uvijek me boli tocno na isti nacin (iza oka pa se prosiri na cijelu polovicu glave) tako da bih nekad prije uvijek popila jedan lekadol ili neofen odmah u startu i onda bi se to stopiralo... Sad sam pokusala bez al stvarno ne ide... smatram za sebe da dosta dobro podnosim bol al ovo mi je nepodnosljivo.
    Ti si imala glavobolje prije trudnoce ili ne?

• Anđeo_
    04. Svibanj 2018. 23:15

Kalanhoja

Anđeo_

Ljetna_dama

Kalanhoja

Prije trudnoće isto jesam ali otprilike 1x mjesečno ili rjeđe… i uvijek me boli tocno na isti nacin (iza oka pa se prosiri na cijelu polovicu glave) tako da bih nekad prije uvijek popila jedan lekadol ili neofen odmah u startu i onda bi se to stopiralo… Sad sam pokusala bez al stvarno ne ide… smatram za sebe da dosta dobro podnosim bol al ovo mi je nepodnosljivo.
    Ti si imala glavobolje prije trudnoce ili ne?

Možda ali možda jednom u 3 mjeseca al najčešće i duže hvala Bogu me  nije bolila glava.. Sad čak u nekom periodu osjetim kako mi pulsira u glavi užas i to svakih par dana me zaboli... Kad krene nezz šta bi tablete mi se ne piju danas sam pola popila al stvarno nisam mogla i mislim si možda je za nju gore da me nešto tako boli nego pola lupoceta 😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.