Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Endzrue
    07. Svibanj 2018. 00:06

Dea_Rene

Endzrue

Dea_Rene

garavusa005

U idućem tjednu će biti u Lidlu akcija za dječju robicu, a vidjela sam i da će biti marama za nošenje po 100kn. Ima li netko iskustva sa tim maramama i na što treba paziti? Ja bih uzela ali voljela bih ako netko iskusan bude usput da baci oko i da mi kaže jel to valja ili ne.

Ia ja planiram nosenje bebe al cu kada za to dode vrijeme se obratit na fb u grupu nosenja. Imaju jako korisne savjete. Ja cu i dobiti neke nosiljke al planiram i maramu uzet.

Nadam se da ćeš dobit nosiljke koje se preporučavaju.. Ne one iz trgovina.. Imate nosenjebeba.com tamo su upute o vrstama nosiljki i kako je naaaajispravnije nositi.. Plus ko ste u većim gradovima imaju organizirane kave 1 mjesečno gdje mame dođu probati sve vrste nosiljki.. Glavna takv udruga je u Zagrebu

Da da nosiljke su ispravne jer je u pitanju bazinga i freda 😊 al svakako kad dode za to vrijeme cu se obratit na fb savajetnicama za ispravno namjestanje 😉😉

Odličnoo onda marama slobodno od kad rodiš a bazinga i freda od 1mj nadalje ;) baš mi je drago da imate te dvije spasit ćete se

Palcica12
    07. Svibanj 2018. 01:10

Ja sam kupila ByKay i ovo nam je prvi put da ćemo se nositi. Kako ćemo se nositi nemam pojma 🤣

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

• Bruncili
    07. Svibanj 2018. 07:14

Bokic cure, kako ste? Ima li tko pregled ovaj tjedan? Nadam se da ste napunile baterije preko vikenda. Ja sam putovala za Zagreb na sastanak i iskreno bilo mi je teze nego ikad voziti. Ocito je vrijeme za kraj rada. Vjencana kuma me nakrcala stvarima za Brunu, jedva cekam doci doma sve raspakirati i vidjeti sto mi je sve spremila. Pusa svima

07. Svibanj 2018. 07:18

Dobro jutro!
    Ja imam pregled danas oko 9, ne spavam od 6 od uzbudjenja! Javim se kad zavrsim :)

petrapp2605
    07. Svibanj 2018. 07:24

Jutreko! Teta90 joj i ja bi na pregled,a moj je tek 22.5., zato ti danas uživaj i slušaj doktora da mi preneseš kako je velika beba 😘!
    Bruncili ja ti se stalno nekud vozikam, i nekak me počelo biti strah kočenja i ne volim ove naše divne ceste rupa na rupi, imam osjećaj da se beba trese i vrti ko da sam ju na centrifugu stavila 😣

Dija85
    07. Svibanj 2018. 07:27

Dobro jutro! Teta sretno! Ja sjedim, pijem čaj, grlo me nešto boli. A kasnije idemo do kućice, dogovoriti sve s vlasnikom. 

• pandica1805
    07. Svibanj 2018. 07:31

Jutro trudnice moje :)
    Haha nasmijalo me ovo prdenje haha i znam kako ti je, i mene u trudnoci muce vjetrovi pa kad jednom krene ne staje 😂
    Ja sam D prvih 2mj nosila u marami dok je imao grceve. Nosila bi ga do trgovine ili u kratke setnje i to mi je bilo prekrasno iskustvo. Uvijek bi zaspao na meni a i kazu da je to dobra metoda jer bebi u pocetku najvise treba majcina blizina a tako bi osjetio moj miris i blizinu. Koristila sam onu baby wrap maramu, vidjet cu kakva ce ova beba biti i hocu li i sada to koristiti :)

Gold👑
    07. Svibanj 2018. 08:04

Dobro jutro cure! 
    Teta90 sretno na pregledu :) ja idem u srijedu... 
    Sto se tice voznje ja sam zadnji put vozila kad nisam imala trbuh i kako sam zavrsila na cuvanju nisam uopce vozila, sad me strah sjesti za volan al morat cu jer muz nije kuci 
    Mene isto grlo malo boli i kašljem, nadam se da ce brzo proc ... 

Isssa
    07. Svibanj 2018. 08:21

Aleksandra Matesic

Da li misliite da trudnica u 5 mj trudnoce smije radit cjeli dan za sankom i posluzivat goste koja nesmije imat sex koja je imala čuvanje trudnoce i jos pije duphaston.

Jutro, neznam kaj da ti napišem, duphaston nema veze sa radom, pila sam ih 6 na dan i radila, ako je ginekolog prekinuo komplikacije onda znači da je sve ok i da ne trebaš brinuti, on/ona odgovara za tvoju trudnoću, a da je teško raditi takav posao kao trudnica definitivno je, ipak tu ima dizanja gajbi i svega ostalog, osobno smatram da nebi trebala raditi. Kaj ti je prekinuo komplikacije? Zašto takvo pitanje?

07. Svibanj 2018. 08:23

Dija85

Moram priznati da je dragi malo ljut što nismo vec rijesili vjenčanje. Trebali smo imati na jesen rucak i samo kod maticara. 

Moj muž i ja skoro 10g smo živjeli zajedno, ali kad smo trebali ostvariti prava koja proizlaze iz izvanbračne zajednice, nisu nam izvanbračnu zajednicu priznali. Mi smo iz ljutnje i bijesa odlučili "to riješiti" ali smo napravili i svadbu i moram priznati da mjesec dana prije svadbe sam žalila što nismo to riješili kod matičara jer sam bila pod velikim pritiskom, a kad je sve to prošlo, sad mi je drago da je ipak bila svadba i mogu reći da se isplatilo i živcirati sve. Zato sam i rekla Plavoj Borovnici da skidam kapu svakoj trudnici koja je organizirala vjenčanje. Iskreno, nama se nije baš ništa promijenilo - i kažem, ne bi se mi na svadbu ni odlučili da nas nije uvrijedilo što je netko naš odnos išao proglasiti manje vrijednim nego što je bračni odnos. Sad smo to riješili i sad smo mirni

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.