U idućem tjednu će biti u Lidlu akcija za dječju robicu, a vidjela sam i da će biti marama za nošenje po 100kn. Ima li netko iskustva sa tim maramama i na što treba paziti? Ja bih uzela ali voljela bih ako netko iskusan bude usput da baci oko i da mi kaže jel to valja ili ne.
Ia ja planiram nosenje bebe al cu kada za to dode vrijeme se obratit na fb u grupu nosenja. Imaju jako korisne savjete. Ja cu i dobiti neke nosiljke al planiram i maramu uzet.
Nadam se da ćeš dobit nosiljke koje se preporučavaju.. Ne one iz trgovina.. Imate nosenjebeba.com tamo su upute o vrstama nosiljki i kako je naaaajispravnije nositi.. Plus ko ste u većim gradovima imaju organizirane kave 1 mjesečno gdje mame dođu probati sve vrste nosiljki.. Glavna takv udruga je u Zagrebu
Da da nosiljke su ispravne jer je u pitanju bazinga i freda 😊 al svakako kad dode za to vrijeme cu se obratit na fb savajetnicama za ispravno namjestanje 😉😉
Odličnoo onda marama slobodno od kad rodiš a bazinga i freda od 1mj nadalje ;) baš mi je drago da imate te dvije spasit ćete se
Ja sam kupila ByKay i ovo nam je prvi put da ćemo se nositi. Kako ćemo se nositi nemam pojma 🤣
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Bokic cure, kako ste? Ima li tko pregled ovaj tjedan? Nadam se da ste napunile baterije preko vikenda. Ja sam putovala za Zagreb na sastanak i iskreno bilo mi je teze nego ikad voziti. Ocito je vrijeme za kraj rada. Vjencana kuma me nakrcala stvarima za Brunu, jedva cekam doci doma sve raspakirati i vidjeti sto mi je sve spremila. Pusa svima
Dobro jutro!
Ja imam pregled danas oko 9, ne spavam od 6 od uzbudjenja! Javim se kad zavrsim :)
Jutreko! Teta90 joj i ja bi na pregled,a moj je tek 22.5., zato ti danas uživaj i slušaj doktora da mi preneseš kako je velika beba 😘!
Bruncili ja ti se stalno nekud vozikam, i nekak me počelo biti strah kočenja i ne volim ove naše divne ceste rupa na rupi, imam osjećaj da se beba trese i vrti ko da sam ju na centrifugu stavila 😣
Dobro jutro! Teta sretno! Ja sjedim, pijem čaj, grlo me nešto boli. A kasnije idemo do kućice, dogovoriti sve s vlasnikom.
Jutro trudnice moje :)
Haha nasmijalo me ovo prdenje haha i znam kako ti je, i mene u trudnoci muce vjetrovi pa kad jednom krene ne staje 😂
Ja sam D prvih 2mj nosila u marami dok je imao grceve. Nosila bi ga do trgovine ili u kratke setnje i to mi je bilo prekrasno iskustvo. Uvijek bi zaspao na meni a i kazu da je to dobra metoda jer bebi u pocetku najvise treba majcina blizina a tako bi osjetio moj miris i blizinu. Koristila sam onu baby wrap maramu, vidjet cu kakva ce ova beba biti i hocu li i sada to koristiti :)
Dobro jutro cure!
Teta90 sretno na pregledu :) ja idem u srijedu...
Sto se tice voznje ja sam zadnji put vozila kad nisam imala trbuh i kako sam zavrsila na cuvanju nisam uopce vozila, sad me strah sjesti za volan al morat cu jer muz nije kuci
Mene isto grlo malo boli i kašljem, nadam se da ce brzo proc ...
Da li misliite da trudnica u 5 mj trudnoce smije radit cjeli dan za sankom i posluzivat goste koja nesmije imat sex koja je imala čuvanje trudnoce i jos pije duphaston.
Jutro, neznam kaj da ti napišem, duphaston nema veze sa radom, pila sam ih 6 na dan i radila, ako je ginekolog prekinuo komplikacije onda znači da je sve ok i da ne trebaš brinuti, on/ona odgovara za tvoju trudnoću, a da je teško raditi takav posao kao trudnica definitivno je, ipak tu ima dizanja gajbi i svega ostalog, osobno smatram da nebi trebala raditi. Kaj ti je prekinuo komplikacije? Zašto takvo pitanje?
Moram priznati da je dragi malo ljut što nismo vec rijesili vjenčanje. Trebali smo imati na jesen rucak i samo kod maticara.
Moj muž i ja skoro 10g smo živjeli zajedno, ali kad smo trebali ostvariti prava koja proizlaze iz izvanbračne zajednice, nisu nam izvanbračnu zajednicu priznali. Mi smo iz ljutnje i bijesa odlučili "to riješiti" ali smo napravili i svadbu i moram priznati da mjesec dana prije svadbe sam žalila što nismo to riješili kod matičara jer sam bila pod velikim pritiskom, a kad je sve to prošlo, sad mi je drago da je ipak bila svadba i mogu reći da se isplatilo i živcirati sve. Zato sam i rekla Plavoj Borovnici da skidam kapu svakoj trudnici koja je organizirala vjenčanje. Iskreno, nama se nije baš ništa promijenilo - i kažem, ne bi se mi na svadbu ni odlučili da nas nije uvrijedilo što je netko naš odnos išao proglasiti manje vrijednim nego što je bračni odnos. Sad smo to riješili i sad smo mirni
Sortiraj odgovore
Najstariji