Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.nb1
    05. Svibanj 2018. 09:51

Jutro curke! Evo ja I malisa pijemo kavicu I jedemo roladu od ljesnjaka 😁😁 I moram priznat da mi bas pase ova svjezina vani. Kasnije se moramo baciti na ciscenje jer je stan bomba. Sve me sram reci da sam doma cijelo vrijeme 😂
    Migrene nemam, ali imaju ih I mama I sestra I muz tako da znam kroz sta prolazite. Znam da je doktorica mojoj mami rekla da je bitno da tabletu popije cim osjeti da je pocinje hvatat jer vec zna prepoznat kako to krece. Tako da mislim da ce vam.manje stete napravit jedan lekadol na vrijeme nego tri sata mucenja s tom boli.
    Aleksandra je cini se spomenula pusenje. I zasto bi te osudjivale, nema toga ovdje. Cure su ti vec pisale na tu temu, a mislim da se I doktori slazu da je puno manji sok za organizam, a I tebe da prvo smanjis kolicinu, nego da prestanes. Kavu kolko sam shvatila pijemo vise manje sve, ja prve bez one jutarnje ne mogu funkcionirat. Jedino ako si tip ko moj muz pa ti kava bez cigarete nema smisla

url=https://lilypie.com]

05. Svibanj 2018. 10:05

Teta ja dobro..maloprije smo ja i cure doručkovale, sada gledamo crtić i usput smišljam što ću danas kuhati..sutra sam na godišnjem što se tiče kuhanja jer idemo kod muževih na ručak   
    Evo dok ovo pišem bebica je baš aktivna..i to me jako veseli  

Dija85
    05. Svibanj 2018. 10:18

Dobro jutro cure! Ja budna od 4. Više nisam znala što da radim od dosade.. evo spremila se i čekam seku i nećaka pa na kavu. Svježe je danas i to mi baš odgovara s obzirom da ljeto ne volim. Ja sam jučer osjetila udarac u leđima tj kod lijevog bubrega kao. Ali mislim ne mogu bebu tamo osjetiti zar ne? Samo naprijed ili? Baš je bilo čudno. Automatski sam se okrenula da vidim tko me udario🤣

05. Svibanj 2018. 10:20

Tinci, bas lijepo, uzivajte! Bravo za bebicu, samo nek se mrda :) Sto kuhas danas? 
    Ja sam ovaj tjedan nekoliko puta osjetila neko migoljenje u trbuhu i sigurna sam da nisu crijeva, ali neznam je li prerano za bebu ili bi to moglo biti to? :)

Nina ❤
    05. Svibanj 2018. 10:23

Jutro cure... jutarnja kava popijena, sad pocinje planiranje rucka. Jucer bili s klincem u zooloskom u zg i nahodali se cijelo popodne pa smo malo duze odspavali. Kisa je padala cijelu vecer i kroz noc,  kod nas se dobrano rashladilo, al pase mi tako. 
    Isssa, petrapp i Teta drago mi je da vam je bolje 😘
    Mene zna uhvatit migrena i lupocet mi bas i ne pomaze tako da sam onda cijeli dan out, krevet i wc, ostalo ne postoji.
    Zelim vam svima lijep i ugodan vikend 😘😊

petrapp2605
    05. Svibanj 2018. 10:32

Teta90 i ja osjećam neke čudne kretnje u trbuhu i sigurna sam da to nije vezano uz probavu, netko mi se buni pogotovo kad ustanem, i čini mi se netko da voli jagode 😍.
    A ja i mirovanje, moram bar dio cvijeća što sam kupila posadit, bitno da ne dižem teško, a jedno 4 hrpetine iz vešmašine za peglanje mogu pričekati. Kad osjetim da nemogu više idem na odmor. 

05. Svibanj 2018. 10:49

Teta90

Tinci, bas lijepo, uzivajte! Bravo za bebicu, samo nek se mrda :) Sto kuhas danas?
    Ja sam ovaj tjedan nekoliko puta osjetila neko migoljenje u trbuhu i sigurna sam da nisu crijeva, ali neznam je li prerano za bebu ili bi to moglo biti to? :)

Juhu i paštu carbonaru.. 
    Ma nije prerano  neke cure prvu bebu osjete ranije..vjerujem da to kod tebe slučaj .... 
    Bebe obožavaju slatko..pojedi malo čokolade ili keksa, pa legni..trebala bi ju osjetiti, samo strpljenja 

Ljetna_dama
    05. Svibanj 2018. 10:52

Endzrue

Jesi ikad probala otići kod kiropraktičara? Da ti pregleda vratnu kralježnicu? Budući da je moj dragi imao fazu od pola god gdje su mu se javljale migrene 1 mjesečno skoro iste dane i nakon tretmana i masaže evo već 3 godine niti jednom.. Budući da ugl glavobolje budu posljedica lošeg stanja vrata i gornjeg dijela leđa.. Čisto eto za ubuduće da se ne mučite cijeli život s tim q

Bila sam ali to meni ne pomaze,samo kratkorocno jer ja imam suzene krvne zile na lijevoj strani mozga od rodjenja,a vratne su u redu. To sam bila na MR prije 6 god da se vidi uzrok i mogu samo povremeno kad postane nepodnosljivo opet terapiju u fazama tako. Kazem nakon terapije je bio mir neko vrijeme i sad opet. A pila sam Tiramat,to je u biti lijek za epilepticare ali lijeci i migrene. Samo s njim treba biti oprezan jer izaziva ovisnost kod zdravih ljudi. 

Ljetna_dama
    05. Svibanj 2018. 10:59

Evo ova muzika za migrene sto ja slusam,zamracena soba,oblog preko cela i ociju i na tiho to da svira. 

Dea_Rene
    05. Svibanj 2018. 13:41

Kad smo kod cudnih krernji u trbuhu tako je i meni. Ko neki baloncic da mi se pomice 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.