Cureeee prvi put sam osjetila bebin udarac preko trbuha, tj. ruka mi je bila na trbuhu. Do sada sam osjecala samo iznutra
🙆🎊🎉😁😁😁
Supeeerrr 😊😊 malo sam ljubomorna jedva cekam da i ja osjetim lupkanje 🤭🤭
Jutro cure, do 1 u noći sam bila na hitnoj 😥, prvo su provjeravali dal' je sve u redu sa bebačem, krvna slika, uzv, hvala Bogu sve je super 😀 Uglavnom imam gastritis, dobila sam opet peptoran u venu, i terapiju peptorana i Rennie, dijetna hrana 😥, samo neka prođe jer je UŽASNA bol, voda me boli kad popijem.
Jutro cure, do 1 u noći sam bila na hitnoj 😥, prvo su provjeravali dal' je sve u redu sa bebačem, krvna slika, uzv, hvala Bogu sve je super 😀 Uglavnom imam gastritis, dobila sam opet peptoran u venu, i terapiju peptorana i Rennie, dijetna hrana 😥, samo neka prođe jer je UŽASNA bol, voda me boli kad popijem.
Ajoj, jadna ti 😫. Samo se nemoj nervirati previše, jer zna biti gore od nerviranja. Jesu ti rekli koju hranu da izbaciš, ili da sama otkrivaš što ti paše?
Želim ti brz oporavak..😔❤ znam kako to boli.
Kod mene kiša cijelo jutro, malo sam počistila, skuhala si malu kavu i ići ću pripremati ručak. Danas ću neku čorbicu, nešto na žlicu. Čudo pa dragi to poželio.
Dobro jutro!
Ja sam budna od 7, da ne mislite da sa do sada spavala, da barem
Zaboravila sam tko je osjetio bebu preko trbuha, i ja jedva cekam, jooooj!
Netko je isto spomenuo jucer akciju u Kiku pa sam bila jer mi je odmah blizu kad sam kod mojih, i uzela sam par neutralnih bodica :)
Ja cu roditi u Puli, a dragi navija za Podobnika, pa cemo vidjeti. Neznam kako funkcionira kad iz drugog grada ides na porod negdje, zna netko? I da, muz ce biti samnom na porodu, oboje to zelimo i u nijednom trenutku nismo raspravljali o tome :)
Isssa, nek ti brzo prodje, ne mogu zamisliti kako te sve boli :(
Teta90 znam za Zg, da inače prema mjestu prebivališta koje nije u gradu Zg imaš kao propisano bolnicu u slučaju liječenja, i kamo te hitna vodi, a u slučaju poroda nije tako. Ako prije kraja trudnoće nema potrebe za TA, ginekolog da uputnicu za TA i onda se ode tamo di planiraš roditi, tako da po tom pitanju nema bolnice kojoj pripadaš (vidjela sam da je to netko napisao al ne znam tko). Ali ako tipa dođeš iz Ri u Zg rodbini i baš je krenuo porod pa tko normalan bi te slao nazad da rodiš u Ri.
Jutro klokanice. Kako ste? Mi smo sinoć riješili problem ručka za danas. Skuhala sam mužiću veeeeliki lonac graha i veliki lonac juhe, samo što ja juhicu dio zaledim da imam kad god mi srce poželi ili zatreba. Meni će mužić biti uz mene na porodu i ne mogu zamisliti niti taj moment bez njega niti da je uz mene bilo tko drugi. O tome se nije niti raspravljalo, nama je to normalno da smo u svemu zajedno.
Što se poroda tiče, zanima me do kad se može biti doma da se ne ide u rodilište prerano? Ja ne bih htjela tamo biti 2 dana dok ne počnem rađati. Koliki može biti razmak između trudova? Mora li se odmah po pucanju vodenjaka ići u rodilište? Što kažu mame koje su rodile?
Isssa - oporavi se brzo
Petrapp - totalno te razumijem.
Issa, brz oporavak, vjerujem da je grozno :/
Garavusa, koliko sam ja čula da je najbolje ići u bolnicu kada su trudovi već na 5 min razmaka, a u slučaju pucanja vodenjaka da se odmah ide. Sad neka me cure koje su prošle to isprave ako nije tako😊
Mala_mrvica Zao mi je sto citam sto ti se desava, iskreno citala i plakala,ali kao sto su cure napisale jaka si i nemoj gubit nadu. Uz tebe smo sve i zelim ti sto prije da opet osjetis srecu kad ugledas plusic.
Issa Bit ce bolje samo se pridrzavaj uputa lijecnika,bitno da je sa bebicom sve u redu. Drzi sei polako.
A sto se tice gdje bi isla rodit opcije su nam Rijeka i Karlovac iako nam je Ogulin najblize,ali muz je rekao da me neda tim mesarima.
Nekako me vise vuce Karlovac jer sam i ja citala svasta za Rijeku.
M ce biti samnom na porodu. To smo vec rekli na pocetku prije trudnoce.
Cureeee prvi put sam osjetila bebin udarac preko trbuha, tj. ruka mi je bila na trbuhu. Do sada sam osjecala samo iznutra
🙆🎊🎉😁😁😁
A daaaaaj I ja bi! tri dana smo razlike, a ja sam tek danas prvi put osjetila bebu ili barem mislim da je to bila beba 😀
🙆🎊🎉😁😁😁
Supeeerrr 😊😊 malo sam ljubomorna jedva cekam da i ja osjetim lupkanje 🤭🤭
Daaa, bas sam.bila sretna. A jucer kuham rucak I kako mi kuhinjski prozor gleda ravno na nogometno igraliste, pogledam van, a ono mali kikaci taman krenuli s treningom. I pokazujem bebici I govorim, vidis, ovako ces I ti ako budes htio. I eto ga navecer s udarcem. Ocito je vec krenuo sa zagrijavanjem. 😂😂
Nadam se da ce I vasi uskoro, iako sam citala da kod prve trudnoce obicno oko 20. tjedna.
Isssa ma sad znas da je s bebicom hvala Bogu sve ok, a znas I sta je tebi. Nadam se da ce sad uz terapiju biti lakse.
Nisam jos konkretno pokrenula pitanje mm na porodu, ali mislim da bi voljela da bude. Mislim da te drugacije ipak tretiraju kad je netko s tobom, a I ja se sigurnije osjecam kad je on samnom u opcenito tako nekim stresnim situacijama.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji