Mene je danas posjetila patronažna i moja pasica ju je ugrizla kad je ušla u stan iako ju je muž uveo. Umrla sam od sramote, ali srećom, žena je imala psa pa sam joj pojasnila da se moj pas paranoično boji za mene, pa je ipak mogla razumjeti jer je ona imala još luđe stvorenje nego što je moje.
Mjerila mi je šećer nakon što sam pojela i zajutrak i doručak i bio je 5,0. Tlak 95/60 preporučila mi je da počnem mazati bradavice hranjivom kremom kao pripremu za dojenje, pa ako i vama nitko nije rekao kao ni meni da znate da nakon tuširanja treba vlažnim ručnikom nježno raditi najnježniji "peeling" na svijetu i nakon toga namazati hranjivom kremicom.
Danas sam pitala i za DM baby bonus i promjenu active beauty kartice. Ako ste dobile one bonove - oni vrijede bez obzira što mijenjate karticu, ali novi "bodovi" za povrat novca će se skupljati na novoj kartici i vjerojatno će vrijediti više za baby asortiman. Nisu ni sami djelatnici sigurni.
Gledala sam malo tetrice u DM-u pa ako netko ima iskustva s njima, bilo bi mi korisno da podijeli. I molim vas pojašnjenje - koja je razlika između kaliko pelene i tetra pelene? I koliko komada tih pelenica vam je zapravo trebalo?
Curke koje će roditi u Zg, jeste se odlučile za rodilište i ako jeste kako ste se odlučile? Vidim da neke od vas idu u Petrovu na preglede, pa jel planirate i tamo roditi?
Ja sam svoje troje rodila u Petrovoj, dobro meni je na porodu moj doktor pa sam radi njega gore i rodila tako da ću i ovaj put isto.
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Mene je danas posjetila patronažna i moja pasica ju je ugrizla kad je ušla u stan iako ju je muž uveo. Umrla sam od sramote, ali srećom, žena je imala psa pa sam joj pojasnila da se moj pas paranoično boji za mene, pa je ipak mogla razumjeti jer je ona imala još luđe stvorenje nego što je moje.
Mjerila mi je šećer nakon što sam pojela i zajutrak i doručak i bio je 5,0. Tlak 95/60 preporučila mi je da počnem mazati bradavice hranjivom kremom kao pripremu za dojenje, pa ako i vama nitko nije rekao kao ni meni da znate da nakon tuširanja treba vlažnim ručnikom nježno raditi najnježniji "peeling" na svijetu i nakon toga namazati hranjivom kremicom.
Danas sam pitala i za DM baby bonus i promjenu active beauty kartice. Ako ste dobile one bonove - oni vrijede bez obzira što mijenjate karticu, ali novi "bodovi" za povrat novca će se skupljati na novoj kartici i vjerojatno će vrijediti više za baby asortiman. Nisu ni sami djelatnici sigurni.
Gledala sam malo tetrice u DM-u pa ako netko ima iskustva s njima, bilo bi mi korisno da podijeli. I molim vas pojašnjenje - koja je razlika između kaliko pelene i tetra pelene?I koliko komada tih pelenica vam je zapravo trebalo?
Kaliko su ti gusto tkane, ali tanjim koncem, a tetra su sa debljim koncem tkane, neke vece razlike nema, ja kad sam kupovala nisam ni znala da kupujem razlicito,al u istu svrhu se koriste ... Purelan je za bradavice zakon, mene je spasio kad sam rodila, plakala sam od bolova dok bi mali siso dok nisam pocela s tim mazati,a bradavice se mogu pocet s njim pripremati i prije poroda...
Delilah, Dija85, garavusa005, Schinin drage moje hvala vam puno na podrsci ❤️❤️
cure super za preglede, fotkice su divnemeni ih je drago vidjet kad vec ne mogu mog misa gledat
Isssaa misamukako si sada? nadamse da te je vec popustilo
garavusa hvala na puno ideja i za forum, bas cu pogledati
PlavaBorovnica ureaplazma (naglasak na) moze biti opasna, ali su ti slucajevi ipak rijetkost dok su puno cesci slucajevi gdje se ne desi ama bas nista i sve prodje u najboljem redu. nadam se da ce sumamed odraditi svoje. sad se opusti i uzivaj u vjencanju, to ti je samo jednom u zivotuTeta evo da ja unesem malo exoticnosti u listu s rodilistima
ja cu MoBap, St. Louis
Boli me i dalje, peptoran pomogne na sat vremena i opet boli luđački, već sam luda od bolova 😤, više neznam kaj da pijem, jedem…..mislim da ću opet na hitnu, sinoć sam u venu dobila peptoran i 2 sata mi je bilo ok, tableta sat vremena djeluje, užas,već se bojim Danijela nešto drugo u pitanju😟
Zao mi jevjerovatno imasnekigastritis
probaj izbacit jogurt i to mlijecno, dosta ljudi kaze da im to pomogne, meni napr. jako pogorsa. sto meni obicno pomogne je saka badema, mineralna, suho pecivo (luznato, ako znas sto mislim), caj od komoraca i naravno ranitidin ili bar calcium carbonat tablete za zvakanje (nesto tipa rennie)… rennie mozes malte ne svakoh pola sata, ranitidin (peptoran) ne bi trebala preci granicu od 600mg/dan…. i gledaj da stalno imas nesto u zeludcu. ja sam tako nagrabusila u prosloj T i zivjela sam 3 dana na caju, mineralnoj, ranitidinu i nekim uzasno suhim krekerima koje sam jela svakih 15tak minuta da skupe tu kiselinu u zeludcu
ako ti do sutra ne bude bolje nabavi omeprazol 40mg 1x/dan. ne znam jel to mozes kod vas dobiti bez recepta, inace trazi svog dr. da ti prepise
Rennie ne pomaže, bademe jedem, isto ništa bolje, a jogurt mi malo ublaži sve to. Morat ću na hitnu, nema mi druge 😫
Hvala ti puno na svim savjetima, stvarno si divna 😀
Ovo je već 4 dan da mi je tako, mislim da nema smisla više se mučiti ovako
Rennie ne pomaže, bademe jedem, isto ništa bolje, a jogurt mi malo ublaži sve to. Morat ću na hitnu, nema mi druge 😫
Hvala ti puno na svim savjetima, stvarno si divna 😀
Ovo je već 4 dan da mi je tako, mislim da nema smisla više se mučiti ovako
Imas pravo, stvarno nema smisla mucit se😔 suosjecam s tobom, od faxa imam skoro svakodnevno probleme s tim 😔 idi na hitnu I ne napustaj ih dok ti ne pomognu 😜 i obavezno trazi recept za omeprazol, mislim da bi trebala bit bar tjedan dana na njemu
Baby.k, neka brzo prodje vrijeme do 17.5. :)
Isssa, sto si na kraju rucala? Jesi otisla na hitnu? Nadam se da si bolje, neka brzo prodje
Mala_mrvica, zao mi je zbog svega :( Ja sam bila jednom na kiretazi, plod je stao u 8. tjednu, ali je sve raslo i napredovalo za 12. tjedan. Obavljena je pod opcom anestezijom, brzo i strucno, fizicki oporavak relativno brz, ne sjecam se koliko sam krvarila, mislim tjedan dana, za 2 tjedna isla na pregled, vec se vidio trocrtni endometrij i njegovo zadebljanje, dakle vec je tu negdje bila i ovulacija, tako da se tijelo stvarno brzo regeneriralo. Za 30ak dana sam dobila menstruaciju. To je ujedno odgovor na tvoje pitanje hoce li kiretaza napraviti nesto lose tvome tijelu - nece, pogotovo ako je jedna i dobro napravljena, ako je oguljeno sve kako treba, a opet ne previse (oprosti na opisu). Tijelo je super stroj i brzo ce se vratiti u svoje staro stanje :)
Neki doktori ce vam reci da mozete nakon jednog ciklusa, neki ni slucajno pokusavati 6 mjeseci. Mi nismo nikog slusali, zatrudnila sam opet za 5 mjeseci (isprve), ali opet spontani u 8. tjednu, tako da zaista nema pravila, samo slusaj sebe i svoje tijelo. Sretno!
Shinin, to se trazi, ne mozemo sve u Petrovoj roditi
Zao mi je mrvice... ali bravo za stav! Samo hrabro! Konzultiraj se sa svojim doktorom koje pretrage bi trebala napraviti! Mi cemo misliti na vas I nadam se da ces nam se sto prije ponovo pridruziti! ❤❤
Isssa odi doktoru, to se sad vec oduzilo... da nije ne daj Boze neka bakterija ili nesto... ja sam nakon onih sampinjona vec iduci dan popodne normalno jela
url=https://lilypie.com]
Drage zene… cestitam svima i stvarno sam sretna kada vidim da sve uzivate u svojim bebicama i trudnocama. Mi smo danas isli na eskpertni ultrazvuk i na zalost ipak cu morati na kiretazu, konstatovana je ta neka takozvana zablja glava kod bebe. Posto sam ja sada 13 sedmica, a kiretaza ce biti zakazana vjerovatno sljedece sedmice i tada cu biti vec 14 sedmica, da ki neko zna da li je to opasno po moje zdravlje za buduce trudnoce? Kada poslije kiretaze opet mozemo poceti raditi na trudnoci?
Zao mi je da se to desilo. Znam kako ti je jer sam 2 puta prolazila to iako u ranijoj fazi. Mene su pomucu tablete ocistili, al je kolegica bila na kiretazi i savjetovano joj je da nakon 6mj moze opet pocet raditi na bebi. Nadam se da ces opet ubrzo ugledat svoj plusic 😘😘
Baby.k, neka brzo prodje vrijeme do 17.5. :)
Isssa, sto si na kraju rucala?Jesi otisla na hitnu? Nadam se da si bolje, neka brzo prodje
Mala_mrvica, zao mi je zbog svega :( Ja sam bila jednom na kiretazi, plod je stao u 8. tjednu, ali je sve raslo i napredovalo za 12. tjedan. Obavljena je pod opcom anestezijom, brzo i strucno, fizicki oporavak relativno brz, ne sjecam se koliko sam krvarila, mislim tjedan dana, za 2 tjedna isla na pregled, vec se vidio trocrtni endometrij i njegovo zadebljanje, dakle vec je tu negdje bila i ovulacija, tako da se tijelo stvarno brzo regeneriralo. Za 30ak dana sam dobila menstruaciju. To je ujedno odgovor na tvoje pitanje hoce li kiretaza napraviti nesto lose tvome tijelu - nece, pogotovo ako je jedna i dobro napravljena, ako je oguljeno sve kako treba, a opet ne previse (oprosti na opisu). Tijelo je super stroj i brzo ce se vratiti u svoje staro stanje :)
Neki doktori ce vam reci da mozete nakon jednog ciklusa, neki ni slucajno pokusavati 6 mjeseci. Mi nismo nikog slusali, zatrudnila sam opet za 5 mjeseci (isprve), ali opet spontani u 8. tjednu, tako da zaista nema pravila, samo slusaj sebe i svoje tijelo. Sretno!Shinin, to se trazi, ne mozemo sve u Petrovoj roditi
Nek vam sline cure na moj ručak 😂, jogurt s kruhom 😂😂😂😂, mislim da niko nije imao ručak kao ja 😂😂, evo sada idem na hitnu 😓 pa ćemo vidjeti kaj će reći, javim se
Sortiraj odgovore
Najstariji