Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Delilah
    03. Svibanj 2018. 16:20

Mala_mrvica nemogu ni zamislit kroz sto prolazis, u mislima sam s tobom. Želim ti da oporavak bude sto laksi, i da se opet uskoro razveselite novom cudu, iako i ovih 14 tjedana neces zaboravit...

Schinin
    03. Svibanj 2018. 16:28

pozdrav cure  ja evo ukljucila aparat da napravim kafu (iako mi sse gadi), pa idem na miru prcitati sto ste od jucer popodne pisale znate ono kad imate toliko posla da ne znate sto prije uraditi? to je opis mog danasnjeg dana ... 
    puno vam hvala za savjete o cvijecu iaku cu sad i tu imat posla,  moram skoro sve googlat, naime osim begonija sve mi je nepoznato  to vam vec sve objasnjava o mom znaju i iskutstvu s vrtom  valjda uspijem nesto od sveg toga napravit da nam bude lijepo 
    evo aparat pisti, idem po moju kaficu i idem citat 

Schinin
    03. Svibanj 2018. 17:17

cure super za preglede, fotkice su divne  meni ih je drago vidjet kad vec ne mogu mog misa gledat
    Isssa a misa mu  kako si sada? nadam se da te je vec popustilo
    garavusa hvala na puno ideja i za forum, bas cu pogledati
    PlavaBorovnica ureaplazma (naglasak na) moze biti opasna, ali su ti slucajevi ipak rijetkost dok su puno cesci slucajevi gdje se ne desi ama bas nista i sve prodje u najboljem redu. nadam se da ce sumamed odraditi svoje. sad se opusti i uzivaj u vjencanju, to ti je samo jednom u zivotu 
    Teta evo da ja unesem malo exoticnosti u listu s rodilistima  ja cu MoBap, St. Louis

Dija85
    03. Svibanj 2018. 17:23

Mrvice... žao mi je...😔❤

03. Svibanj 2018. 17:30

mala_mrvica

Drage zene… cestitam svima i stvarno sam sretna kada vidim da sve uzivate u svojim bebicama i trudnocama. Mi smo danas isli na eskpertni ultrazvuk i na zalost ipak cu morati na kiretazu, konstatovana je ta neka takozvana zablja glava kod bebe. Posto sam ja sada 13 sedmica, a kiretaza ce biti zakazana vjerovatno sljedece sedmice i tada cu biti vec 14 sedmica, da ki neko zna da li je to opasno po moje zdravlje za buduce trudnoce? Kada poslije kiretaze opet mozemo poceti raditi na trudnoci? Hvala vam puno na podrsci do sada i zao nam je sto se ovo desilo ali mora se gurati naprijed. MM i ja se radujemo buducim pokusajima jer nema ljepseg osjecaja od ovog koji sam prezivjela u ovih par mjeseci iako se zavrsava na ovako tuzan nacin 😘😘

Draga, drži se i želim ti novi plusić čim prije i da bude sve OK. I bas sam danas mislila na tebe. Žao mi je što sve ovo čitam ali osjetim po tvom tekstu da si snažna i zbog toga ti se divim. Drži se i dođi nam brzo

Schinin
    03. Svibanj 2018. 17:31

mala_mrvica

Drage zene… cestitam svima i stvarno sam sretna kada vidim da sve uzivate u svojim bebicama i trudnocama. Mi smo danas isli na eskpertni ultrazvuk i na zalost ipak cu morati na kiretazu, konstatovana je ta neka takozvana zablja glava kod bebe. Posto sam ja sada 13 sedmica, a kiretaza ce biti zakazana vjerovatno sljedece sedmice i tada cu biti vec 14 sedmica, da ki neko zna da li je to opasno po moje zdravlje za buduce trudnoce? Kada poslije kiretaze opet mozemo poceti raditi na trudnoci? Hvala vam puno na podrsci do sada i zao nam je sto se ovo desilo ali mora se gurati naprijed. MM i ja se radujemo buducim pokusajima jer nema ljepseg osjecaja od ovog koji sam prezivjela u ovih par mjeseci iako se zavrsava na ovako tuzan nacin 😘😘

tako mi  je zao  srce me boli zbog tebe  sto god da ti kazem zvucat ce istrcano i znam da nece pruziti puno utjehe mozda ce zvucati jako grubo, ali vjeruj mi, mislim da je bolje da ce se zavrsiti tako ako je to vec konstatovano, mislim da bi sve drugo za tebe bilo puno vise traumaticno
    to sto ce kiretaza biti u 14. tjednu nebi trebalo da bude opasno ni za tvoje zdravlje ni za zdravlje buducih bebica. Teoretski mozete krenuti poslije prve menge na "posao" ali bih ti ja preporucila da slusas iskljucivo sebe i tvoje tjelo - kad ces TI biti spremna nazalost ne megu reci. obavezno uzimaj i dalje folnu, nemoj ni prestajat. i ja bih ti preporucila, ako to vec nisi obavila, da napravis pretrage na razlicite viruse/parazite nap. TORCH test prije nego sto krenete na slijedece.
    imas veliki virtualni zagrljaj i nadam se iz sveg srca da ces nam se uskoro javiti u slatkom iscekivanju!

Isssa
    03. Svibanj 2018. 17:31

Schinin

cure super za preglede, fotkice su divne meni ih je drago vidjet kad vec ne mogu mog misa gledat
    Isssaa misamukako si sada? nadamse da te je vec popustilo
    PlavaBorovnica ureaplazma (naglasak na) moze biti opasna, ali su ti slucajevi ipak rijetkost dok su puno cesci slucajevi gdje se ne desi ama bas nista i sve prodje u najboljem redu. nadam se da ce sumamed odraditi svoje. sad se opusti i uzivaj u vjencanju, to ti je samo jednom u zivotuTeta evo da ja unesem malo exoticnosti u listu s rodilistimaja cu MoBap, St. Louis

Boli me i dalje, peptoran pomogne na sat vremena i opet boli luđački, već sam luda od bolova 😤, više neznam kaj da pijem, jedem.....mislim da ću opet na hitnu, sinoć sam u venu dobila peptoran i 2 sata mi je bilo ok, tableta sat vremena djeluje, užas,već se bojim Danijela nešto drugo u pitanju😟

03. Svibanj 2018. 17:44

Luca95 - skužila sam tu seriju. Mogu gledati unazad pa sam pogledala danas treću epizodu. Koliko sam skužila oni imaju nekakav plin za ublažavanje bolova, na porodu je isključivo babica i 2 člana obitelji, doktor eventualno ako je nekakav problem, imaju zasebne sobe i privatnost dok su u trudovima. Čak se i babica ispričala što je jednoj rezala međicu. 
    Isssa - probaj rižu s jogurtom da malo napraviš varijaciju na temu ili juhicu. Meni je juhica univerzalni lijek. Liječi mi i glavobolju, i prehladu, i gripu i mamurluk i iscrpljenost i nizak tlak... baš svako "liječenje" počinjem junećom juhicom. 
    Netko je rekao danas (mislim Teta90) da će praviti juhicu, pa sam odmah i ja skočila po sastojke. Ja napravim u velikom loncu pa smrznem po porcijama. 
    Dea_Rene - i ja isto u riječkom rodilištu. Nije baš da imam izbora. Inače za to rodilište kažu, "prijatelj djece-neprijatelj majki"  ali ima ih brdo koji kažu da je suuuuuuper, drugi kažu da je katastrofa. 

Dija85
    03. Svibanj 2018. 17:45

Isssa možda da na hitnoj tražiš uputnicu za bolnicu. Ne znam kako to u tvojem gradu ide..Ja sam luđačke bolove imala prije 3 mj. Nisam ni znala tada da sam trudna. Bila na hitnoj, poslali me za bolnicu, ležala sam tamo neko vrijeme, primila infuziju i još neki lijek u venu i bilo je bolje nakon par sati. Bol se nije vratila. Dijeta par dana poslije toga i zbilja je bilo ok. A tamo ti mogu napraviti i neke pretrage. Kod mene na hitnoj se ne žele ni petljati s trudnicama, odmah ih šalju za bolnicu.

Schinin
    03. Svibanj 2018. 17:57

Isssa

Schinin

cure super za preglede, fotkice su divne meni ih je drago vidjet kad vec ne mogu mog misa gledat
    Isssaa misamukako si sada? nadamse da te je vec popustilo
    PlavaBorovnica ureaplazma (naglasak na) moze biti opasna, ali su ti slucajevi ipak rijetkost dok su puno cesci slucajevi gdje se ne desi ama bas nista i sve prodje u najboljem redu. nadam se da ce sumamed odraditi svoje. sad se opusti i uzivaj u vjencanju, to ti je samo jednom u zivotuTeta evo da ja unesem malo exoticnosti u listu s rodilistimaja cu MoBap, St. Louis

Boli me i dalje, peptoran pomogne na sat vremena i opet boli luđački, već sam luda od bolova 😤, više neznam kaj da pijem, jedem…..mislim da ću opet na hitnu, sinoć sam u venu dobila peptoran i 2 sata mi je bilo ok, tableta sat vremena djeluje, užas,već se bojim Danijela nešto drugo u pitanju😟

Zao mi je  vjerovatno imas neki gastritis  probaj izbacit jogurt i to mlijecno, dosta ljudi kaze da im to pomogne, meni napr. jako pogorsa. sto meni obicno pomogne je saka badema, mineralna, suho pecivo (luznato, ako znas sto mislim), caj od komoraca i naravno ranitidin ili bar calcium carbonat tablete za zvakanje (nesto tipa rennie)... rennie mozes malte ne svakoh pola sata, ranitidin (peptoran) ne bi trebala preci granicu od 600mg/dan.... i gledaj da stalno imas nesto u zeludcu. ja sam tako nagrabusila u prosloj T i zivjela sam 3 dana na caju, mineralnoj, ranitidinu i nekim uzasno suhim krekerima koje sam jela svakih 15tak minuta da skupe tu kiselinu u zeludcu
    ako ti do sutra ne bude bolje nabavi omeprazol 40mg 1x/dan. ne znam jel to mozes kod vas dobiti bez recepta, inace trazi svog dr. da ti prepise

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.