Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malaja12
    01. Svibanj 2018. 08:38

Isssa slikica je preljepa 😍😍😍😍 i ja budna od 5 svi spavaju a ja zujim  u zid 😂 i mi kod rodbine također danas uživajte sve gdje god bile 😁

PlavaBorovnica
    01. Svibanj 2018. 08:55

Dobro jutro! 
    Dobro si me podsjetila Tinchi, i mene čeka mašina za objesit od sinoć. :) 
    Ja ne znam što ću danas...sama sam. Jučer i vikend su bili puni druženja, nadam se da ću se negdje uvaliti, možda kod svojih.

Maggie85
    01. Svibanj 2018. 09:57

Draga, u kojem si gradu?
    Ako je Zg, jel možeš napisati ime tog kiropraktičara?
    Ili da mi na mail pošalješ opis vježbi koje radiš?
    Ja sam prije išla u teretanu, a sad ne radim ništa, i pojavio mi se išijas i strašni bolovi u leđima, a tek sam 11. tjedan. Googlala sam vježbe za trudnice, ali se bojim na svoju ruku išta raditi da ne pogoršam stanje.

Maggie85
    01. Svibanj 2018. 09:58

Prethodna poruka se odnosi na Endzrue! Nije se citiranje primilo 

01. Svibanj 2018. 11:32

Bome, danas dosta pusto na forumu. Malo nas je onih koji smo danas doma :-) 
    Nismo se uspjeli organizirati da nekud odemo. Doći će nam prijatelj u posjetu. Malo ćemo okrenuti na tavici pureće ražnjiće (ako nađem ražnjiće), salaticu, ponijeti pivicu sa sobom pa otići negdje prošetati. Nisam jučer uspjela naći bezalkoholno pivo za sebe tako da ću ja mineralnu :-( 

• Anđeo_
    01. Svibanj 2018. 11:36

Isssa- ajme prekrasna je sličica 😍

Elza
    01. Svibanj 2018. 18:02

Cure, u kojem tjednu su vas prestale boliti grudi?

Isssa
    01. Svibanj 2018. 18:19

Kalanhoja

Cure, u kojem tjednu su vas prestale boliti grudi?

Negdje oko 12 tjedna

• Malaja12
    01. Svibanj 2018. 19:03

Mene bole jos uvijek... 

Dea_Rene
    01. Svibanj 2018. 19:10

Mene uopce nisu ni bolile, samo su malo postale punije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.