joj cure moje, ja ne citam forum dva dana i vise ne mogu pohvatati sve vas! Ma samo da je zdravlja!!
Netko od mamica me pitao gdje sam radila Nifty, radila sam ga u Suncu u Rijeci kod najboljeg moguceg ginekologa na svijetu koji me toliko smirio... nalazi su bili za tocno osam dana, odmah ujutro me zvao telefonom rekao je da je sve u najjboljem redu i da je decko <3 te mi poslao nalaze mailom. Puno sam mirnija i sad napokon mogu uzivati.
Ima li koja mama iz Pule da malo podijelimo misljenja i savjete?
Puse svima i lijepo se odmorite za vikend
Superrr.. jel vodis trudnocu u Puli? Kod koga? Ja sam u timu bez nositelja kod Zoricica. Na zadnjem pregledu je vidio da kad sam radila prve pretrage krvi nisam izvadila stitanjcu i secer pa to jos mora. I onda su mi rekli za mj dana na kontrolu ali u bolnicu. U kojem si ti tjednu???
Jutro cure 😊 moji djecaci jos spavaju pa da se javim dok je tisina. Drago mi je za sve curke koje su bile na pregledu i sretno onima koji idu na preglede. Koliko sam pohvatala ima vas bas dosta iz Istre 😊😊 mi smo u iacekivanju naseg pregleda, nikako docekati. Danas ujutro me svekrva popljuvala za imena koja smo odabrali 😂 rekla je da ce ih svi skraceno zvati i rugati im se 😂😂 valjda budu do 18e izdrzali nekako 🙈
Lea, ja sam isto u timu bez nositelja, ali tamo nisam bila kod niti jednog doktora odredjeno, svaki put bi se narucila kod drugog ili tko bi bio taj put. Bila sam kod Bilankova (dok je jos radio tamo, sad je samo u bolnici), Becica, Zoricica, Markanovic-Misan,..
Sada vodim trudnocu u bolnici i uvijek sam kod dr. Gattoni, a jedno vrijeme dok je ona bila na bolovanju sam bila kod Zoricica. Kombinirani mi je radio Prenc.
Neznam zasto te nije poslao provjeriti secer i stitnjacu, to je standardno na pocetku trudnoce, odradi to onda do slijedeceg pregleda. Kako to da ides u bolnicu slijedeci put? Zbog kombiniranog ili?
Ja sam u 16. tjednu. Ti? Koliko imas godina?
Garavusa005 ima ja sam stavljena na tašte mi je bio mislim 5.4 (kolko moj trudnički mozak još pamti 😂) oni te već sa 5.1 na tašte stave na dijetu jel kažu to je granica...
Isto sam dobila tu dijetu ali sam je prilagodila sebi, znači bijeli kruh ne jedem jedem crni ili dvopek ne pretjerujem za ručak slatko čips grickslice ništa ( a iskreno to inače i nije dobro) mislim ništa neki sam dan pojela jedan smoki 😁 jedem vise obroka dnevno po manje alo svaki tjedan popapam nešto što ne smijem npr. Pizza jučer sam je jela 2 šnite oko 21h jutros šećer 5.0 🤗😏
Kupila sam i aparatić za mjerit ispočetka sam mjerila i 2 sata nakon obroka al sam vidla da ne treba jer uvijek mi je bio dobar meni je problem ujutro na tašte držim ga do 4.9 toliki mi je bio i kad sam nosila mali guk profil (ono kad sami sebi doma vadite krv u male epruvetice) i rekli su opet za 4 tjedna
Probala sam se držat baš onog s papira i bila sam gladna 😞 mislim da je to gore za bebu nego da mi je šećer do 4.9
Meni je kombinirani isto Prenc radio. Zoricic mi je u srijedu bio prvi put ( inace su se mijenjali pa sam zamolila ako mogu kod njega) i primjetio je da na uputnici nisu naveli stitnjacu i secer te me poslao to vaditi. U ponedjeljak idem.
ja sam danas 15+2.
Rekli su mi da iduci tjedan dodjem po uputnicu za ultrazvuk za bolnicu na koji cu ici za mjesec dana..nisam pitala zasto mislila sam da je to procedura. Inace je sa bebacem sve ok i svi nalazi su ok.
Kako to da vodis trudnocu u bolnici? Kakva ti je Gattoni?? imam 33 godine. skoro 34 u osmom :-(
Jutro cure 😊 moji djecaci jos spavaju pa da se javim dok je tisina. Drago mi je za sve curke koje su bile na pregledu i sretno onima koji idu na preglede. Koliko sam pohvatala ima vas bas dosta iz Istre 😊😊 mi smo u iacekivanju naseg pregleda, nikako docekati. Danas ujutro me svekrva popljuvala za imena koja smo odabrali 😂 rekla je da ce ih svi skraceno zvati i rugati im se 😂😂 valjda budu do 18e izdrzali nekako 🙈
blazene nase svekrve .............................
Jos jedno pitanje mozda blesavo. Pramenovi.... svugdje sam nasla podvojena misljenja.... sto vi mislite o tome? Meni je gin rekao kad sam bila na Niftiju uplasena do bola da najvise djetetu skodi moj stres, da se ponasam normalno i da uzivam... time mislim da par pramenova ne moze skoditi... sto vi mislite o tome???
Teta90, doktorica nije spominjala termin, ali meni internet kalkulator kaže 21.11., a računala sam prema danu začeća, jer mi ovulacije nisu našli na točno 14. dan.
Anđeo, gdje si radila nifty? Ja ću ga raditi u srijedu, a nadam se da će nalazi doći do onog idućeg petka (9 dana od vađenja) tako da mogu reći doktorici rezultate na pregledu.
Radila sam u poliklinici Sunce, jel su me oni dali prvi termin ja sam ti otišla na stranicu od Nifty i našla zastupnike izvukla par koji mi odgovaraju i svima copy paste isti tekst oni su mi dali prvi termin tako sam se za njih odlučila rekli su mi 10-11 dana nalaz
Sortiraj odgovore
Najstariji