Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Palcica12
    27. Travanj 2018. 15:27

Bravo cure za dobre rezultate sa pregleda, super!
    Jagoda dobro došla!
    Kod mene se danas papa gulaš i salata
    Jutro smo proveli u šetnji a poslijepodne idemo na rođendan. Trebali smo za produženi vikend ići na Pag ali ne možemo radi škole. 

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

27. Travanj 2018. 15:41

Tinci, kako to da u tako malom razmaku ides na dva pregleda? Joj ne spominji za noge, inace sam full sklona naticanju, donji dio nogu mi bude ogroman po ljeti, sve natekne, neznam sto ce biti u trudnoci i to jos po ljeti. Bojim se toga i spotanja doktora. Nije mi cak vazan ni estetski problem nego sto ce doktori rec, a stvarno uzimam dosta vode, voca i pazim sto jedem 😱🙈🙈
    Meni je muzeva nona poslala tjesteninu sa sparugama i mljevenim mesom jer sam se zadrzala u firmi pa nisam isla na rucak s muzem.
    Dija, bravo za pregled i kile! 💪💪
    Dea_Rene, mislim da smo Tinci, Jane_Doe i okozeleno iz istre, ipravite me ako sam fulala 😉 Neznam ima li koga s kvarnera.
    Crna, bravo za pregled i velikog Mihaela! 😘😘

27. Travanj 2018. 15:56

Garavusa, hvala ti na podijeljenom saznanju za pulsko rodiliste, puno mi to znaci. Ako znas neke konkretne situacije i primjere, please podijeli, pomoci ce mi u odluci rodilista, ipak to nije mala stvar i necu se zezati sa tim stvarima iako govorim, svugdje moze poci po zlu. Sretno na pregledu! 
    Maggie, bravo za dobre vijesti! Znas vec termin?
    Jagoda, dobrodosla i hvala na predstavljanju :) 
    NemamNadimak, lijepa su ta kolica :) Znas mozda unutarnju dimenziju kosare?

• anusha
    27. Travanj 2018. 15:57

NemamNadimak77

anusha

NemamNadimak, komplikacije možeš zatvoriti najnormalnije kao i svako drugo bolovanje. Provjereno znam jer sam ga ja prekinula (u početku sam mirovala zbog hematoma)

Kako je reagirala okolina?

Teta90, naručila sam Mutsy Evo

Okolina super reagirala, kao kad bih se vratila sa običnog bolovanja. Svima je bilo drago da je meni dobro i da mogu raditi. A ja nisam ni pomišljala da ostanem doma sve do poroda nakon što mi je dok rekla da je sve u redu i da mogu normalno živjeti. Kako tko izabere. Po doktoričinoj reakciji sam shvatila da sam jedna od rijetkih koja se htjela vratiti na posao nakon mirovanja; kada bi me vidjela, rekla bi "a to je ona koja hoće raditi" ahahaha izgleda da sam frik :)

27. Travanj 2018. 16:18

Teta90

Tinci, kako to da u tako malom razmaku ides na dva pregleda? Joj ne spominji za noge, inace sam full sklona naticanju, donji dio nogu mi bude ogroman po ljeti, sve natekne, neznam sto ce biti u trudnoci i to jos po ljeti. Bojim se toga i spotanja doktora. Nije mi cak vazan ni estetski problem nego sto ce doktori rec, a stvarno uzimam dosta vode, voca i pazim sto jedem 😱🙈🙈
    Meni je muzeva nona poslala tjesteninu sa sparugama i mljevenim mesom jer sam se zadrzala u firmi pa nisam isla na rucak s muzem.
    Dija, bravo za pregled i kile! 💪💪
    Dea_Rene, mislim da smo Tinci, Jane_Doe i okozeleno iz istre, ipravite me ako sam fulala 😉 Neznam ima li koga s kvarnera.
    Crna, bravo za pregled i velikog Mihaela! 😘😘

Trebala sam prošli tjedan kod svoje, ali sve se to sa curom izdešavalo pa nisam išla.. 
    Ja hvala Bogu nisam sklona oticanju.. pitala me koliko sam dobila kg u prošle 2 trudnoće..  
    I govorim da pretpostavljam da će i ovo biti veća beba..i tada mi govori da sam jedna od onih koja rađaju veću..i kao da kad budu tako dečkići da oni znaju i do kilu biti teži od curica.. 😮😮😮😮😮 i pomislim si ako nosim dečkića kud teži i kako ću roditi 😥😥😥😥😥 
    A što se tiče rodilišta ja sam stariju kćer rodila u Puli i bila sam prezadovoljna..ja npr nebi išla nikako u Rijeku jer sam vidjela puno djece koje su doslovno čupali pri porodu jer nisu htjeli napraviti carski rez..tako da imaju što veću stopu prirodnih poroda.. 
    Ali svatko ima svoje mišljenje i izbor ..

27. Travanj 2018. 16:24

Tinci, nadam se da beba nece biti prevelika i da ces lako roditi  Vidis, ja sam za Pulu cula da forsiraju prirodni porod, a ako bas ne ide, carski je zadnja opcija, prije toga cak ide vakuum, a to bi pod svaku cijenu zeljela izbjeci. Moja sestra je imala jako tezak prvi porod i tek kad je mala prestala disati se islo na hitni carski. Decko je imao 4700 pa je odmah imala dogovoreni carski.

• Anđeo_
    27. Travanj 2018. 16:48

Auuu koliko nas je već je teško sve pohvatati 😂
    Drago mi je da su svima koje su bile dobro prošli pregledi i da ste vidle bebice 😍
    Ja opet idem u srijedu 😁

• Anđeo_
    27. Travanj 2018. 16:50

Maggie85

I ja sam danas obavila pregled. Sva sam se bila pripremila za loše vijesti pa još ne vjerujem da je sve u redu. Bebač raste, danas je 3.61 cm, dr. je držala sondu fiksnom pa sam vidjela kako se miče. Ludilo!!!
    Naručila me opet za 2 tjedna jer sam u međuvremenu obećala napraviti nifty test pa da joj dođem s rezultatima. Prvo sam se nećkala oko toga bih li ga radila ili ne, ali na kraju sam odlučila da ću tako biti mirnija. Uvjerena sam da je sve ok pa će mi to biti samo potvrda.

Ja sam išla na Nifty plus u ponedjeljak sad čekam rezultate 10-11 dana i baš mi dugo traje ne mogu dočekati 😆

Schinin
    27. Travanj 2018. 16:53

Jutro cure  kod nas konacno lijepo vrijeme, bit ce setnje (tu bar ne mogu zaboravit gdje mi je auto ), radujem se kao malo dijete. i ako tako ostane sutra bi mogli na farmu  kod nas danas na menue stoji juha od sparoga, sparoge, sos holandez i losos, vec vidim kako ce se caca i cer svadjat za drugu porciju 
    Sarajka mislim da se ne trebas brinuti zbog polozaja bebe. oni su sad samo par cm, imaju dovoljno mjesta da se okrecu i namjestaju, vjerovatno nisi ni izasla iz ordinacije a one se vec okrenula . kad je bebolina nisko bude opasnost od prijevremenog otvaranja cervixa, ali mislim da si ti miljama daleko od toga jer tih par grama sto beba ima sigurno nije dovoljno da tako nesto potakne
    Dija, TInci, Crna, Maggie super za preglede, samo neka tako i ostane 
    Garavusa nema na cemu  pregled vec prosao?
    Jagoda dobrodosla
    Tinci kako cura? kazes decki budu i kilu tezi neg cure? moja se rodila sa 4200  ak bude islo u tom pravcu idem i ja na dogovoren carski 

• NemamNadimak77
    27. Travanj 2018. 17:41

Ma ja sam odavno htjela ici raditi, i doktor mi se cudio :) ali naravno, rekao je da mi ne preporucuje pa sam napravila kako on kaze. Na zadnjem pregledu mi je rekao da ne moram vise mirovati pa sad razmisljam o povratku. Iskreno, vratila bih se na posao i radi posla, kretanja, ali i zbog financija. Ali tu me grize savjest zbog osobe koja me mijenja....
    Što se tiče košare od kolica, dimenzije ne znam, ali mogu sutra izmjeriti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.