Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Travanj 2018. 22:03

Dea_Rene, meni su tako nacelno rekli, ali sve se moze promijeniti i moze poceti prirodan porod, ovo mi je samo da budem spremna. Ne mora znaciti da ce kod tebe biti tako. Ti si iz Zg-a?
    NemamNadimak, nisam sigurna moze li se zakonski prekinuti komplikacije i vratiti raditi. Mozda zna neka od cura, ili da pitas na temi "Otvaranje bolovanja radi komplikacija u trudnoci".
    Endzrue, ucinilo mi se prije par dana da sam nesto osjetila, ali cinilo mi se rano, mislim da cu tek za par tjedana. 
    Lea, boldas tako da oznacis tekst koji zelis i samo pritisnes "B" u gornjem desnom kutu koji se nalazi iznad kucice za pisanje teksta. Slicno kao u wordu.
    Isssa, ma zato i govorim, ovo su meni rekli predostroznosti radi, da znam sto mogu ocekivati. Ma bolje neka vade bebu van ako je sve u redu nego da se jos nesto zakomplicira u zadnjem tjednu :) Drago mi je za cuti za dobre vijesti od heparina :) 
    Shinin
    Svekyca, bravo za pregled i curku! Najvise bravo za dobre vijesti, na slijedecem pregledu nema hematoma! 

sarajka
    26. Travanj 2018. 22:55

Cure, evo i ja sam bila na pregledu. Rekao mi je da je sve u redu, jedino sto me je zabrinulo to sto je rekao  da je glavica malo nize...😐 Mada doktor tvrdi da je trudnoca uredna i da samo trebam malo vise da odmaram , i da malo usporim tempo... Kaze da je moguce da je to trenutni položaj bebice i da Ce se vec ujutro pomjeriti prema gore... 

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

• Bruncili
    27. Travanj 2018. 06:28

Dobro jutro drage moje. Hvala na rijecima podrske, vidim da nas ima vise koje smetaju nebulozni komentari. Meni je zaista neshvatljiv nacin razmisljanja trudna-invalidna, ali dobro. I dalje sve radim sto mogu, jedino sam od vrta postedjena ove godine. Bas si radim plan za generalku stana ovaj vikend. Seka mi je donirala robu koja njoj vise ne moze, sto znaci da sam pokrivena do kraja trudnoce s obzirom da je ona dosta jaca od mene. Jucer su stigle i hlace iz hm-a i sad su bar te brige manje. U cetvrtak imam pregled i jedva cekam vidjeti svoju malenu 💖💖💖
    Sto se tice smijes ne smijes- kavu popijem jednu ujutro jer ne mogu za volan bez nje, kroz popodne ako osjetim potrebu popijem bijelu laganu kavu i to je to. Nazalost, previse tog je u zraku i nasem okruzenju na sto mi ne mozemo utjecati ali posteljica je tu da sve to selektira. Ne treba nas usporedjivati sa vremenima nasih majki i baka jer zaista nemamo nikakve iste poveznice- pocev od kolicine stresa koje mi sve prolazimo. Prije je i smrtnost bila veca, ali i brojnost rodjene djece. Ako cemo vec filozofirati, i voda je otrovna u prekomjernim kolicinama. Dakle sve umjereno i bit ce sve super!!!

petrapp2605
    27. Travanj 2018. 07:26

Dobro jutro klokanice! Što sam samo ja opet rano budna ili ima još tko da ne može spavati? Nadala sam se da ću noćas spavati bez buđenja u 5, ali eto opet ništa, nije ni pad temperature vani nije pomogao, dignem se na wc i tu završava spavanje. Još ću se malo izležavati u krevetu, pa ustajanje, doručak i spremanje stvari za more. Što vi planirate raditi? 

27. Travanj 2018. 08:07

Dobro jutro!
    Sarajka, ma ne znaci nista ako je sada beba nisko da se nece kasnije dignuti, ali poslusaj doktora za savjet da odmaras i usporis :) Je drugo sve ok? 
    Petrapp, i ja ustala u 7:00, kao da sam alarm navila ;) Ujutro idem do firme, kolegica je imala rodendan, a i da ih malo obidjem, i onda kod muzeve none na rucak. Popodne mozda neka setnja i to je to.

27. Travanj 2018. 08:36

Jutro cure! Ja putujem na pregled  
    Kako ste?  Što planirate danas? 

Dea_Rene
    27. Travanj 2018. 08:39

Teta90

Dea_Rene, meni su tako nacelno rekli, ali sve se moze promijeniti i moze poceti prirodan porod, ovo mi je samo da budem spremna. Ne mora znaciti da ce kod tebe biti tako. Ti si iz Zg-a?

Nisam iz Rijeke sam. Meni za sada ništa nisu rekli...

christyy
    27. Travanj 2018. 08:54

Jutro curke, evo ja na poslu, a jedva čekam da se završi radni dan pa da šibnem na more za produženi vikend 

27. Travanj 2018. 09:12

Tinci, sretno na pregledu, javi se :) Ides u medico? Ja sam bila po tvojoj preporuci i stvarno je super, od usluge, doktora, pregleda, ma svega! Bili smo sat vremena unutra, od toga pola sata ultrazvuk, doktor je sve dvaput mjerio i pokazao, a moj muz je odusevljen, njima to puno znaci da malo osvijeste da postaju roditelji i povezu se s djetetom. Ici cemo opet za jedno mjesec dana :)
    Dea_Rene, ja cu u pulskoj roditi. Cula sam dosta pozitivnih komentara i preporuka za rijeku, znas neke informacije kako je tamo? Razmisljala sam mozda ici tamo, ali doma mi je ipak doma, poznata mi je bolnica i vise-manje svi doktori, svi znaju moju situaciju pa mi je lakse, ali nikad se nezna, pa ako imas info, svaki savjet je dobrodosao :)
    Christyy, jos malo izdrzi i pocinje zasluzeni odmor :) Idete u istru za vikend?

christyy
    27. Travanj 2018. 09:16

Teta ovaj put idem malo niže, na Krk :)
    Tinci sretno na pregledu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.