Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    27. Travanj 2018. 12:16

Bravo i za tebe Crna191, ne brini oko carskog, ako se sve lijepo posloži, možda stvarno neće biti potrebe da i ovaj porod bude carski, tako je davno moja mama nakon mene na carski rodila brata prirodnim putem bez ikakvih problema. 

petrapp2605
    27. Travanj 2018. 12:18

Tinci ja ću si neki rižoto s tikvicama i šampinjonima napraviti, i pileću juhicu, nekako sam zadnjih dana malo izgubila apetit, a pogotovo za mesom. 

27. Travanj 2018. 12:35

Issa - ja još uvijek hodam u visokim petama. Ne otiču mi noge, ali mi je zato oteklo dupe, noge, pupo, cice, lice... 
    Shinin - prvo - smješko za trudnički mozak , drugo, hvala na postu vezanom za štetnosti.
    Dea_Rene - i ja isto :-) 

Teta - ne želim te plašiti ali ono što sam ja čula za pulsko rodilište nije baš za pohvalu tako da sam rekla:"ako me trudovi uhvate u Istri, vozite me za Rijeku". Doduše, možda bude drugačije jer tebe znaju ali, nažalost, ja nisam čula dobra iskustva. 
    Cure i bebe - ja danas imam pregled. Držite fige da je sve ok, a možda doznamo odgovor na dilemu. Ja se ovih dana osjećam super. Pasica i ja šećemo po 4km svaki dan, uživamo u toplijem vremenu. Nisam POROĐENA al sam PREPOROĐENA 

christyy
    27. Travanj 2018. 12:43

Curke super za preglede, baš mi je drago da je sa svima sve ok i da nijedna nije došla razočarana sa pregleda  Moj je tek 11.5. imam osjećaj kao da je za 100 godina 
    Crna i ja sam danas sva happy, ipak je petak, produženi vikend, lijepo vrijeme i svašta nešto 
    Garavusa sretnooooo 

Isssa
    27. Travanj 2018. 12:48

christyy

Curke super za preglede, baš mi je drago da je sa svima sve ok i da nijedna nije došla razočarana sa pregleda Moj je tek 11.5. imam osjećaj kao da je za 100 godinaCrna i ja sam danas sva happy, ipak je petak, produženi vikend, lijepo vrijeme i svašta neštoGaravusa sretnooooo

Nisu mi noge natečene nego široko stopalo, velim vam ja da sam šrek 😂, a trbuh mi je velik pa me i u ravnim cipala gravitacija muči a kamoli u petama 😂😂😂😂, uglavnom, kupila sam sandale 😀, jutros sam obukla haljinu da vidim jel stanem uopće u nju, rezana je ispod grudi ali po trbuhu se podigla gore tako da je taman za ravne cipele, u štiklama bi bila prekratka 😂😂😂😂

Maggie85
    27. Travanj 2018. 13:19

I ja sam danas obavila pregled. Sva sam se bila pripremila za loše vijesti pa još ne vjerujem da je sve u redu. Bebač raste, danas je 3.61 cm, dr. je držala sondu fiksnom pa sam vidjela kako se miče. Ludilo!!!
    Naručila me opet za 2 tjedna jer sam u međuvremenu obećala napraviti nifty test pa da joj dođem s rezultatima. Prvo sam se nećkala oko toga bih li ga radila ili ne, ali na kraju sam odlučila da ću tako biti mirnija. Uvjerena sam da je sve ok pa će mi to biti samo potvrda.

• Jagoda
    27. Travanj 2018. 13:26

Pozdrav cure! Evo i ja se prijavljujem na online druženje Malo sam vas čitala zadnjih dana i vidim da vam je baš lipo tu pa sam se odlučila pridružit.
    Što se mene tiče, trudna sam 9+2, bila sam na jednom pregledu, a sljedeći tjedan imam novi. Nemamo još termin ni ime. Ovo mi je druga beba, imam već jednu curicu od 1 i 5 miseci
    Eto toliko od mene za početak

Dija85
    27. Travanj 2018. 13:36

Jagoda dobrodošla! 😊
    Ja razmišljam što ću sada raditi. Malo mi je dosadno. Mogu do svojih na kavu ali moram pješačiti pola sata pa nisam sigurna da mi se to da. 😁

• LadyDi19
    27. Travanj 2018. 13:56

Hello curke cestitam svima koje su bile na pregledu, bravo za bebace, samo neka oni nama rastu i cestitam onima koji su saznali spol..jedva cekam saznat kod sebe.. ☺️
    Kod nas nista novog, bili sa bracom na cijepljenju i sad smo gotovi do 4 god kad moramo ic okulisti.. Samo nam braco bas nije suradjivao s doktoricom i jedva smo ga izvagali i izmjerili.. A kad se cjepio da ne pricam da smo ga nas tri drzale 😥

• NemamNadimak77
    27. Travanj 2018. 14:25

anusha

NemamNadimak, komplikacije možeš zatvoriti najnormalnije kao i svako drugo bolovanje. Provjereno znam jer sam ga ja prekinula (u početku sam mirovala zbog hematoma)

Kako je reagirala okolina? 

Teta90, naručila sam Mutsy Evo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI