Dobro jutro!
Sarajka, ma ne znaci nista ako je sada beba nisko da se nece kasnije dignuti, ali poslusaj doktora za savjet da odmaras i usporis :) Je drugo sve ok?
Petrapp, i ja ustala u 7:00, kao da sam alarm navila ;) Ujutro idem do firme, kolegica je imala rodendan, a i da ih malo obidjem, i onda kod muzeve none na rucak. Popodne mozda neka setnja i to je to.
Teta90 doktor je rekao je da je sve Ok i da je, po njemu, ovo uredna trudnoca, i da trebam samo malo da usporim, vise odmaram. Kontrola je za mjesec sa nalazima krvi ...Kaze da je bebica okrenuta glavicom, i da je glava malo nize i ja se odmah zabrinula. 😮 Mada me je on uvjeravao da je to mozda samo trenutno , i da ne mora nista da znaci...
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Nemamnadimak bez problema se s komplikacija može vratiti na posao, moja šogorica je to napravila. Samo treba se raspitati točno kako se onda za porodiljni obračunava naknada jer isplata od hzzo-a ne ulazi u prosjek plaće, a treba donijeti listu za zadnjih 6 mj. Znam da su se neke cure zeznule pa poslije dobivale minimalac...
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Teta išla sam kod svoje ginekologice na pregled, pon idem na ultrazvuk u Medico. Baš mi je drago da si zadovoljna
Sve je super..gledala mi je noge dal otičem
Imam za obaviti anomaly scan, pa moram nazvati bolnicu da se naručim.
Što kuhate danas?
Bok cure. Evo mene s pregleda. Beba je super, raste, sve je u redu. Kontrola opet za 3 tjedna
Dobila sam kilu. Znaci od pocetka trudnoce 2 kile.
Evo me curke..
Stiže nam Mihael
Sve je super, svi organi kako treba biti, on je po mjerama za 21 tt, ali me ne čudi jer mi se m nije ni ustalila nakon poroda pa je to i vrlo moguće..
Rekla mi je dr da ne moram na carski, osima ako oni pred porod ne procijene da je beba baš velika..u svakom slučaju, baš me to veseli jer sam prošla jedan carski i ne bih više ako ne moram..
Danas sam sva neka happy, bila na pregledu, radim skraćeno, idem s frendicom na kavu koju dugo nisam vidjela..i još je petak prije produženog vikenda..
Tetaišla sam kod svoje ginekologice na pregled, pon idem na ultrazvuk u Medico. Baš mi je drago da si zadovoljna
Sve je super..gledala mi je noge dal otičem
Imam za obaviti anomaly scan, pa moram nazvati bolnicu da se naručim.
Što kuhate danas?
Ja ću si danas priuštiti tjesteninu sa umakom od tunjevine. Do sada sam ju jela samo dva puta jer ju izbjegavam zbog preporuke, a inače ju obožavam! jedva čekam njam njam!
Bravo za pregled! i Bravo Dija! Kilaža ti je odlična
.tinci0. Danas se zdravo hranimo, salata od krastavaca s lukom cesnjakom vlascem i jogurtom i pire krumpir i spinat, a kad muz dodje s posla ce bit i juhica, boli ga zub pa mora bit nesto kasasto...
Bravo i za tebe Crna191, ne brini oko carskog, ako se sve lijepo posloži, možda stvarno neće biti potrebe da i ovaj porod bude carski, tako je davno moja mama nakon mene na carski rodila brata prirodnim putem bez ikakvih problema.
Sortiraj odgovore
Najstariji