Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.nb1
    26. Travanj 2018. 20:52

Schinin

Evo jos jednog primjera trudnickog mozga 😅 odem ja tako u moju kupovinu, parkiram jos blizu ulaza, obavim sve, izadjem i stojim tako kao kakvo tele nasred parkinga jer nemam pojma gdje sam parkirala 😂😂😂 a tamo jedno 200tinjak auta… trebalo mi je dobrih 20tak minuta dok nisam pronasla moj 😅😂😂😂

😂😂 misli svako da je nama lako

url=https://lilypie.com]

Gold👑
    26. Travanj 2018. 20:56

Hej cure, evo i ja bila na pregledu, cura je super (potvrdila nam je da ne cura), hematom je jos tu, dugacak je skoro isto ko i prije al je jaako tanak i rekla je da je to vec gotovo i da ce sad nestat sam od sebe i posto nema vise ni krvi ni sukrvice nemoram vise mirovat 🎉🎉🎉 nakon 2 mjeseca lezanja sam malo prosetala po ducanima i sad umirem od bolova, sad malo po malo treba vratit kondiciju 

Baby.nb1
    26. Travanj 2018. 21:12

svekyca

Hej cure, evo i ja bila na pregledu, cura je super (potvrdila nam je da ne cura), hematom je jos tu, dugacak je skoro isto ko i prije al je jaako tanak i rekla je da je to vec gotovo i da ce sad nestat sam od sebe i posto nema vise ni krvi ni sukrvice nemoram vise mirovat 🎉🎉🎉 nakon 2 mjeseca lezanja sam malo prosetala po ducanima i sad umirem od bolova, sad malo po malo treba vratit kondiciju

Jeeeej 🙌🤗❤

Isssa
    26. Travanj 2018. 21:13

Za teudnički mozak sam se već pohvalila, a sad sam u drugim problemima 😂, sutra idemo na svadbu i tražim si cipele jer doma sve kaj imam ima petu a mene malo gravitacija muči pa sam tražila neke ravne cipele ali noge su mi ko ŠREKU, ništa mi ne odgovara 🙈, i kaj sad????? Ići ću u japankama 😂😂😂😂, za poluditi 😂😂😂😂

Isssa
    26. Travanj 2018. 21:14

Čestitam svim curama na pregledima, malo ste gledale bebice 😍, ja bi svaki dan mogla 😂, samo neka oni nama rastu 😍😍😍😍

Schinin
    26. Travanj 2018. 21:18

Svekyca super za pregled 😊 sad uzivaj u aktivnostima 😉
    Issa ako sutra jos imas vremena trkni do h&m, ja sam tamo kupila balerinke za 12$, dva broja vece naravno😅, a ne izgledaju lose ni u kombinaciji sa elegantnim i dosta skupljim haljinama 😉

Gold👑
    26. Travanj 2018. 21:29

Hvala cure 
    Ja sa cipelama za sad nemam problema ali isto me gravitacija malo muci, sve se bojim ic uz stepenice  

Ljetna_dama
    26. Travanj 2018. 21:31

Schinin

Evo jos jednog primjera trudnickog mozga 😅 odem ja tako u moju kupovinu, parkiram jos blizu ulaza, obavim sve, izadjem i stojim tako kao kakvo tele nasred parkinga jer nemam pojma gdje sam parkirala 😂😂😂 a tamo jedno 200tinjak auta… trebalo mi je dobrih 20tak minuta dok nisam pronasla moj 😅😂😂😂

Hahah to se meni i inace dogadja. Kako ce tek poslije bit 🤔😂😂😂

• Anđeo_
    26. Travanj 2018. 21:45

LEA1202

Bok buduce mamice, evo da se pridruzim i ja. Termin nam je 19.10. dobro smo no u iscekivanju Niftya… puse svima i veselim se ovom virtualnom druzenju

Ja sam išla na Nifty plus kad si bila i di? za koliko su ti rekli nalaze?

Baby.nb1
    26. Travanj 2018. 21:48

Srek 😂😂😂
    Ja se otusirala I idem kao obuc spavacicu sta sam kupila u pepcu, kao majica kratkih rukava, samo duza... jos kao uzmem broj vece nego sto bi inace... evo me mogu u zvezde granda 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.