Evo da se i ja javim :) bili na pregledu i sve je ok sa bebicom. Moju nedlucnost o spolu je beba rijesila i stisla nogice pa se niti nevidi jos 😂😂 mjerio je bedernu kost koja je 2cm i glavu ona je 3,5cm. Kaze da je to ok i da beba odgovara tjednu u kojem jesam.
Bravo, dakle isti slučaj kako kod mene jutros 😃 i mjere bebica su nam skoro pa identične.
Petrapp, najjace mi je kad me netko pita koliko sam trudna, i onda kazem u tjednima, i vidim da ljudi imaju upitnike nad glavomVise ni sama neznam kako ljudima govoriti, pa kazem nesto otprilike da njima bude lakse :) Ja cu vjerojatno na indukciju ranije, zbog heparina, jer se bebe na njemu nesto brze razvijaju, dosegnu svoj rast oko 37-38tt, a i posteljica stari, pa ne racunam da cu docekati sredinu listopada.
i ja se bockam cleaxanom znači mogu očekivat možda i ranije , ja sam isto sredina listopada
Vidim da pišete o (ne)odlasku na komplikacije. Ja sam nažalost skoro od početka na komplikacijams. To mi je baš teško palo. Međutim, kriza od komplikacije trudnoće je prošla i ja razmisljam da se vratim na posao (uz dozvolu ginekologa). Pa me zanima da li se netko vraćao sa komplikacija na posao pa s posla na porodiljni...kako je okolina reagirala, kolege, i na kraju zamjena?
Ne znam kako vi al ja bebu bome osjetim.. Nisu to udarci niti leptirići nego blagi podražaji iznutra.. Pogotovo što imam baby watcher pa točno znam gdje mi je beba.. Sad sam 13+3
Ne znam kako vi al ja bebu bome osjetim.. Nisu to udarci niti leptirići nego blagi podražaji iznutra.. Pogotovo što imam baby watcher pa točno znam gdje mi je beba.. Sad sam 13+3
Ajme meni se I jucer I danas bome bas javlja... I to oba puta kad sam pila smoothie vocni... jucer sam imala osjecaj da skace s jednog kraja trbuha na drugi 😂😂 ne znam u cemu je kvaka, dal skace na slatko ili kiselo ili po nekoj logici na kombinaciju 😊
url=https://lilypie.com]
Vidim da pišete o (ne)odlasku na komplikacije. Ja sam nažalost skoro od početka na komplikacijams. To mi je baš teško palo. Međutim, kriza od komplikacije trudnoće je prošla i ja razmisljam da se vratim na posao (uz dozvolu ginekologa). Pa me zanima da li se netko vraćao sa komplikacija na posao pa s posla na porodiljni…kako je okolina reagirala, kolege, i na kraju zamjena?
A zavisi sta radis... I pitanje je I kako ces reagirat nakon mirovanja, na normalni radni tempo... ne znam, da ti ne bi na poslu shvatili kao da ih zafrkavas, malo me ima, malo me nema, pogotovo ako su ti vec zamjenu nasli
url=https://lilypie.com]
Nisu sad to ono pokreti bit će al podražaji jesu.. Ne svaki dana al zadnjih 10 dana pogotovo kad legnem popodne osjetim.. Što se komplikacija tiče meni će one izać kao da sam izgubila malo jače putne troškove a odbijem li paize i kave doći ću na tu cifru a uživat u kupanju i odmaranju.. Zadnja 2 tjedna mi je užasan stres jer su nam dali posao koji nikad nismo radile i živcira me sveeee.. I kolege i kompjuter i sjedenje jednostavno sam se resetirala i gotovo mi je.. Da je sad meni plaća wow radila bi do kraja al pošto nije ne vidim razlog da se tarem što realno i je.. Imam previše planova za slobodno vrijeme (od svpg šivanja) do uživanja i jednostavno mi posao remeto taj plan hahah
Hvala svima, ne znam kako da vas poblodam :-)
ovo mi je prva trudnoca, imam 33 godine no roditi cu u 34toj :-)
za sada je sve ok, jedino sto su me uplasili sa kobiniranim probirom pa sam isla na Nifty. Iduci pregled mi je u bolnici za mjesec dana, no u međuvremenu moram jos jednom vaditi krv jer su mi zaboravili u onom prvom vađenju izvaditi glukozu i stitnjacu.
Petrapp, najjace mi je kad me netko pita koliko sam trudna, i onda kazem u tjednima, i vidim da ljudi imaju upitnike nad glavomVise ni sama neznam kako ljudima govoriti, pa kazem nesto otprilike da njima bude lakse :) Ja cu vjerojatno na indukciju ranije, zbog heparina, jer se bebe na njemu nesto brze razvijaju, dosegnu svoj rast oko 37-38tt, a i posteljica stari, pa ne racunam da cu docekati sredinu listopada.
Nikad se nezna, šogorica ima stečenu i nasljednu trombofiliju, heparini pikanje cijelu trudnoću, i hrpa drugih lijekova na kraju je prenijela 4 dana i naj normalnije prirodno rodila 😀
Evo jos jednog primjera trudnickog mozga 😅 odem ja tako u moju kupovinu, parkiram jos blizu ulaza, obavim sve, izadjem i stojim tako kao kakvo tele nasred parkinga jer nemam pojma gdje sam parkirala 😂😂😂 a tamo jedno 200tinjak auta... trebalo mi je dobrih 20tak minuta dok nisam pronasla moj 😅😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji