Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Travanj 2018. 14:11

Bok buduce mamice, evo da se pridruzim i ja. Termin nam je 19.10. dobro smo no u iscekivanju Niftya... puse svima i veselim se ovom virtualnom druzenju

Ljetna_dama
    26. Travanj 2018. 14:44

Teta90

Cure, evo tablica. Imam osjecaj da sam nekog zaboravila/preskocila pa pogledajte. Ako je netko saznao spol (i zaboravila sam nick tko nosi blizance) ili ako ima promjena u terminu, javite :)

Evo posto sam ja dobila termin okvirni,pa me ubaci. 
    6.12.-spol? - Allisa ili Jakov
    Hvala

Baby.nb1
    26. Travanj 2018. 14:54

https://youtu.be/YzKvTFdkatw
    Evo mamice ❤

url=https://lilypie.com]

Dija85
    26. Travanj 2018. 15:04

Lea1202 dobrodošla! 

• Bruncili
    26. Travanj 2018. 15:58

Petrapp i meni je zm bila 25.12 ali uredni ciklusi pa se vodi 1. 10
    Al cure moje moram s vama podijeliti frustraciju. Znaci na dnevnoj bazi imam sokirane dusebriznike oko sebe koji su sokirani jer rwdim i nisam na bolovanju! Vec me to zaista zivcira! Vec smo pricale o tim stvarnim i laznim komplikacijama i svemu, al da se to toliko uvuklo da kad si trudna si invalidna... prestrasno. Poslala bi ih ja svih svom ginekologu koji je jako realan-sto mozes radi, sto ne mozes ostavi. Zasto da gubim pola place i lezim doma (pa usputno sizim jer ne znam samo lezati) ako mi nije nista?!?!?! 

petrapp2605
    26. Travanj 2018. 16:06

Bruncili nemoj se nervirati, pusti nek kvocaju, ti najbolje znaš kako ti je i možeš li raditi. Najbolje bi prema takvima bilo da smo od začeća do poroda u bolnici spojene na infuziju da se ne možemo maknut iz kreveta...tako da slušaj samo sebe i sve će biti ok 😘

christyy
    26. Travanj 2018. 16:07

Bruncili slažem se skroz s tobom. I oko mene ima takvih, čim čuju da sam trudna odmah pitanje do kad ćeš raditi... I onda kad im kažem dok se ne porodim onda zatvore usta. Ja npr. imam jako odgovoran posao i odličnu plaču i vjerojatno će me mnogi osuđivati ali ja se nakon poroda planiram povremeno vračati u firmu nadgledati situaciju i konačno se vratiti na posao već nakon 6 mj porodiljnog (vjerojatno čak i prije).

Baby.nb1
    26. Travanj 2018. 16:08

Bruncili

Petrapp i meni je zm bila 25.12 ali uredni ciklusi pa se vodi 1. 10
    Al cure moje moram s vama podijeliti frustraciju. Znaci na dnevnoj bazi imam sokirane dusebriznike oko sebe koji su sokirani jer rwdim i nisam na bolovanju! Vec me to zaista zivcira! Vec smo pricale o tim stvarnim i laznim komplikacijama i svemu, al da se to toliko uvuklo da kad si trudna si invalidna… prestrasno. Poslala bi ih ja svih svom ginekologu koji je jako realan-sto mozes radi, sto ne mozes ostavi. Zasto da gubim pola place i lezim doma (pa usputno sizim jer ne znam samo lezati) ako mi nije nista?!?!?!

Jao, Boze! Pa ljudi se stvarno imaju potrebu u sve petljati! Pa valjda ti najbolje znas I osjetis da li nesto mozes ili ne mozes! Ne bi sigurno isla namjerno ugrozit sebe ili dijete radeci nesto sto ti skodi 🙅🙎

url=https://lilypie.com]

petrapp2605
    26. Travanj 2018. 16:16

Bruncili meni ti je eto tak bubnula termin, al je rekla da ćemo ga vrlo vjerojatno korigirati drugi puta, do tad se držimo 15.10.  

Schinin
    26. Travanj 2018. 16:22

jutro Klokanice  (nama je jos jutro)ja malu odvela u vrtic i htjedoh u jednu trgovinu kad ona otvara tek od 10 tak da sam sad doma i citam vas 
    Dija sretan rodjendan necaku  i super za triple test
    Palcica, Petrapp super za preglede 
    dobro dosla Lea
    Bruncili pusti ljude da pricaju, kako god da napravis nece bit dobro...ako se ti dobro osjecas i mozes i veselite raditi zasto da ne??? evo ja sam doslovno otisla iz ureda u radjaonu i nit je meni sto nit maloj...bila sam na takvoj poziciji da sam mogla dosta i od kuce uradit, tako da nikad u stvari nisam ni prestala raditi. kad sam nesto bas morala do bolnice onda je malecka u kolica isla i isla sa mnom  i tocno me bolilo znas vec sto sto drugi misle o tome 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.