Bok buduce mamice, evo da se pridruzim i ja. Termin nam je 19.10. dobro smo no u iscekivanju Niftya... puse svima i veselim se ovom virtualnom druzenju
Cure, evo tablica. Imam osjecaj da sam nekog zaboravila/preskocila pa pogledajte. Ako je netko saznao spol (i zaboravila sam nick tko nosi blizance) ili ako ima promjena u terminu, javite :)
Evo posto sam ja dobila termin okvirni,pa me ubaci.
6.12.-spol? - Allisa ili Jakov
Hvala
Petrapp i meni je zm bila 25.12 ali uredni ciklusi pa se vodi 1. 10
Al cure moje moram s vama podijeliti frustraciju. Znaci na dnevnoj bazi imam sokirane dusebriznike oko sebe koji su sokirani jer rwdim i nisam na bolovanju! Vec me to zaista zivcira! Vec smo pricale o tim stvarnim i laznim komplikacijama i svemu, al da se to toliko uvuklo da kad si trudna si invalidna... prestrasno. Poslala bi ih ja svih svom ginekologu koji je jako realan-sto mozes radi, sto ne mozes ostavi. Zasto da gubim pola place i lezim doma (pa usputno sizim jer ne znam samo lezati) ako mi nije nista?!?!?!
Bruncili nemoj se nervirati, pusti nek kvocaju, ti najbolje znaš kako ti je i možeš li raditi. Najbolje bi prema takvima bilo da smo od začeća do poroda u bolnici spojene na infuziju da se ne možemo maknut iz kreveta...tako da slušaj samo sebe i sve će biti ok 😘
Bruncili slažem se skroz s tobom. I oko mene ima takvih, čim čuju da sam trudna odmah pitanje do kad ćeš raditi... I onda kad im kažem dok se ne porodim onda zatvore usta. Ja npr. imam jako odgovoran posao i odličnu plaču i vjerojatno će me mnogi osuđivati ali ja se nakon poroda planiram povremeno vračati u firmu nadgledati situaciju i konačno se vratiti na posao već nakon 6 mj porodiljnog (vjerojatno čak i prije).
Petrapp i meni je zm bila 25.12 ali uredni ciklusi pa se vodi 1. 10
Al cure moje moram s vama podijeliti frustraciju. Znaci na dnevnoj bazi imam sokirane dusebriznike oko sebe koji su sokirani jer rwdim i nisam na bolovanju! Vec me to zaista zivcira! Vec smo pricale o tim stvarnim i laznim komplikacijama i svemu, al da se to toliko uvuklo da kad si trudna si invalidna… prestrasno. Poslala bi ih ja svih svom ginekologu koji je jako realan-sto mozes radi, sto ne mozes ostavi. Zasto da gubim pola place i lezim doma (pa usputno sizim jer ne znam samo lezati) ako mi nije nista?!?!?!
Jao, Boze! Pa ljudi se stvarno imaju potrebu u sve petljati! Pa valjda ti najbolje znas I osjetis da li nesto mozes ili ne mozes! Ne bi sigurno isla namjerno ugrozit sebe ili dijete radeci nesto sto ti skodi 🙅🙎
url=https://lilypie.com]
Bruncili meni ti je eto tak bubnula termin, al je rekla da ćemo ga vrlo vjerojatno korigirati drugi puta, do tad se držimo 15.10.
jutro Klokanice (nama je jos jutro
)ja malu odvela u vrtic i htjedoh u jednu trgovinu kad ona otvara tek od 10 tak da sam sad doma i citam vas
Dija sretan rodjendan necaku i super za triple test
Palcica, Petrapp super za preglede
dobro dosla Lea
Bruncili pusti ljude da pricaju, kako god da napravis nece bit dobro...ako se ti dobro osjecas i mozes i veselite raditi zasto da ne??? evo ja sam doslovno otisla iz ureda u radjaonu i nit je meni sto nit maloj...bila sam na takvoj poziciji da sam mogla dosta i od kuce uradit, tako da nikad u stvari nisam ni prestala raditi. kad sam nesto bas morala do bolnice onda je malecka u kolica isla i isla sa mnom i tocno me bolilo znas vec sto sto drugi misle o tome
Sortiraj odgovore
Najstariji