Dobro jutro
Ja budna od 5, do sada već 2 puta marendala . Kod mene je radno još malo, od utorka krečem na GO pa onda otvaram bolovanje i uživanje u ljetu i suncu i moru
Petrapp i pandica, sretno na pregledima i javite se!
Ma gluposti za bojanje kose, pa steti onda i duhan i kava i kojekakve stvari koje unosimo u sebe, a svi pametuju oko obicnog laka za nokte! Stava sam da se moze popiti 2dcl vina, piva, coca-cole ako ti dodje gust, pa nece od toga bebi biti nista, nismo ovisnice 😁
Dija, sretan rodendan necaku! Kod nas je vec dobrih 5 god zabranjena torta u vrticima, kako donosenje, tako i da vrtic organizira tortu, apsurd! Sad klincima naprave neku papirnatu (?!?) tortu, jede se voce, nema ni bombona, smokija,.. tuga i jad ako se mene pita, gdje je nestalo ono normalno djetinjstvo i djecji rodendani? :( I onda popodne polude na proslavi kao da nikad slatkise nisu vidjeli. I odjednom je sve prepuno alergena, glutena i nezdravog, a mi smo zemlju jeli i prezivjeli. Moji necaci imaju hvala Bogu normalne roditelje pa mogu raditi i jesti sve, kao i ogrebati koljeno i poderati hlace. Sorry na dugom postu, zivcira me da se danas klincima uskracuje igra i djetinjstvo :(
Petrapp i pandica, sretno na pregledima i javite se!
Ma gluposti za bojanje kose, pa steti onda i duhan i kava i kojekakve stvari koje unosimo u sebe, a svi pametuju oko obicnog laka za nokte! Stava sam da se moze popiti 2dcl vina, piva, coca-cole ako ti dodje gust, pa nece od toga bebi biti nista, nismo ovisnice 😁
Dija, sretan rodendan necaku! Kod nas je vec dobrih 5 god zabranjena torta u vrticima, kako donosenje, tako i da vrtic organizira tortu, apsurd! Sad klincima naprave neku papirnatu (?!?) tortu, jede se voce, nema ni bombona, smokija,.. tuga i jad ako se mene pita, gdje je nestalo ono normalno djetinjstvo i djecji rodendani? :( I onda popodne polude na proslavi kao da nikad slatkise nisu vidjeli. I odjednom je sve prepuno alergena, glutena i nezdravog, a mi smo zemlju jeli i prezivjeli. Moji necaci imaju hvala Bogu normalne roditelje pa mogu raditi i jesti sve, kao i ogrebati koljeno i poderati hlace. Sorry na dugom postu, zivcira me da se danas klincima uskracuje igra i djetinjstvo :(
Hvala Teta! I ovdje su zabranjene domaće torte. Ali one od Leda su dopuštene. Jer pišu sastojci na njima. Tako da većinom kad je toplo mame kupuju tu sladolednu tortu od Leda a kad je hladnije onda te papirnate. Ponesla je sokove i paketiće svakom klincu sa bombonima, cokoladicom, lizalicom..
Ali da u pravu si. Stvarno pretjeruju. Prije smo svi sve jeli. Bas sve.
Dobro jutro!
Evo čekam pregled i nadam se da će sve biti ok.
Sretno drugim curama.
E, da i ja se farbam jer moram pošto imam sijede, lakiram nokte i svašta nešto.
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Jutro klokanice, sretno svima na pregledima 😀
Štetno je kao sve i svašta, i dok nismo bile trudne i sada, kaj se tiče bojanja kose po meni (frizer sam), prva 3 mjeseca bi preporučila boju bez amonijaka ili pramenove, a kasnije kud koji mili moji 😀. Kod mene je malo drugačija situacija pošto mi je to struka, preporuka ginekologice je bila izbjegavati biti u dodiru s svime time koliko mogu i ne udisati 😀 ali ja sam svakodnevno u tome bila a ne jednom mjesečno tako da nije isto kod vas i mene 😀 cure samo se uređujte i budite lijepe 😀
A držanje dijece pod staklenim zvonom 😤😤😤😤
Smatram da se imunitet stiče na način normalnog odrastanja poput nas, a ne micanje djeteta od svega, na kraju završe na tabletu/mobu alergični na zrak 😂
Jutro cure , bome ste se raspisale 😊 ja sam tipican primjer 'lose trudnice' pijem kavu, pusim, jesam smanjila ali radi epi u dogovoru sa ginekologom jos od prve trudnoce ne ukidam nikotin, farbam nokte, jedem sto mi se jede bez griznje savjesti. Sto se tice djece prvom sam dala da lizne cokoladu na pocetku dohrane, mladem radi puno dijagnoza sam se strogo drzala pravila prehrane do godine dana. Sad stariji tu i tamo pojede nesto slatko dok je mladi lud za slatkim pa moramo sakrivati 😂 imamo susjeda od 2 godine koji uci njemacki a ne zna jos ni hrvatski pravo pricati. Ne znam, meni je to malo too much, djete trrba biti djete. I razbijenih koljena i zmazano od igranja u zemlji. Dok on uci njemacki mi hranimo ptice, lovimo gliste i hvatamo bube 😂
Sretno svima na pregledima danas 😘
Dija sretan veliki 3 rodendan necaku
utro cure 😊 danas sam se baš pošteno naspavala oko 23 sam zaspala i svega se 2 puta probudila al sam opet zaspala bez problema 😌.
Sretno svima koji danas idu na pregled😚
Maaaa cure kakvo farbanje trudnice to nesmiju, lakiranje noktiju ni slučajnooo a ni mazanje kremama samo onim specijalnim za trudnice koje koštaju cca 300 kn ("jel te su nešto drukčije") trudnice nesmiju plivat... I tako dalje da ne nabrajam ima toga sve znamo puno. E sad moje mišljenje je da je to pretjerivanje naravno treba pripaziti na neke stvari druge smanjit ali ne Moramo baš bit kako se kaže pod staklenim zvonom zato uživajte ocete se vi ofarbat ili ne to je vaša osobna stvar i odluka.. 😘
Netko je napisao da ga hvataju grčevi u listovima po noći i mene su i to jakooo boli pa mi je ginekologica rekla da uzmem magnezij da je to znak da ga fali u organizmu, sad ga pijem pa ćemo vidjeti..
Dija Sretan rodjendan necaku 😘
Cure koje imaju pregled sretno i javite se.
Sto se tice farbanja redovno se farbam jer sam crvenokosa a prirodna bakrena pa se izrast vidi u roku odmah. Farba nije stetna jer ne ostaje dugo na kozi da bi stetne tvari usle u organizam. To sam istrazila jos u prvoj trudnoci.
A djeca i drzanje pod staklenim zvonom meni neidu skupa. Moj m je L drzao tako dok ja nisam dosla. Nesmije pasti,nesmije romobil itd.V je naucila voziti bicikl sa 4 god,dok L nezna jer su joj branili da nebi pala. Sad ce ove god uciti kad ima uzmemo opet bicikle.Imali smo lani sa obije cure sivanje brade u razmaku 4 mj. Ali sve je proslo ok, ali i dalje se one igraju i po vani skacu. Moje misljenje je ako nesto radi i padne naucit ce da to nesmije. Naravno da necu pustit da se penju neznam gdje,ali svoju slobodu u igri moraju imat.
Al sam ga oduzila bas.
Sortiraj odgovore
Najstariji