jutro..
meni dan započeo loše..malac po noći vrištao (valjda zubi) pa smo jutros malo duže spavali i odmah sve kasni..još je on cendrav užasno, a meni sad hormoni divljaju i nikako ne podnosim cendranje pa se "svađamo"..
Ja mogu sad iz iskustva pisati, moje dijete je dijete..prošlo ljeto je puzao po parkiću, igrao se u pijesku, pa i jeo pijesak kad nisam skužila..dok su neke mame trčale za svojima sa vlažim maramicama, mi smo uživali i učili kako se peru kasnije rukice u vodi.. Jede zdravo, tu ne mogu lagati..nije probao čokolino nikad ni ikakve takve stvari..jede zobenu kašu, palentu s jogurtom i takve stvari.. ali pojede i kinder čokoladu (od nedavno jer je alergičar na jaje i kravlje mlijeko)..jede i smokiće ali ne one s kikirikijem.. dala sam mu i da proba kiki bombone, nije zainteresiran.. jučer je recimo pojeo mrvu životinjskog carstva i rekao da više neće.. sokove ne voli, čaj ne voli..pije samo vodu.. obožava sir, voće, povrče..a sve po svom izboru..
nekako sam bila razmišljanja kao i vi dok nije on počeo jesti..neka dijete jede sve, i ja sam jela i živa sam i zdrava.. kad je on došao, jedemo večinom zdravo, kuhano, variva..pojedemo mi i pommes (iz pečnice)..i pizzu ali onda bar gledam da stavim i povrča gore..nisam za to da se djeci ne daje ništa slatko i takve dječje stvari..no dok su tako mali, do god-god i pol, kad još ne znaju šta je kinder jaje i sladoled, bolje je za njih da pojedu voće..radi njihovog organizma.. meni je kod mog djeteta bitno da sam ga navikla na zdrave okuse i zdrave namirnice..to mu je sad normalno, a čokolada, keksi i smokići mu dodu kao poslastica i ne brinem se da će ostati zakinut za nešto..
sad najveću borbu vodimo oko toga da ga naučim da ne smije vani sve od svakoga uzimati, jer je jaki alergičar na jaje..
Dobro jutro svima. Noćas sam ostavila otvorena balkonska vrata i napokon se naspavala ko čovjek, uz svježi zrak i sad u jutro cvrkut ptičica, milina!
Cure koje danas imaju pregled, sretnooo i uživajte gledajući svoja mala čuda
Jutro cure, nisam se dugo javljala imali smo neke radove po kuci pa mi je kaos bio al citam i pratim redovno sto pisete :) i ja danas imam pregled i nadam se da ce rec da hematoma vise nema ... Sretno i drugim curama na pregledima
Vidim ima nas dosta koje danas imamo pregled ja jedva čekam da završim sa poslom da odem na pregled. Mislim da će mi ovo biti najduži radni dan
Ajme koliko pregleda danas! Cini mi se barem 5 :)
Ovo ce biti super dan sa super vijestima, jedva cekamo cuti novosti! 😘😘
Sretno s pregledima curke!
A slazem se s ovim sto ste pisale. I ja sam ostala u soku kad mi je kolegica na poslu rekla da ne smiju vise na rockase donositi slatkise... Bas mi je nekako bilo zao, pa to su nam bili.najdrazi dani I u skoli I u vrticu, kad je netko imao rođendan pa je castio. Al eto, sve je nekako postalo izopaceno. S druge strane, te promjene su uvedene I radi sve veceg broja pretile djece. Koliko ih se hrani po pekarama, fast foodovima I sl., a to je opet zahvaljujuci ovom ludom tempu zivota I cinjenici da su roditelji vise manje po cijele dane na poslu. Al opet kad gledam radili su I moji, pa je rucak uvijek bio skuhan, tjedan nije prosao bez domace juhe, tako da vjerovatno je I kako si poslozis. Pardon, oduzila sam 😏
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro
Ja budna od 5, do sada već 2 puta marendala. Kod mene je radno još malo, od utorka krečem na GO pa onda otvaram bolovanje i uživanje u ljetu i suncu i moru
Ja planiram početkom 6.mj doć samo sa papirima za komplikacije.. Rekla sam im da planiram radot do kraja al ne planiram.. Jel bitno da je početak mjeseca il mogu kad god to otvorit..imam 3 tjedna novog godišnjeg a glupo mi otić na godišnji i onda javit e ja na bolovanju
Da javim kako je prosao nas pregled. 😃 Sve je super, beba je ok ima sve prstice na rukama i nogama,(nocas sam sanjala da nema tri prsta na lijevoj ruci, uzasan san😣) sve drugo isto ok, ceskala se po licu dok smo je gledali, ajme bas je slatko za gledati.❤
Rekao je da je decko ali da cemo jos vidjeti.
Pomaknuo mi je termin sa 31.10. na 15.10. kao da je beba veca i da su vjerovatno ovulacija i oplodnja bile ranije. Ja od trece trudnoce nemam redovite cikluse (do tada sam imala uredno 28. dan), od tada su mi znali biti 22., 26., 32., 34.dan.
Beba je dugačka 8.6cm
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji