A ja sam isplanirala tako jer imam ugovor do kraja godine pa zato koristim najprije go, pa bolovanje, a i da si dam više vremena za sredit papirologiju za komplikacije jer sam do 01.01 bila preko jedne agencije a od 01.01 sam dobila ugovor od firme . Al mislim da ti nije bitno kada otvaraš komplikacije, možeš ti usred mjeseca otvoriti
Da javim kako je prosao nas pregled. 😃 Sve je super, beba je ok ima sve prstice na rukama i nogama,(nocas sam sanjala da nema tri prsta na lijevoj ruci, uzasan san😣) sve drugo isto ok, ceskala se po licu dok smo je gledali, ajme bas je slatko za gledati.❤
Rekao je da je decko ali da cemo jos vidjeti.
Pomaknuo mi je termin sa 31.10. na 15.10. kao da je beba veca i da su vjerovatno ovulacija i oplodnja bile ranije. Ja od trece trudnoce nemam redovite cikluse (do tada sam imala uredno 28. dan), od tada su mi znali biti 22., 26., 32., 34.dan.
Beba je dugačka 8.6cm
Jel se kome ovako mijenjao termin? Koliko su vase bebe bile dugacke sa 14-15tt?
Drugim curama koje danas imaju pregled jos jednom sretno!
meni je isto termin 15.10 danas je pregled pa javim kako je prošlo i kolika je bebica
Dobro jutro
Ja budna od 5, do sada već 2 puta marendala. Kod mene je radno još malo, od utorka krečem na GO pa onda otvaram bolovanje i uživanje u ljetu i suncu i moru
Ja planiram početkom 6.mj doć samo sa papirima za komplikacije.. Rekla sam im da planiram radot do kraja al ne planiram.. Jel bitno da je početak mjeseca il mogu kad god to otvorit..imam 3 tjedna novog godišnjeg a glupo mi otić na godišnji i onda javit e ja na bolovanju
Mozes otvoriti komplikacije kad god. Ja sam ih otvorila 16.3. Tad sam bila a pregledu i trazila sam bolovanje. Meni je med sestra rekla da samo dodjem kad budem htjela otvoriti
Dobro jutro
Ja budna od 5, do sada već 2 puta marendala. Kod mene je radno još malo, od utorka krečem na GO pa onda otvaram bolovanje i uživanje u ljetu i suncu i moru
Ja planiram početkom 6.mj doć samo sa papirima za komplikacije.. Rekla sam im da planiram radot do kraja al ne planiram.. Jel bitno da je početak mjeseca il mogu kad god to otvorit..imam 3 tjedna novog godišnjeg a glupo mi otić na godišnji i onda javit e ja na bolovanju
Mozes otvoriti komplikacije kad god. Ja sam ih otvorila 16.3. Tad sam bila a pregledu i trazila sam bolovanje. Meni je med sestra rekla da samo dodjem kad budem htjela otvoriti
Je već me ginekologinja pitala 3 puta kad ćemo reko nećemo sjedim ne povraćam i dobro mi je al kako je zakuhalo i kako nema posla jednostavno mi se više neda.. Ide ljeto a ja na moru i neću moć dočekat početak 6.mj
meni je isto termin 15.10danas je pregled pa javim kako je prošlo i kolika je bebica
Čekam da javiš koliko ste veliki 😃
Zaboravila sam reći sam dobila jednu kilu u četri tjedna.
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Evo i mene s pregleda, moja beba je mali zvrk koji ne želi pokazati što ima među nogicama 😁. Duljina bedrene kosti je 20,7 a biparijetalni dijametar 36.5, pogledali smo glavicu, srčeko, želuček, prstiće sve nam je na broju, sljedeći puta radimo još detaljniji pregled svih organa. A ja moram mirovati, posteljica mi je dosta nisko, pa mi ne preporučuje nikakve fizičke aktivnosti (nema seksa 🤣) i ništa teško dizati, samo lagane šetnjice.
Da javim kako je prosao nas pregled. 😃 Sve je super, beba je ok ima sve prstice na rukama i nogama,(nocas sam sanjala da nema tri prsta na lijevoj ruci, uzasan san😣) sve drugo isto ok, ceskala se po licu dok smo je gledali, ajme bas je slatko za gledati.❤
Rekao je da je decko ali da cemo jos vidjeti.
Pomaknuo mi je termin sa 31.10. na 15.10. kao da je beba veca i da su vjerovatno ovulacija i oplodnja bile ranije. Ja od trece trudnoce nemam redovite cikluse (do tada sam imala uredno 28. dan), od tada su mi znali biti 22., 26., 32., 34.dan.
Beba je dugačka 8.6cm
Jel se kome ovako mijenjao termin? Koliko su vase bebe bile dugacke sa 14-15tt?
Drugim curama koje danas imaju pregled jos jednom sretno!
Moj je bio 14+3 tj 9 cm
Endzrue, ja sam na komplikacijama od plusa na testu, bio je 12.2., dakle sredina mjeseca. Pa nisam mogla reci da idem od 1.3., komplikacije se ne zovu tako bez razloga Odnosno odgovor na tvoje pitanje, mogu se uzeti od bilo kojeg dana u mjesecu. Dobijes dio place i dio komplikacija.
Palcica, meni je termin 16.10., dakle po ovom tvom novom izracunu, pratimo se u dan, a meni je ZM bila 9.1., tebi 23.1. Neznam kako je beba (osim ako nije ovulacija bila neposredno nakon prestanka M) tako brzo narasla. Nasla sam da tim mjerama odgovara trajanje trudnoce za 14+nesto, dakle 15. tjedan. Da ti premjestim termin u tablici?
Petrapp, bravo za pregled i napredak! Meni je duzina bedrene kosti (FL) 16mm, a BPD 31mm. Jesi nasla neki online kalkulator za izracun procjene duzine i tezine bebe po tim mjerama?
Teta90 nisam,ali baš bih mogla potražiti. S tim da ti mene ginekologica vodi kao17+4, a meni je dosta kasnije bila ovulacija, ali to još nismo korigirali. Sad me malo zabrinula s tim mirovanjem i posteljicom nisko preko ušća, kaže da će me pratiti i da će se vjerojatno sama podignuti kako će ići tjedni, ali ako neće i ako ne daj bože prokrvarim idem na mirovanje u bolnicu, nadam se da će sve biti ok do druge kontrole
http://www.gravidanzaonline.it/calcola-on-line/calcola-lunghezza-feto
Evo kalkulator za dužinu bebice na temelju FL, na talijanskom je
Sortiraj odgovore
Najstariji