Jooj kada smo kod slušalica, moj dragi je jučer stavio slušalice meni na trbuh i puštao Mozarta
Ajoj cure moje ali ste se raspisale od jutra 😀
Toliko toga sam pročitala da više neznam kome kaj bi napisala 😂😂😂😂
Nove curke dobro nam došle, i uživajte u trudnoći 😀
Kavu pijem bez prekida, definitivno manje pijem ali ujutro bez Turske i Cedevite nema wc-a 😂, to mi je spas 😀
Malog sam tek sada počela osjećati da znam da je on a ne crijeva 😂, šutne me nogicom kao da zabija gol 😂
Sa cistama sam imala problema do 25, onda su nestale same od sebe tako da nemam iskustva
Vikend....hm idemo u Osijek na svadbu, tamo smo do nedjelje, baš se veselim 😀
U ponedjeljak idem na 5D UZV u polikliniku Harni, rekli su mi da je naj bolje između 20 i 24 tj, a ja ću biti 22 tjedan, taman na polovici 😀, muž je na GO pa ide samnom 😍
Sretno svima na pregledima, javite kolike su vam bebice i spol ako saznate 😀
Pozdrav klokanice, nisam se javljala do sad zbog guzve oko muzevog rodendana...
Vidim da je tema kave bila, ja popijem jednu ujutro jer sam skuzila da mi jedino ona regulira probavu.
Proslo je sad 7 i pol tjedana od kad nisam zapalila cigaretu (kroz 2 tjedna sam smanjivala, a i inace nisam puno pusila) a zadnja 3, 4 dana me tako vuce zelja da zapalim jednu onak s gustom.
Posvetila sam se pisanju rada, sto se tice vasih odgovora, najvise vas je bilo za temu mijesanje obitelji i savjeti na drustvenim mrezama, odlucila sam to ukomponirat u jednu temu 😀 evo upravo trazim potrebnu literaturu
Sad je prosla napuhanost, ali jos mi niko nebi reko da sam trudna i iduci pregled koji jedva cekam je 2.5. 😀
Dobro jutro curkeEvo i moje buše, napokon sam se sjetila slikati (ovo je ujutro prije posla i oprostite na pidžami
). Čak ne djeluje jako velik al do navečer on baš dosta naraste. Netko je pitao za simptome, meni su skroz nestali ali se nekako ljepše osjećam, lice mi se skroz očistilo, sise su mi prevelikee (i njih sam slikala za uspomenu jednog dana haha jer ne mogu vjerovati da moja mala jedinica može biti četvorka
) Sve u svemu ima nešto u onom da trudnice blistaju
Hahaha, i meni je došlo da uslikam grudi za uspomenu
Crna, lijepi trbuh!
Osjetim da beba migolji kad nešto fino papam :)
Garavusa, hvala za podršku i priznavanje truda oko svatova. Nije lako, al je slatko. Isključila sam zivciranje zbog bebe, pa moram mirno prihvatiti i ponešto što mi se ne sviđa. Dragi je velika podrška i pun toplih riječi pa me brzo umiri.
Dea_Rene, dobrodošla! Sretno sutra na pregledu! :)
Meni je doktor na pregledu rekao ajmo sad vidjeti spol, ja sam odmah rekla da ne zelim znati, ali on je vidio :)
Tinci, drago mi je da je curka bolje i da vec mozete doma! Ja ti nemam nista ekskluzivno danas, mnoge to vjerojatno ne vole, idem kod mojih na jetricu i blitvu. Muz to ne jede, zaista nije izbirljiv i jede sve osim iznutrica i plodova mora na koje je alergican, pa onda koristim priliku dok je on u Zg-u.
Nas_bebac, dobrodosla i ti!
Nove cure, dajte termin pa vas ubacim u tablicu :)
Pandica, sretno sutra na pregledu i sretan put! Koliko ostajete?
Dija, ni meni se nije popravilo stanje na licu, a bas sam se nadala da hoce :( Dobar ti je muz!Pepe, nemam iskustva s cistama, ali cula sam da upravo u trudnoci mnogim zenama prodju i bude sve ok, da puknu ili tijekom trudnoce ili porodjaja. Neka se jave cure ako imaju iskustva. Doktor ipak zna najbolje, ako se nije brinuo, znaci da je vjerojatno sve u redu. Bravo za srce!
Ja vec par dana osjetim na par sekundi kao neki pomak kroz trbuh, od ispod pupka prema desno, ali mislim da je jos zaista rano za osjetiti ista, mozda sam samo obratila malo vise paznje na to pa trzam na sve.
Vec sam zaboravila, a pisale ste o tome: kada ste u prvoj trudnoci osjetile prve pokrete (leptirice, mjehurice, svejedno..)?
Doktorica nije bas sigurna kada je termin hahah ni koji tjedan sam za sigurno kaze bebac vam malo kasni pa sa svakim ultrazvukom da napreduje i sada smo na 25.9 a u pocetku je trebao biti 21.9 pa ti znaj sada hmm hmm 😊😊🤔🤔
Cure , da li se vi farbate? Ja sam cula da ne valja u prvom tromjesečju, tako da sam se danas ofarbala napokon. Nisam mogla vise da se gledam sa izrastkom! 😁
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
PlavaBorovnica, bravo za planiranje vjencanja! Samo se opusti i uzivaj, taj dan/noc prebrzo prodju!
Sarajka, nisam se farbala ni prije trudnoce, a ni sad.
Sarajka ja se idem sutra farbat, zadnji put sam se pofarbala 2 dana prije nego sam saznala da sam trudna, s razvojem bebe je sve ok...a sad imamo svadbe i mislim da 2 do 3 farbanja tijekom trudnoce nece nastetit
pozdrav cure nisam se javljala , jer mi nesto nije bilo dobro, pa nisam ni citala a sad ohoho stranica, bas ste bile vrijedne
s kim god se cujem iz Europe kaze kako je kod vas vrijeme fino, kod nas kao sredina 11. mjeseca, postat cu jos depresivna
ja jos nosim zimsku jaknu
Ssanja sa malim zakasnjenjem sve najbolje za rodjendan! nadam se da si ga fino proslavila
Issa cestitke kumici mali palcic dobro napreduje?
Teta cestitke na pregledu, bas me raduje da ide sve glatko
suncica da te malo umirim, to je jako cesta pojava jer je dio fetalnog razvoja mozga i obicno se resorbuju do 32tt. osim toga prilicno je sigurno da svatko od nas ima bar jednu malu cistu. tako ne brini se, bude to jos sve dobro
Ljetna dama, Issa super za preglede
Tinci ipak bila op? brz oporavak maloj misici nadam se da je sad puno bolje
PlavaBorovnica svaka cast na organizaciji svadbe! ja kad se sjetim sebe samo mogu reci HB da nisam bila trudna nisam bila za izdrzat, smijala se, plakala, vristala sve u jednoj minuti, a sad zamisli da sam jos bila pod hormonima
Dea_Rene, Nas_Bebac dobro dosle
cure buse su vam predivne malo sam ljubomorna na vas, sve mi izgledate skroz fit, ja izgledam kao nasukani kit ili netko tko je progutao kita....
drage žene, majke kraljice.. danas mi je bio prvi uzv. u 7 sam tj (odnosno6+4) čulo se ❤ ali na lijevom jajniku cista od 4x4cm..paučinasta/žuto tijelo..dali mi može netko obajsnit dal je to opasno..inaće prij 3 g sam operirala ciste na jajnicima i na zadnjem pregledu u 12.mj sam ih imala..
to je absolutno normalna i cesta pojava pogotovo na pocetku trudnoce - folikel/zuto tjelo se razgradjuje i nastane temporarna cista, za koji dan je nece ni biti. to imamo skoro sve, jer kao sto rekoh to je normalna pojava tokom ciklusa samo rijetko koja od nas ide pratit jajnike tijekom ciklusa pa ni ne zna da se takvo sto napravi mislim da nemas razloga za brigu
Sortiraj odgovore
Najstariji