Počeli su stizati paketi!
Zasad sam dobila od:
Dietpharm - Kutija voćnih smoothiija u prahu, u vrećicama.
Bebimil- Radosnica
Bipa- kartica sa 10% popusta na dječji asortiman
Hipp- tester gel za tuširanje, ulje za masažu, losion za tijelo, i nešto što ne znam što je al je kremica.
Pozdrav cure, da vam se svima zahvalim na podrsci i lijepim zeljama i rijecima, skockala sam se u glavi i vjerujem da bude sve ok, najbolje ste
Schinin pretpostavljam da raspolazes nekim informacijama i bas ti hvala sto si to napisala, svaka dodatna potvrda da bude sve dobro koju procitam puno mi znaci
Uz sve to nisam rekla, nije se htio najbolje namjestiti ali koliko ga je dr.uhvatio rekao je da je za sada decko
Počeli su stizati paketi!
Zasad sam dobila od:
Dietpharm - Kutija voćnih smoothiija u prahu, u vrećicama.
Bebimil- Radosnica
Bipa- kartica sa 10% popusta na dječji asortiman
Hipp- tester gel za tuširanje, ulje za masažu, losion za tijelo, i nešto što ne znam što je al je kremica.
I meni danas Hipp stigao 😀 ostalo sve isto, jedino ovo za dietpharm nisam nigdje vidjela.
I stigla mi je I od bebivite knjigica vodic kroz prehranu dojenceta u prvoj godini
url=https://lilypie.com]
Bila sam dns u dm-u i definitivno je ukinut baby bonus program, imaju neke torbe/ vrecice za trudnice i unutra mala biobaza krema, moj prvi dnevnik i savjetodavna knjizica...
Teta90 , super da se ne moras farbati. 🙂 Ja imam po koju sijedu koje strse iznad svih! A, inace se farbam u plavo, e sad zamisli kako je to izgledalo , ogroman tamni izrastak sa po kojom sijedom! 😂
Delilah i ja mislim da ne moze skoditi. Bas sam citala o tome da ne postoje dokazi da farba utice na plod ili majku u trudnoci. Moja kuma se farbala u sve tri trudnoce, od početka do kraja u plavu ( ili bolje reci bijelu😄) . I kad sam je pitala je li preporučljivo, ona me u cudu pogledala. 😄 Ali eto , ja se svega bojim ali ipak nadvladam te strahove nekako i odvazim se. 😊
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Dobro jutro! Ima jos budnih? Ja sam budna od prije 5, stalno su me budili grcevi u listovima, pa mi se piskilo, i sad nikako zaspati.. Jos sam u krevetu, ali mislim da uskoro ustajem, a muz nek spava snom pravednika 😴😴
Nadam se da ste sve dobro i da ste lijepo odmorile :)
Ima pregleda danas?
Dobro jutro klokanice! Ja ne mogu spavati kao i svako jutro čim svane sunce i ja otvaram oči, danas možda još više nemogu spavati zbog isčekivanja pregleda.
Čim kažemo da smo trudne odmah krenu ne smiješ ovo ne smiješ ono, tako ni lakirati nokte, pa ni bojati kosu, tuširati se još smijemo koliko znam 😂. Ja uglavnom imam pramenove, i zadnje sam radila prije 2 mj, i sad ću ponovo. Moja svekrva je frizerka i mi to lijepo odradimo bez ikakvih problema i dramaturgije da se ne smije. Moja kosa je dosta svijetla pa se baš ne kuže sijede koje mi već duže vrijeme izbijaju (imam 27), ali takva mi je genetika, postat ću platinasta plavuša bez blajhanja 😂
Teta90 evo i mene ranoranilice, kod mene ti je ista stvar, muž spava a ja zujim, već sam shvatila da nema šanse da se ponovo uspavam, pa se i ja planiram ustati
Jutro cure, ja isto budna vec pola sata. Morala piškiti i nema vise spavanja.😤 ali svejedno idem sa sekom do vrtića. Nećak ima rodjendan danas. Velike 3 godine! 😍😄 pa nosimo tortu i poklončiće za njegove prijatelje . Uživajte u jutru! Iako je malo rano..
Jutro :)
Evo i mene rano. Mali se nesto cendrao pa me probudio a sad on spava a ja ne mogu vise. U 13h idem na pregled :)
Joj mene strasno zivcira to ne smijes ovo u trudnoci ne smijes ono. Ja lakiram nokte pogotovo preko ljeta na nogama jer ne mogu vidjet nokte bez laka to mi je bljak haha jedino na porod obvezno skinem lak da doktor moze vodjet ako nesto krene po zlu. Ako cemo tako onda se ne smijem ni tusirst u samponu ni koristit dezic ni nists jer ipak se to sve upija u kozu.. uhh pretjeruju s plasenjem trudnica
Sortiraj odgovore
Najstariji