Ja se svako jutro gledam jel imam koji novi cvijet, i želim si ih još posaditi, ali čim krenem nešto raditi svi gunđaju oko mene da se uopće ne čuvam
Mene vagala prije 4 tj, i do onda sam dobila 1kg, sad sam se neki dan doma vagala i dalje sam na 1kg, isprobavala sam preko vikenda obleku koju imam, čak i u hlače bez problema za sad ulazim, jedino što me smeta sve po trbuhu, tako da sad nakon pregleda idem kupit neke lagane hlače i ako saznamo spol nešto za bebicu 😊.
Petrapp necu te utjesit al se nadam da te necu ni uplasit. Moj mali se nije derao svaka 2 sata nego 24h bez prestanka prva dva mjeseca. I sva 2mj mi je bio 24h na rukama. Ima svakakvih beba hehe
Sto se tice spavanja mi stalno spavamo uz prozor otvoren na kip osim kad je bas ispod nule. I mali spava s nama u sobi i godi spavat tako uz svjez zrak
Petrapp necu te utjesit al se nadam da te necu ni uplasit. Moj mali se nije derao svaka 2 sata nego 24h bez prestanka prva dva mjeseca. I sva 2mj mi je bio 24h na rukama. Ima svakakvih beba hehe
Sto se tice spavanja mi stalno spavamo uz prozor otvoren na kip osim kad je bas ispod nule. I mali spava s nama u sobi i godi spavat tako uz svjez zrak
A ništa onda imam privikavaju uz malog susjeda 😃, ma nećeš me uplašiti, znam da ima beba koje su ko bubice a i onih koje stalno plaču, samo sam do sad u svojoj okolini više bila okružena s ovima što su bile ko bubice
Hvala vam svima na podršci i savjetima, uljepsale ste mi dan 😘😘 Da javim da sam skoro sve stvari za bebu vec dobila, kao sto su kolica, sic gnijezdo, električna ljuljaska, robica. Na meni i muzu je samo da kupimo krevetic kasnije tamo oko 8 mjeseca trudnoce, naravno sa posteljinom i neki ormaric za bebinu robicu, jer u trenutni moj i muzev ne moze cak ni nasa roba da stane 😀 mozda tako nisam imala priliku da biram stvari za bebu, ali dosta novca je tako usparano a sva oprema mi se jako dopada i kvalitetno je sve 😀 zelim svima lijeeeeppp dan, uzivajte mi 😀😘😘😄
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Ispod nas živi šogorica, prvu curicu nismo čuli uopće do prve godine ali zato ovu drugu čujemo od prvog dana, sada ima 7 mjeseci ali ustvari 5 jer je ranije rođena 2 mj, vrištala je od grčeva od 19 sati navečer pa do 2-3-4 ujutro, prestrašno, i tako 5 punih mjeseci 😥, neznam koliko puta smo bili na hitnoj jer nismo znali više kaj da radimo, na rukama 24 sata na dan, nevoli kolica, klokanicu, autosjedalicu, ma ništaaaaa, tako da znam kaj nas može čekati, ali eto prođe i to 😀😀😀😀 i sad je mala smijalica 😍😍😍
Čitam koliko kila ste dobile pa me čisto sram reći da sam ja 13tt i dobila sam 7kg 🙄 ali tako je kod mene, u početku trudnoće se uvijek udebljam dosta i onda stanem. U prvoj sam ostala trudna sa 57kg a išla sam roditi sa 70kg, 13kg sveukupno. Druga trudnoća je počela sa malo većom kilažom od 60kg rodila sam sa 73kg, isto 13 kg i treća je bila start 64kg a porod sa 78kg, znači 14kg. Sad sam krenula sa 67kg (inače imam i redovno održavam već par godina 59-60kg uz trening) ali sam dobila kile jel sam se 'malo' opustila pošto sam ozljedila nogu pa nisam trenkala i odmah doma fina klopica, slatkiši i eto ga gore 7kg, to je ovaj zimski period kad su praznici i kada prevladava fina klopa. Pa sam lijepo na tu kilažu ostala trudna, e sad se nadam da do kraja ne bude više od 80kg 😁
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
joj..moj mali je bio isto zahtjevna beba..prasac se i u bonici derao ako nije bio uz mene, doma je istim tempom nastavio..sisanje svakih 1,5-2h, spavanje po pola sata i tako u krug.. od šogi mali evo god i 3 mj,još nikako ne spava, spava i po noći po pola sata-sat i onda 2h zuji.. a opet znam bebe koje su sa 3 mj prespavale noć.. sve se to izdrži i koliko god se pripremaš na sve, tek kad je stvarnost se možeš nositi sa time.. i bit ćete i umorne i jadne, i masne kose, i da vam se neće dati zube oprat samo da se u ogledalo ne pogledate..i ljute na sve one mame koje na instagramu su tako sređene, našminkane, upicanjene na subotnjoj špici i pitat se u čemu vi griješite..i onda će se nasmijati to malo zanovjetalo pored vas, nakon neprospavane noći, jer vas vidi ujutro kraj sebe,jer ste njen/njegov centar svijeta i sve ode u zaborav.. i onda ste opet poletne, lijepe, divne krasne (još uvijek masne kose jer ne stignete do kupaone), ali shvatite da ništa od toga nije bitno i da je bitan samo taj mali osmijeh u vašem životu koji se pokaže svako jutro i možete započeti novi dan..
Čitam koliko kila ste dobile pa me čisto sram reći da sam ja 13tt i dobila sam 7kg 🙄 ali tako je kod mene, u početku trudnoće se uvijek udebljam dosta i onda stanem. U prvoj sam ostala trudna sa 57kg a išla sam roditi sa 70kg, 13kg sveukupno. Druga trudnoća je počela sa malo većom kilažom od 60kg rodila sam sa 73kg, isto 13 kg i treća je bila start 64kg a porod sa 78kg, znači 14kg. Sad sam krenula sa 67kg (inače imam i redovno održavam već par godina 59-60kg uz trening) ali sam dobila kile jel sam se 'malo' opustila pošto sam ozljedila nogu pa nisam trenkala i odmah doma fina klopica, slatkiši i eto ga gore 7kg, to je ovaj zimski period kad su praznici i kada prevladava fina klopa. Pa sam lijepo na tu kilažu ostala trudna, e sad se nadam da do kraja ne bude više od 80kg 😁
ja isto u početku dobijem puno kg, jer nemam mučnine nego neopisivu glad.. a na kraju išla roditi sa +13kg..ovaj puta se nadam istome +/- koji kg..
Ja sam Nifty plus obavila 😁 još jednom sam bebu vidjela na ulrazvuku iako je zadnji pregled bio 18.
Vidim da vas puno ima uskoro pregled SRETNOOO 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji