Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • pandica1805
    23. Travanj 2018. 07:33

Jutro cure :)
    Kako ste? Kako bebice? Jel na vas utjece ono "joj mrzim ponedjeljak?" Haha 
    Vikend mi je proletio, danas idem obavit zavrsnu kupovinu i onda pakiranje torbi, spremanje..uz ovaj trudnicki mozak vec vidim da cu nesto zaboravit.. u cetvrtak pregled imam :)

petrapp2605
    23. Travanj 2018. 07:39

PlavaBorovnica meni pregled napokon u četvrtak, čini mi se ko vječnost do tada, niš ne osjećam pa bi voljela vidjeti bebicu, ali znam da je sve ok jer ne osjećam nikakve bolove što bi bilo loše. A već se par dana tak budim.
    Moji susjedi imaju bebicu od mjesec i pola, i svaka dva sata počne plakat i vrištati, tak da ju u ovoj seoskoj idili čujem na krevetu i lagano me hvata panika što ću ako će i moja tako

23. Travanj 2018. 07:53

Dobro jutro svima!
    Isssa, bravo za kumu i bebu, bitno da je sve ok :)
    Amy2018, meni je trbuh ujutro samo malo izbocen, do kraja dana naraste, ali ne brinem, pa beba ima 10ak cm, neznam od cega bi mi trbuh bio veliki ;)
    Petrapp, mi uvijek spavamo s otvorenim prozorom jer volim da struji svjezi zrak ispod spustenih roleta :)
    Soba je na zapadnoj strani pa mi ujutro ne bude sunce i pretoplo, jedino ako je po ljeti sve otvoreno kroz dan onda mi toplina nikako ne izadje iz sobe nakon zalaska sunca, pa bude nepodnosljivo, ali svima je tako.. Neznam kako cu se naviknuti zatvarati prozore kad dodje beba :)
    Drago mi je za jastuk, ja sam isto odusevljena :) Jao ulazis u 16tt, sto znaci da i ja sutra, uvijek se razveselim kad ti tako vidim sticker jer se pratimo u dan 😘
    Pandica, meni je sad na bolovanju svaki dan subota, ali nisam jedna od onih sto ne voli ponedjeljak i samo ceka petak, lijepo mi je bilo na poslu :) Sretno sa spremanjem :)

23. Travanj 2018. 07:55

Cure, mene od subote stalno probada i zateze s lijeve strane, mozda sam malo vise setala pa je od toga, ali stvarno nekad brinem je li sve ok..

petrapp2605
    23. Travanj 2018. 08:01

Teta90 da mi se pratimo u dan 😊, ja ti imam sobu sa na istoku tak da mi je ujutro sunce u sobi, a nažalost nemam rolete nego smo si smontirali žauluzine, i dosad bi mi bilo hladno ako bi prozor bio otvoren, ali sad kad krenu vrućine onda ujutro imam osjećaj da sam na plaži kad pripeče 😂

Palcica12
    23. Travanj 2018. 08:44

Dobro jutro! 
    Mene je jutros oko 05h probudio vjetar koji je tresao rolete koje su mi isto bile spuštene malo više od pola kako bi mi ulazio zrak kroz prozor. Dok sam se digla da zatvorim prozor i spustim do kraja rolete da se manje tresu, trebalo bi je više od pola sata da opet utonem u san i onda u 06.30h zvoni sat.😣
    Meni je isto u četvrtak pregled, vidim da nas je nekoliko koje imamo ovaj tjedan preglede 😃

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

23. Travanj 2018. 09:10

Jutro klokanice, i meni je pregled u petak.
    Muž pokušava dogovoriti da ne bude na terenu da se "uvuče" na ultrazvuk jer bismo mogli saznati možda i spol ovaj put :-) Jučer sam pokušala voziti i sve je bilo ok i mislila sam da će biti ok da neće biti više mučnina ako ja vozim - ali sam se prerano ponadala :-( 
    Jučer sam kupila surfinije da posadim u vaze na balkon, ali mi mužić nije donio zemlju iz auta pa ipak ništa od igranja vrtlarice za danas. 
    Spominjete da spavate noćas sa otvorenim prozorom. Bit ću vam iskrena da mi tako spavamo već sigurno tjedan dana, ali spavamo pokriveni poplunom. 
    Idem se danas konačno natjerati da se riješim neke odjeće i da spakujem zimsku a i ljetnu robu koju definitivno neću nositi ovo ljeto. Od toliko odjeće u ormaru ne vidim što mi je nosivo a što nije. 

Isssa
    23. Travanj 2018. 09:10

Jutro klokanice, ja imam sutra pregled u Petrovoj, onaj veliki UZV koji se do 22 tjedna radi, prošli tjedan sam bila kod svoje i napravila mi je to isto jer joj nije bila gužva, tak da sutra nejdem sa grčem 😀, makar je ona rekla da je sve super rekla je i da oni imaju bolje aparate pa ćemo vidjeti 😀, baš se veselim da malog opet vidim 😍, još mi nejde u glavu da ćemo imati SINA 😀
    A kaj se tiče ritanja bebe, nemrem se baš pohvaliti da ga osjetim, jedino kaj osjetim da mi sijedi na mjehuru, WC mi je drugi dom 😂, mislim da pola dana provedem tamo 😂😂😂😂, koliko vidim po vama nisu vam još buše nešto puno narasle, meni je već dosta veliki, koža me svrbi za poluditi, mazala sam sa uljem od prešanog badema, a sada kombiniram Dove kremu za lice i to ulje, krema mi se pokazala boljom 😀

Crna191
    23. Travanj 2018. 09:22

Tinci želim curki što brži oporavak 
    Isssa čestitam na novom članu..mala sitna bebica, ajme..samo nek su super njih dvoje
    Ssanja sretan rođendan sa zakašnjenjem..

meni preko moba ne radi forum pa se ni ne javljam vikendom jer mi se komp ne pali, dosta gledam u njega preko tjedna na poslu..
    baš mi žao što vas je sajam razočarao..doduše ja sam znala što očekivati ali teško je to predočiti..akcija na kolica imate dosta često, 15-20% pa moža i je rano sad već kupovati..jedino Stokke i Noona ne budu nikad skoro na akciji pa se to isplati.. 
    mi nismo ni išli na sajam, nekako smo uživali u vikendu, a i ne znam spol još..tetrica imam, kolica, sjedalicu i sve takvo imam pa mi bilo glupo..robicu stignem i ako je curka..
    pušenje..hahaha, nasmijale ste me..ja sam rođena kao dosta belika beba za curu, 3800gr ja mislim ali sam ostala niska (160cm), pa predbacujem mami cijeli život da je to zato jer je pušila u trudnoći
    Nina onu tvoju sliku vafla neću zaboraviti jer mi se toliko jedu vafli a nemam doma aparat za vafle..i onda vidim tvoju sliku..
    Isssa jel tebi rekla dr za kg? ili sam pobrkala..ugl, ja sam skoro na pola pa sam dobila oko 6kg..mislim da je ok to..trbuh mi se stvarno dosta vidi, a ovako sam ostala kakva sam i bila..osim što sam nazad dobila velike sise..
    ovaj tjean imam pregled, čekam samo gin da mi javi dal u srijedu idem k njemu ili u petak u Petrovu..nadam se ipak da idem kod gin, nekako mi ugodnije..

Isssa
    23. Travanj 2018. 09:40

Crna191

Tinci želim curki što brži oporavak
    Isssa čestitam na novom članu..mala sitna bebica, ajme..samo nek su super njih dvoje
    Ssanja sretan rođendan sa zakašnjenjem..

meni preko moba ne radi forum pa se ni ne javljam vikendom jer mi se komp ne pali, dosta gledam u njega preko tjedna na poslu..
    baš mi žao što vas je sajam razočarao..doduše ja sam znala što očekivati ali teško je to predočiti..akcija na kolica imate dosta često, 15-20% pa moža i je rano sad već kupovati..jedino Stokke i Noona ne budu nikad skoro na akciji pa se to isplati..
    mi nismo ni išli na sajam, nekako smo uživali u vikendu, a i ne znam spol još..tetrica imam, kolica, sjedalicu i sve takvo imam pa mi bilo glupo..robicu stignem i ako je curka..
    pušenje..hahaha, nasmijale ste me..ja sam rođena kao dosta belika beba za curu, 3800gr ja mislim ali sam ostala niska (160cm), pa predbacujem mami cijeli život da je to zato jer je pušila u trudnoćiNina onu tvoju sliku vafla neću zaboraviti jer mi se toliko jedu vafli a nemam doma aparat za vafle..i onda vidim tvoju sliku..
    Isssa jel tebi rekla dr za kg? ili sam pobrkala..ugl, ja sam skoro na pola pa sam dobila oko 6kg..mislim da je ok to..trbuh mi se stvarno dosta vidi, a ovako sam ostala kakva sam i bila..osim što sam nazad dobila velike sise..
    ovaj tjean imam pregled, čekam samo gin da mi javi dal u srijedu idem k njemu ili u petak u Petrovu..nadam se ipak da idem kod gin, nekako mi ugodnije..

Da, meni je rekla za kile 😊, 4 kg sam dobila i odma po nosu 😂, ali sve je u trbuhu tak da me baš briga, sva sreća pa guza ne raste jer neznam kud bi s njom 😂😂😂😂😂 i ovako je velika 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.