Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • pandica1805
    20. Travanj 2018. 21:40

Ajmee.. mislim da nikads do sada nisam vidjela uzv sa blizancima. Kako zaaakon! Pre slatko 😍😍

Aurora
    20. Travanj 2018. 22:02

Suncica85 ja koristim Aqua maris 4allergy i čak mi pomaže. Kad sam bila na Jordanovcu na pregledu doktorica mi je rekla da se u trudnoći smiju Claritine i Rinocort sprej za nos. Nisam uzimala jer se trudim izdržati alergiju obzirom da moram koristiti jednu pumpicu za astmu što mi se sad pojavila u trudnoći.

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

• pandica1805
    21. Travanj 2018. 06:00

Jutro :)
    Opet moja nesanica uff
    Kako ste danas? Sto planirate za vikend? :)

21. Travanj 2018. 07:16

Dobro jutro pandica!
    Ja budna od 6 i po, svi jos spavaju.. 
    Mi kroz jutro krecemo za doma, pa mozda stanemo negdje u gorskom kotaru na kratkom izletu, i to je to :)

• Bruncili
    21. Travanj 2018. 07:39

Aurora

Suncica85 ja koristim Aqua maris 4allergy i čak mi pomaže. Kad sam bila na Jordanovcu na pregledu doktorica mi je rekla da se u trudnoći smiju Claritine i Rinocort sprej za nos. Nisam uzimala jer se trudim izdržati alergiju obzirom da moram koristiti jednu pumpicu za astmu što mi se sad pojavila u trudnoći.

Claritine a niti jedan drugi antihistaminik se ne smiju koristiti u trudnoci. Jedini sprej koji se smije koristiti je Tafen, i na njemu je radjeno istrazivanje za koristenje kod trudnica. Sve to mozete provjeriti kad uguglate lijek i izbaci vam halmed stranicu sa opisom svojstava lijeka i odete na dio trudnoca i dojenje. Znam da vam je tesko izdrzati alergiju, muzu vise ne pomaze nista. Jos nekih 20ak dana treba izdrzati pa ce se ova pelud smiriti

• Bruncili
    21. Travanj 2018. 07:39

P.s.pod sprej sam mislila sprej na recept

• Bruncili
    21. Travanj 2018. 07:53

P.s.p.s.rinocort aqua vise nije na trzistu u hrv i to vam je taj tafen koji sam spominjala

Aurora
    21. Travanj 2018. 08:05

Bruncili ja stvarno ne znam. Bila sam kod prof.Grle Popović na Jordanovcu i ona mi je tako napisala. Ja zapravo ne koristim to, jer izbjegavam koliko mogu sve lijekove. Samo kažem šta mi je rekla, jedva sam se odlučila da Budelin uzimam jer mi je bilo jako loše. 

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

21. Travanj 2018. 08:18

Jutro cure  
    Kako ste danas? Dajte mi ideju za ručak..vi uvijek imate odlične recepte.. 

suncica85
    21. Travanj 2018. 09:36

Bruncili i Aurora hvala na odgovorima. Koristila sam ja nekad tafen i nije mi bas odgovarao. A eto, ovaj moj jucer u vinogradskoj rekao da se samo kromolin smije, i sad daj ga znaj. Znam da ce ova pelud uskoro zavrsit al ja uz to imam cjelogodisnji alergijski rinitis i alerg.pofajn na prasinu i grinje, evo upravo cistim po doma i umirem. A nis, kak sam do sad 4 mj.izdrzavala pa nece me ubit jos tih nekoliko mjeseci 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.