Cure Grickonam se uopće nije javila 😞
Da... sjetim je se i ja. Nadam se da je sve u redu s njom..
Crna191i JaneDo, kaj se tiče bebine higijene, dal je potrebno odmah imati škarice ili griclalice za noktiće, čujem da mogu imati prave male kanđice? Kad ste se krenuli kupati jeste koristile termometar za vodu? Čisto da i to nabavim kad krenem u nabavku
Škarice obavezno, rode se vec sa kanđicama hehe, noktići im brzo rastu i ostri su pa se znaju izgrebati po licu, ja termometar nisam koristila al nije na odmet...
Hvala Svekyca, mislim da će mi termometar dobro doć jer ja obožavam kipuću vodu, a znam da to nije dobro za bebu, pa da ju ne skuham jadnu malu 😯
Da… sjetim je se i ja. Nadam se da je sve u redu s njom..
Bojim se da bi nam se odmah bila javila sva oduševljena. Ja se još nekako nadam da je sve ok. Nove cure, dobrodošle. Netko je bio spomenuo da od šume ne vidi drvo. Mene je ulovio trudnički mozak pa prema prijedlogu petrapp sam počela pisati sve ono sto smatram da treba zapamtiti.
E sad pitanje mamama koje su bile u rodilištu. Jel moramo biti u spavaćici bas ili možemo u pidjami? Ja mrzim spavaćice i nemam niti jednu niti ih planiram ikad nositi pa mi glupo da samo zato moram kupovati
Crna191i JaneDo, kaj se tiče bebine higijene, dal je potrebno odmah imati škarice ili griclalice za noktiće, čujem da mogu imati prave male kanđice? Kad ste se krenuli kupati jeste koristile termometar za vodu? Čisto da i to nabavim kad krenem u nabavku
ja sam imala sve za noktiće.. kažu da nije preporučljivo rezati im dok su skroz mali jer su im i noktići jako mekani pa lako odrežeš previše, mi smo stavljali čarapice da se ne grebe.. a i što se ogrebe, u roku dan im prođe koliko se ta njihova koža obnavlja brzo.. ja sam kad je imao negdje 3 tj malo odrezala..
termometar ja nisam koristila, probala bih uvijek rukom, lakat namočila..ako je meni voda bila ugodna onda je i njemu ok..ne hladna a ne vruća, onako mlaka, jer kupaš ih realno 2-3 min kad su tako mali..
JaneDo jako brzo ćeš se svega sjetiti..meni je još relativno friško jer stalno oko mene netko ima malu bebu pa stalno ponavljam ove stvari
Jutro cure..ja redovito čitam, ali nikako da nešto napišem..
Issa i Anđeo sretno danas na pregledu ja idem sutra..
Lunah i Palčica dobrodošle
Teta uživaj u Zg..mi također dolazimo u nedjelju..
Petraap stvarno znaju imati odmah u početku duge noktiće..moja starija curka se rodila sa zubom, tako da znate da je i to moguće
Vidim da ste pisale o hrani..i muževima..i moj je jako jaaaako izbirljiv. Najbolje mi je kad kaže skuhaj nešto fino i ukusno a 75% hrane ne jede..
OGTT..stvarno je fuj..ja sam uvijek u jednom udahu popila, inače bi se izbljuvala..
Garavusa stariju kćer sam rodila u Puli i tamo se ima njihove spavaćice, bar je tad tako bilo..a mlađu kćer u Petrovoj, tamo sam imala svoje spavaćice..
Da… sjetim je se i ja. Nadam se da je sve u redu s njom..
Bojim se da bi nam se odmah bila javila sva oduševljena. Ja se još nekako nadam da je sve ok. Nove cure, dobrodošle. Netko je bio spomenuo da od šume ne vidi drvo. Mene je ulovio trudnički mozak pa prema prijedlogu petrapp sam počela pisati sve ono sto smatram da treba zapamtiti.
E sad pitanje mamama koje su bile u rodilištu. Jel moramo biti u spavaćici bas ili možemo u pidjami? Ja mrzim spavaćice i nemam niti jednu niti ih planiram ikad nositi pa mi glupo da samo zato moram kupovati
Kod nas u rodilištu mora biti spavaćica, a ne znam kako je u drugima, najbolje ti je da se raspitaš tamo gdje ćeš roditi
Dobro jutro, a nekima odavno i dobar dan.
Ima nas još,Lunah i Palčica dobrodošle!
Pitate za Gricko, nažalost bojim se da je završilo pobačajem, naletjela sam na njen post na jednoj drugoj temi, mislim da je "tko radi na bebi", ne znam točan naziv..
Drage, stignete li vježbati tokom dana? Odlučila sam se baciti na malo rastezanja, moram ojačati, nemam puno vremena prije nego mi trbuh postane centar ravnoteže. Ima tko kakav zanimljiv prijedlog za ručak? Poslije treninga, naravno
ja isto ne volim spavačice i inaće ih ne nosim, no kako sam završila na carskom, ne mogu zamisliti da sam imala nešto drugo.. nisam se mogla sagnuti ni ništa pa sumnjam da bi mogla oblačiti pidžamu.. ponesite vi spavačicu pa vam lako muž donese trenirku ili tajice.. na sv duhu ja mislim da se smije biti u normalnoj pidžami samo ujutro te gledaju svaki dan pa moraš biti bez ičega..
a i krvari se dosta jako pa su spavačice nekako najpraktičnije.. ja imam ravno 3 i ne mislim sad kupovat više
Sortiraj odgovore
Najstariji