Da mislim da je praksa u svim rodilištima spavaćica za porod, a poslije ih nije briga, makar koliko sam čitala predlaže se uzeti 3 spavaćice, i za porod neku staru koji ti neće biti žao,ali najbolje se raspitati tamo gdje mislilš roditi, tj vjerojatno će ti reći na trudničkom tečaju uz hrpu drugih informacija
Ajde kad smo kod trudničkog mozga da vas malo nasmijem, došla meni neki dan nova maskica za mobitel naručena s ebaya, i ja sva sretna baš mi se sviđa, i pokušavam ju staviti na mob i neće lijepo sjesti, kao da nije za moj mob, i ja jadna već na rubu suza, govorim svome tati i mužu, kak su Kinezi zločesti da su trudnicu prevarili, da ja sad nemam maskicu i plačem haha, i uzeli oni dva meni mob pogledaju se, i kažu a daj ti promijeniti boju kose, ova plava te je malo udarila, maskica ti je super. A ja sva cmizdrava dajte me sad još zafrkavajte, pa vidite da neće mob u nju uć... A kak neće, moraš prije skinuti ovu staru maskicu koja ti je gore... A ja već htjela kinezu da dobije ječmenac 😂😂😂
Garavusa, neznam dal bas moraju, al spavacice su svakako prakticnije tih nekoliko dana. Svako jutro ti ionako provjeravaju stanje stvari dolje tako da za vrijeme vizite moras biti i bez gacica. Meni su i one smetale posto su me i recnuli pa sam imala i rucnik ispod sebe, za svaki slucaj da nesto procuri.
Ja sam rodila u Petrovoj bolnici, samo sam na porodu imala spavacicu a ove druge dane pidamu, ujutro prije vizite sam kada i gacice skinula i donji dio pidame.
I ja sam noktice rezala tek sa 2-3 tjedna, a za vodu sam koristila isto lakat.
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Ajde kad smo kod trudničkog mozga da vas malo nasmijem, došla meni neki dan nova maskica za mobitel naručena s ebaya, i ja sva sretna baš mi se sviđa, i pokušavam ju staviti na mob i neće lijepo sjesti, kao da nije za moj mob, i ja jadna već na rubu suza, govorim svome tati i mužu, kak su Kinezi zločesti da su trudnicu prevarili, da ja sad nemam maskicu i plačem haha, i uzeli oni dva meni mob pogledaju se, i kažu a daj ti promijeniti boju kose, ova plava te je malo udarila, maskica ti je super. A ja sva cmizdrava dajte me sad još zafrkavajte, pa vidite da neće mob u nju uć… A kak neće, moraš prije skinuti ovu staru maskicu koja ti je gore… A ja već htjela kinezu da dobije ječmenac 😂😂😂
A 'bemti sve, nasmijala si i mene i muža do suza
Da, vidiš, nisam se sjetila da ću možda to saznati na trudničkom tečaju. Odmah pišem da ne zaboravim pitati. Ma ne volim spavaćice jer mi se uvijek podignu do pazuha kad spavam pa mi leđa i trbuh budu goli a ja i preko ljeta makar ćošak plahte moram preko trbuha potegnuti pa makar sve ostalo bilo golo.
Pitam jer sam vidjela ženske pidjamice u H&M-u na kopčanje sprijeda - onako kao košulje, takve baš volim a i bit će praktično za dojenje
Haha petra bas si me nasmijala
A cujte ovo, ja imam jednu metalnu bocu sa slamkom iz koje inace pijem vodu, nekidan ja zovem muza da mi kupi novu jer dok sam pila iz nje curilo je na sve strane, pa malo ide voda kroz slamku malo ne, i tako ja uvjerena da boca ne valja zovem njega a mama sjedi pokraj mene i ne moze se prestat smijati jer ja sam nju cijeli dan naginjala, mozak mi uopce nije registrirao da je to slamka hahaha, da sam prvi put pila iz nje ne bi se toliko cudila al svaki dan sam ju koristila
Svekyca bome 😂😂😂. Znači od nas se može još svašta očekivati u narednim tjednima
Hello, hello... evo i mene... Ja sam samo 5+3, nisam jos bila kod doktora, idem za 2 tjedna...
Imam već curicu od godinu i 3 mjeseca =)
Iskreno, nisam čitala sve od početka :D Nisam očekivala toliko stranica... pa upadam svima u pol trudnoce onda!
Sortiraj odgovore
Najstariji