Hej drage moje, evo mene opet. Nadam se da ne dosađujem. Novo pitanje. Jel normalno da me lađa bole dok sjedim, u ležim na njima, tek sam 5 sedmica trudna. Ali baš jutros nisam mogla da sjedim na stolici.
kad idete van po zimi neke toplije čizmice..toga vam bude i u hm i u lidlu baš fora..
mi smo imali jaknu zimsku jer mi nije bilo uvijek zgodno oblačit ga cijelog u skafander ako idemo u auto..
robicu gledajte što jednostavniju.. bodići za početak oni na preklop jer im je teško preko glave stalno oblačiti i skidati.. da ne pričam da kao mali ne vole biti goli..
za kupanje od kozmetike za prvih par mjeseci ne treba ništa, jer im je koža toliko osjetljiva, nabavite domaće maslinovo ili bademovo ulje..par kapi toga i to je to..
stol za presvlačenje nije nužan jer sam ja E najviše presvlačila na kutnoj ili na krevetu, jednokratna podloga i to je to..
mislim da sam sad sve nabrojala čega sam se sjetila..
nemojte pretjerivati sa ničime, plišance ne doživljavaju skoro uopće, u početku nikakve igračke ne doživljavaju, bitni su mama i tata..kasnije što šarenije to bolje..
ja maštam o onim super sređenim sobicama dječjim a na kraju je sve šarenilo..
Anđeo sretno i tebi na pregledu, javi se obavezno, koji si sada tjedan?
i za kraj.. Isssa i Anđeo sretno na pregledima, javite nam se..
OGTT je obavezan i ako ne možete popiti to, ponesite limun pa si iscjedite unutra, cure kažu da im je pomagalo..
i za kraj.. Isssa i Anđeo sretno na pregledima, javite nam se..
OGTT je obavezan i ako ne možete popiti to, ponesite limun pa si iscjedite unutra, cure kažu da im je pomagalo..
Kad smo kod OGTT meni su nudili s limunskom kiselinom, ali da su mi ponudili s limunom onda bi si razmislila...
Jutro cure 😊
Crna ti si sve objasnila. Moja cura je vec velika i tek sad vidim da sam sve sto se tice bebica zaboravila.. Ali doci ce mi polako 😁
Isssa i Anđeo sretno danas 😘
A sto se tice OGTTa, ja u prvoj T nisam isla to raditi i gin mi je rekao da on na to salje samo ako ima indikacija za to. Tako da ja o tome ne znam nista..
Lunah i Palčica12 dobrodošle u našu veselu družinu! Mallaa normalno je, probaj se tokom dana što više kretati i ako možeš vježbaj, bit će ti lakše sad ali i kad beba dođe.
Crna191 i JaneDo, kaj se tiče bebine higijene, dal je potrebno odmah imati škarice ili griclalice za noktiće, čujem da mogu imati prave male kanđice? Kad ste se krenuli kupati jeste koristile termometar za vodu? Čisto da i to nabavim kad krenem u nabavku
Sortiraj odgovore
Najstariji