Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    christyy
    12. Travanj 2018. 11:10

Hvala svima na čestitkama 
    Ja vam isto imam velikih problema sa probavom i nadutosti i meni svaki put preporuci probiotik kapsule - Lactocare
    Isto tako koristim i čepiće koje su dozvoljene trudnicama, super je kod njih jer djeluju kroz 15 min

12. Travanj 2018. 11:12

Ma o kakvoj starosti vi 30+ pricate?? Pa to su najbolje godine, jedva cekam doci u 30e! :)
    Christyy, bravo za pregled i sve! 😘
    Anusha, sretno sutra na pregledu!

12. Travanj 2018. 11:13

PlavaBorovnica

Dobro jutro!Christyy, čestitam na dječaku!
    E, nestrpljiva ti već osjetiš pokrete? Oh, blago tebi…Sad ja već postajem nestrpljiva. Ni spol ni udarci. Pregled idući 27.4.

Daaa,  prije tjedan dana to su bili leptirici, ali sad je ii muž uhvatio 2 puta kad je ribica jace udario😀😀😍

Ljetna_dama
    12. Travanj 2018. 11:16

christyy

Ja vam isto imam velikih problema sa probavom i nadutosti i meni svaki put preporuci probiotik kapsule - Lactocare
    Isto tako koristim i čepiće koje su dozvoljene trudnicama, super je kod njih jer djeluju kroz 15 min

Koje cepice koristis?  Ja sam poslije poroda na cepicima bila 

12. Travanj 2018. 11:17

Kalanhoja, meni ce danas biti 7. pregled! Toliko o stetnosti istog 😂😂
    Za zatvor: suhe marelice i sljive, kruske, puno tekucine i valjda ce proci, drzite se 😘

christyy
    12. Travanj 2018. 11:26

Ljetna_dama

christyy

Koje cepice koristis? Ja sam poslije poroda na cepicima bila

Eva/qu 
    Oni su baš namijenjeni za trudnice i dojilje

• pandica1805
    12. Travanj 2018. 11:38

Bokic cure
    Ja imam 24.g iduci mjesec punim 25. Moj mali i ja 10 dana razlike hehe
    Moram prokomentirat razliku vadenja ogtt u hr i njem. Pa to u hr traje 3 sata i jos si gladan haha ovdje normaalno jedes ujutro ( ok neces bas jest nutelu) ali ja pojedem jaje i neki namaz i tak.. dodem tamo ( sve radim kod svoje gin) daju mi da popijem glukozu i za pol sata izvade krv i gotovo.

12. Travanj 2018. 11:38

Ja sam muku mučila sa zatvorom. Riješila sam problem kombinacijom magnezija, suhim šljivama i kompotom od bresaka (onaj manje zaslađeni iz Lidla). Ujutro popijem kavu natašte i odmah ujutro to i obavim isto kao i prije trudnoce. Kad se sjetim kako sam se znala mučiti na wc-u, čak sam bila od naprezanja i popucala po anusu kad je bila jako jako tvrda stolica. Znam da je možda nekima gadljivo ovo sto pišem ali tu smo da si pomognemo. E da, koliko god me svi grdo gledaju, ja i dalje pijem mineralnu jer mi pomaze i probavi i dodatni je Ca i Ma (pogotovo sarajevski kiseljak i radenska) a Donat mi je bio kao da pijem morsku vodu sa mjehurićima  

_IvaGljiva_
    12. Travanj 2018. 11:39

Christyy čestitam na dečkiću 😊
    Evo ja sam se upravo vratila s pregleda! Beba i ja smo odlično! 🎉🎉🎉 Izmjerio je sve moguće dimenzije (opseg glave, trbuha, duljine bedrene kosti, podlaktica, nadlaktica) i sve odgovara tjednima i ima 136g 😊
    Sretna sam!!! Meni je mjerio cerviks, 48mm, T oblik, lijepo skroz zatvoreno. Ma super 
    Što se spola tiče, beba je malo sramežljiva i imala je prekrižene noge, no onda je on s onom sondom malo gurkao i gnjavio i maaalo je raširila noge i kaže dr da ne vidi pišu i da bi to mogla biti curicaaa 😍😊😉
    Nije siguran 100%, ali je veća šansa da je curka nego dečko ... 

Pticaselicazgst
    12. Travanj 2018. 11:40

Drage curke evo javljam se nakon pregleda. 😊 kaze doktor da je sve u redu i kak treba za ovaj tjedan, veliki smo tek 2 mm. 😍 i vidi se srcana reakcija. ❤ jako smo sretni i jedva cekamo sljedeci pregled 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.