Christyy čestitke na dečkiću. Netko je bio spomenuo da deckici i u pupi vole pokazivati pišulina.
Tako je onda negdje i moj bebino. Ja još moram čekati 15 dana da odem na dejt sa svojom bebom. Ne mogu dočekati. Tek je 15 prošlo od zadnjeg pregleda
Dija85 hvala ti na savjetu,budem danas odmah otisla po suhe sljive,jer cu izludit. A sto se tice glavobolje i tekucine mislim da ni kod mene to nema veze jedno s drugim,jer ja skroz nesto pijem. Vodu,vocne cajeve i sok.
Cristyy Cestitke na deckicu 🤗
Dobro jutro svima.
Christyy, čestitam na dečkiću 😊😊
Curama sretno na pregledu danas.
Pa ja sam najmlađa😮😮😂
I nama je pregled tek 17.5. Tko će to dočekati.
Christyy čestitam na piši!
Kod zatvora pomaže i kompot - jabuka,kruška, koja suha šljiva, imaš fini desert, sokić i dobro je za probavu 😉
Cestitke christyy na pisonji 💙
Ovo je valjda godina deckica😁
Vidim da nas ima najvise kasne 20te i 30te, bas lijepo:))
Teta90 sretno na pregledu danas😊
Netko je spominjao zatvor. Kod mene uvijek pale suhe sljive, vise magnezija (moze i onaj sumeci) ili donat. Ujutro zobena kasa i lanene sjmenke.
Frendica uzima probiotik tablete, biorella, svaki dan jednu i kaze da joj se super. Smiju trudnice, ginekolog preporucio.
Dobro jutro! Christyy, čestitam na dječaku!
E, nestrpljiva ti već osjetiš pokrete? Oh, blago tebi...Sad ja već postajem nestrpljiva. Ni spol ni udarci. Pregled idući 27.4.
Veks evo bila sam kod dr.Palla, veli sestra da ako se sad upises (stavis na listu) da tek nakon 15.6 te mogu primiti... ne znam kakav je to sistem, valjda se mora "oslobodit" mjesto... ne kuzim. No, veli sestra da suprotna smjena dr.Srceka prima pacijentice i da mozes doc bez beda. Netko je napisao da je pacijentica dr.Srceka i da je isto okej, pa eto...ti razmisli :)
Ljetna_dama meni je mg mivela odlicna, donat mi je bio odvratan za pit, a I nekako mi se cinio prejak, doslovno su mi crijeva znala podivljat I otici potpuno suprotno od zatvora 😂😂
Mislim da sam negdje procitala da su glavobolje uobicajne na pocetku drugog tromjesecja
url=https://lilypie.com]
PlavaBorovnica mozda osjetis nesto poput mjehurica ili leptirica, tako i ja iako mi je druga trudnoca i trebala bi kao ranije pocet osjecati bebu. Moze ti se ciniti i ko da ti crijeva rade,a ustvari se beba backa :)
Ljetna_dama meni je mg mivela odlicna, donat mi je bio odvratan za pit, a I nekako mi se cinio prejak, doslovno su mi crijeva znala podivljat I otici potpuno suprotno od zatvora 😂😂
Mislim da sam negdje procitala da su glavobolje uobicajne na pocetku drugog tromjesecja
Hvala ti,ako nenadjem sljive uzet cu donat. Ma sta god bi probala samo da se rijesim muke. Trbuh mi je kao u 6 mj.trudnoce 🤔 i strasno me boli.
A za glavobolje ok,da se izgurat samo da me ne cope migrene sa kojima vodim borbu 🙁🤔.
Sortiraj odgovore
Najstariji