Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Isssa
    31. Siječanj 2018. 12:23

Ja uredno pratim ko šta piše😀
    I dalje nemam nikakvih mučnina niti nešto posebno da se mogu požaliti, ne radim više toliko na poslu, čuvam se koliko mogu bar ova prva 3 mj, odem na posao iz gušta 😀
    Ubija me u pojam što ne mogu obojati kosu, brojim dane, još 2 tjedna moram nekako izdržati 😅

Kak vi stojite sa bojanjem kose?

Isssa
    31. Siječanj 2018. 12:30

Amy2018

Sto kaze Violet tek pocetak pa i zaboravim da sam trudna😂 simptomi samo mokrenje i dosta bolne grudi, mucninu jutros samo imala, a tu i tamo bolovi bazi, valjda se materica razvlači😁 ja sam tek 5+2 pa nemam ni sta pisati, mučim se samo što sam pusac, kako sam trudna, sa kutije sam smanjila na 6 na dan a ipak se osjećam Lose ima li ko savjet 🤐😞😞

I ja se mučim sa cigaretama 😤, isto sam smanjila na 6-10 na dan, rekla sam ginekologici da sam pušač ali da sam smanjila u pola sa pušenjem pa je rekla samo OK 🙈, nisam dobila bukvicu kakvu sam očekivala 👎

Jane_Doe
    31. Siječanj 2018. 12:32

Mene ubijaju mucnine, skuzila sam da mi je kao dobro samo dok nesto zvacem pa sam si danas uzela digestive kekse sa cokoladom i dok sam zvakala mi se digao zeludac.. Znam da mi je bilo muka i u prvoj trudnoci ali ovo mi toliko tesko pada jer nisam sposobna odradit kako treba... 
    Ne znam koliko cu jos moc bit na poslu... 

Violeta sretno sutra 😘

Isssa i ja bi se trebala farbati, ali ne znam kad mogu nit dal mogu 😂

Isssa
    31. Siječanj 2018. 12:48

Jane_Doe

Mene ubijaju mucnine, skuzila sam da mi je kao dobro samo dok nesto zvacem pa sam si danas uzela digestive kekse sa cokoladom i dok sam zvakala mi se digao zeludac.. Znam da mi je bilo muka i u prvoj trudnoci ali ovo mi toliko tesko pada jer nisam sposobna odradit kako treba…
    Ne znam koliko cu jos moc bit na poslu…

Violeta sretno sutra 😘

Isssa i ja bi se trebala farbati, ali ne znam kad mogu nit dal mogu 😂

Ja sam frizerka, i obično klijenticama prva 3 mjeseca ne dozvoljavam bojanje, objasnim im da boja ulazi u krvotok i tako dolazi do bebe u najosjetljivijem dijelu razvoja, nakon 3 mjeseca ih bojam bojom bez amonijaka ili još bolje ako je ikako moguće samo pramenove radim jer nema doticaja s kožom, makar i kroz kosu ide u krvotok ali barem ide manje 😀

suncica85
    31. Siječanj 2018. 13:00

Zar zbilja to za bojanje? Ajme Isssa dobro da si napisala, doma me ceka boja i sve si mislim kad cu a bas mi se nije dalo ovih dana, a mislim da si ja uzmem tu bez amonijaka, znaci svejedno ne, bolje da pricekam jos? E da sam znala obavila bi to koji tjedan prije dok jos nisam znala 
    A ja jos i cekam skoro pa prvi pregled, s obzirom sa je pravi prvi bio prerano...

PlavaBorovnica
    31. Siječanj 2018. 13:50

Violet

Borovnice meni je po aplikaciji isto termin 21.9. :) vidjet cemo sta doktorica kaze. Zadnja menga bila 15.12. a tockica napravljena za Novu godinujos sam biserka mislila da su prosli plodni dani, hmmm da

Inace danas malo iza podneva mucnina, ali nista strasno. Umorna sam vec sad a moram jos kuhat za sutra

E onda smo tu negdje. Tebi zadnja bila 15og, meni 14.12., a točkicu smo natočkali na Božić,hehe 😁
    Ja sam bila neki kampanjski pušač prije ovog, ali sad mučnine rade za mene-duhanu ne mogu ni blizu.
    Ja sam se razbolila, slinim i pušem nos.
    Slobodno vrijeme sastoji mi se od odlazaka na wc i puhanja nosa. Sve je dobro dok ne moram među ljude.

Isssa
    31. Siječanj 2018. 13:58

suncica85

Zar zbilja to za bojanje? Ajme Isssa dobro da si napisala, doma me ceka boja i sve si mislim kad cu a bas mi se nije dalo ovih dana, a mislim da si ja uzmem tu bez amonijaka, znaci svejedno ne, bolje da pricekam jos? E da sam znala obavila bi to koji tjedan prije dok jos nisam znala
    A ja jos i cekam skoro pa prvi pregled, s obzirom sa je pravi prvi bio prerano…

Ja bi na tvom mjestu pričekala prva 3 mjeseca sa bojanjem 😀 a kasnije bez amonijaka 😀
    Meni je to koma zbog posla, neuredno izgledam 😤 ali izdržati ću još malo kako god teško bilooooo 😂😂😂😂

31. Siječanj 2018. 14:22

Ja obavila pregled 
    6+0 i srčeko kuca ko veliko 

Isssa
    31. Siječanj 2018. 14:29

Tinci0

Ja obavila pregled
    6+0 i srčeko kuca ko veliko

Čestitam 😀😀😀😀

31. Siječanj 2018. 14:30

Pozz curke..čestitam na plusićima i kucajućim srčekima, malo sam proletila pa vidim da ste u strahu od bojanja kose..meni je moja dokica na prvom pregledu održala predavanje u kojem je navela sve što smijem kao trudnica,  znači smiješ bojati kosu, šminkati se, lakirati nokte, ići zubaru i ako treba slikati zube, sexati se(što mi je kasnije ipak zabranila zbog niske posteljice i propisanog mirovanja)...pardonček na padobranskom uletu, nadam se da sam pomogla😁...preporučam da malo proletite po ostalim temama tu na klokanici, ima stvarno dosta korisnih informacija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.