Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Violet
    29. Siječanj 2018. 15:55

Bokic curke :)
    Prijavljujem mucninu cijeli dan, al mozda je i od posla hahahaha
    I puno piskim
    Povremeni bolovi u jajnicima normalni ili ne? 

29. Siječanj 2018. 17:56

Ja cure nez jesu li ove mucnine  kao malo opale  ili  sam ih ja naucila  kontrolirat.. Mislim  ovo drugo i guess 😂

Amy2018
    29. Siječanj 2018. 18:18

Bok cure, ja sam daana isla na uzv klasicni, ne vaginalni, potvrdjena je trudnoca, kao maglovitomnestom kaze jesam trudna ali jako rano, da dodjem opet za 15 dana. Nije mi jasno ako sam 5.sedmica kako se kod nekih vidio odjek itd.ili je vaginalni uzv bolji ili ja nisam 5. Sedmica. Zadnja menstruacija mi pocela 26.decembra.Moze mi neko reci koja sam sedmicas Bribem se, a sigurno bez. Pozrebe. Nemam bolova niti krvarenja, od simptoma samo gasovi uz nadutost, bolne i velike grudi ii stalno trcanje na wc(mala nuzda) hvala i sretno curke, pratim vas 😀😀😘😘

src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

• pandica1805
    29. Siječanj 2018. 18:36

Bokicc :)
    Vidjela sam svoju bebicu i kako kuca srce :) 7mm je dugacka. Ne mogu vjerovat koliko naraste u tjedan dana. Prosli ponedjeljak se nije niti vidjelo :D
    Mucnina me i dalje prati kroz cijeli dan.
    Kako ste vi? :)

• pandica1805
    29. Siječanj 2018. 18:38

Amy meni je zadnja M bila 6.12. I prosli ponedjeljak nista se nije vidjelo, danas beba samo takva hehe
    Tako da ako si ti 26 onda je nornalno da se ne vidi mozda jos. Bez brige

Isssa
    29. Siječanj 2018. 20:18

Pandice i ja sam zadnji m imala 6.12 a u 9 tjednu sam, kak je svaka žena drugačija ustvari, prošli ponedjeljak je bilo 7+2 tjedna i 11 mm velika točkica 😀😀😀😀😀

Isssa
    29. Siječanj 2018. 20:46

pandica1805

Bokicc :)
    Vidjela sam svoju bebicu i kako kuca srce :) 7mm je dugacka. Ne mogu vjerovat koliko naraste u tjedan dana. Prosli ponedjeljak se nije niti vidjelo :D
    Mucnina me i dalje prati kroz cijeli dan.
    Kako ste vi? :)

Čestitam 😀

PlavaBorovnica
    29. Siječanj 2018. 22:50

Super Pandice,lijepe vijesti  Ne brini Amy, meni je bila m 14.12. ,a u petak 26.1. sam bila pregledu,6+2, tad je bilo srce.
    Možda je dok.zapisala koliko si tjedana trudna na nalaz.
    Sve što pojedem poslije ručka, izađe van. Čas mislim da sam spašena, a onda me uhvati.

Jane_Doe
    30. Siječanj 2018. 08:06

Pandice cestitam, bas mi je drago 😄
    I ja se pridruzujem mucenicima, ne povracam al me mucnine drze cijeli dan.. Uhvati me da sam gladna i uspijem pojest pa me opet drzi mucnina dok opet ne ogladnim.. Ne znam koliko cu jos izdrzat na poslu 😵

Amy2018
    30. Siječanj 2018. 10:50

Hvala pabdixe II borovnice nadam se sa 7.nedjelja da vidjeti i srce :D imam menstrualne kao bolove od juce onako lagane ali nelagodne, mucninu nemam kao neke od vas, svaka žena za sebe tako da se manje brinem :) 

src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.