Bokic curke :)
Prijavljujem mucninu cijeli dan, al mozda je i od posla hahahaha
I puno piskim
Povremeni bolovi u jajnicima normalni ili ne?
Ja cure nez jesu li ove mucnine kao malo opale ili sam ih ja naucila kontrolirat.. Mislim ovo drugo i guess 😂
Bok cure, ja sam daana isla na uzv klasicni, ne vaginalni, potvrdjena je trudnoca, kao maglovitomnestom kaze jesam trudna ali jako rano, da dodjem opet za 15 dana. Nije mi jasno ako sam 5.sedmica kako se kod nekih vidio odjek itd.ili je vaginalni uzv bolji ili ja nisam 5. Sedmica. Zadnja menstruacija mi pocela 26.decembra.Moze mi neko reci koja sam sedmicas Bribem se, a sigurno bez. Pozrebe. Nemam bolova niti krvarenja, od simptoma samo gasovi uz nadutost, bolne i velike grudi ii stalno trcanje na wc(mala nuzda) hvala i sretno curke, pratim vas 😀😀😘😘
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Bokicc :)
Vidjela sam svoju bebicu i kako kuca srce :) 7mm je dugacka. Ne mogu vjerovat koliko naraste u tjedan dana. Prosli ponedjeljak se nije niti vidjelo :D
Mucnina me i dalje prati kroz cijeli dan.
Kako ste vi? :)
Amy meni je zadnja M bila 6.12. I prosli ponedjeljak nista se nije vidjelo, danas beba samo takva hehe
Tako da ako si ti 26 onda je nornalno da se ne vidi mozda jos. Bez brige
Pandice i ja sam zadnji m imala 6.12 a u 9 tjednu sam, kak je svaka žena drugačija ustvari, prošli ponedjeljak je bilo 7+2 tjedna i 11 mm velika točkica 😀😀😀😀😀
Bokicc :)
Vidjela sam svoju bebicu i kako kuca srce :) 7mm je dugacka. Ne mogu vjerovat koliko naraste u tjedan dana. Prosli ponedjeljak se nije niti vidjelo :D
Mucnina me i dalje prati kroz cijeli dan.
Kako ste vi? :)
Čestitam 😀
Super Pandice,lijepe vijesti Ne brini Amy, meni je bila m 14.12. ,a u petak 26.1. sam bila pregledu,6+2, tad je bilo srce.
Možda je dok.zapisala koliko si tjedana trudna na nalaz.
Sve što pojedem poslije ručka, izađe van. Čas mislim da sam spašena, a onda me uhvati.
Pandice cestitam, bas mi je drago 😄
I ja se pridruzujem mucenicima, ne povracam al me mucnine drze cijeli dan.. Uhvati me da sam gladna i uspijem pojest pa me opet drzi mucnina dok opet ne ogladnim.. Ne znam koliko cu jos izdrzat na poslu 😵
Hvala pabdixe II borovnice nadam se sa 7.nedjelja da vidjeti i srce :D imam menstrualne kao bolove od juce onako lagane ali nelagodne, mucninu nemam kao neke od vas, svaka žena za sebe tako da se manje brinem :)
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Sortiraj odgovore
Najstariji