Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koskica
    28. Siječanj 2018. 11:26

Super pandice, ja ću biti sama sasnjih svoje. Muž mora raditi a živimo sami. Nekako se ne slažemo baš najbokje ni sa mojima ni sa njegovima tako da me toga strah.  Mislim uskočiti će oni kad zagusti ali ne računam da će biti uz mene stakno.

url=https://lilypie.com]

• Violet
    28. Siječanj 2018. 21:01

Bok cure 
    Evo ja vec u krevetu, uspavljujem malca pa cu i ja skupa s njim zaspat umorna sam jako, jucer bili u svatovima, dosli u 4 a spavali do pol 9. Malca cuvala teta, dok smo mi dosli oni su gledali crtice jer se probudio i nije bilo njegove mame i cike pa zlo i naopako :)  
    Shvatila sam zasto me toliko nateze otkad sam trudna, smanjuje mi se kolicina mlijeka. Jucer ga podojila u podne i do 4 u noci se tek malo napunile a ja brinula da cu svako malo morat u wc glumit kravicu 
    Sto se tice tockice jucer bila sva napuhana i mjehur me bolio, cim sam malo vise plesala sve me boljelo pa sam se morala stedit, inace bas volim svatove i ples :)

• pandica1805
    28. Siječanj 2018. 21:31

Borovnice da i ja imam grceve. Na momente me bas jako uhvsti pa pusti.
    Meni su krenule mucnine ali bez povracanja samo mi konstantno cijeli dan muka. Uzas. I ja grickam krekere ili nesto tako slano.
    Sutra idem na pregled :)

• Violet
    29. Siječanj 2018. 06:16

Dobro jutro svima :)
    Danas povratak na posao, putujem vlakom pa eto prva na raportu :)
    Super sam se naspavala 
    Pandice sretno danas :) 
    Ja tek u cetvrtak, nikako docekat...

• pandica1805
    29. Siječanj 2018. 07:06

Ja idem danas pa opet iduci tjedan. 
    I ja sam vec naveliko budna. Mali zaspao jucer u 21h i u pol 7 evo ga heh
    Kako ste cure danas?

Jane_Doe
    29. Siječanj 2018. 08:45

jutro cure,
    meni je vec par dana lose, ali ne od mucnina nego se opcenito lose osjecam.. prvo sam mislila da je prehlada, ali mislim da mi ova trudnoca teze pada nego prva.. 
    pandice sretno danas 
    ima jos netko danas pregled, suncica mozda? ne mogu vas sve popamtit, ne stignem doci tako cesto..
    Lois ti si pisala da se nije vidio plod, nego samo dvije gest. vrecice?? kad opet imas pregled?

29. Siječanj 2018. 10:18

Jutro,  mene mucnine drze,  jedem  samo juhice.  Tek navecer  mi nekako popusti onda se tad najedem i pozalim😅😂 ..  Pandice sretno na pregledu,  i onim curama  koje isto danas idu 😁

suncica85
    29. Siječanj 2018. 10:38

Pozdrav cure, ja sam jutros prvi put  popila dva gutljaja caja i nije se zadrzao. Vec zadnjih par dana mi je mucnina, i sad mi svako malo tokom dana bude sve gore, a na poslu sam i ne smijem nista reci. Ja na sljedeci pregled idem tek 7.2., ufff
    Sretno pandice danas

Isssa
    29. Siječanj 2018. 11:01

Pandice sretno danas 😀

PlavaBorovnica
    29. Siječanj 2018. 15:33

Sretno Pandice! 
    Sunčice i Nestrpljiva suosjećam, iskorištavam svaku naznaku apetita da prožvačem barem neki zalogaj s užitkom. Meni je muka od pranja zubi , tj to me tjera na povraćanje xD Ne znam je li stvar u pasti za zube ili činu grgljanja.
    Moj sljedeći pregled tek 1.3  Brigaa me, idem na svaki mogući događaj u gradu i van njega, ne želim uopće gledati datume, dok god mi je muka i piški mi se upravo moment nakon što sam se popiškila, znam da je u redu. (čitaj: uvjeravam se).
    Jane, i ja se povremeno loše osjećam. I to je u redu, mada nam se tako ne čini, jer postoje i takvi dani. 
    Mislim da znam dijelom svoj razlog zbog čega je tako, (moj dragi i ja nismo u istom gradu (ni blizu) zbog poslova) pa se tješim da će i to vrijeme brzo proći.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.