Jutro cure.. Pandice cestitam..
Bila sam na pregledu i srculence kuca 6+1😀😀😀😀😀😀😀💞💞💞💞
Pandice i ja sam zadnji m imala 6.12 a u 9 tjednu sam, kak je svaka žena drugačija ustvari, prošli ponedjeljak je bilo 7+2 tjedna i 11 mm velika točkica 😀😀😀😀😀
Meni je isto tako na pregledu bilo 7+2 i 11 mm veličina...sljedeći put je 22.02. baš me zanima koliko će narasti...jedva čekam...
Eto, cestitaaaaaam 😘
Pandice i ja sam zadnji m imala 6.12 a u 9 tjednu sam, kak je svaka žena drugačija ustvari, prošli ponedjeljak je bilo 7+2 tjedna i 11 mm velika točkica 😀😀😀😀😀
Meni je isto tako na pregledu bilo 7+2 i 11 mm veličina…sljedeći put je 22.02. baš me zanima koliko će narasti…jedva čekam…
I ja imam 22.02 pregled, očito ćemo se pratiti kroz trudnoću s pregledima 😀😀😀😀
Krasno! 😍😀❤ i nestrpljivi su dočekali! 😉
E, da meni je termin određen 21.9.
Borovnice meni je po aplikaciji isto termin 21.9. :) vidjet cemo sta doktorica kaze. Zadnja menga bila 15.12. a tockica napravljena za Novu godinu jos sam biserka mislila da su prosli plodni dani, hmmm da
Inace danas malo iza podneva mucnina, ali nista strasno. Umorna sam vec sad a moram jos kuhat za sutra
Jutro cure :)
Hvala vam i cestitam onima sto su bili na pregledu. Jos nisam pohvatala sve nadimke hehe
Mene kroz cijeli dan prate mucnine pa stalno nesto grickam, krekere, perece ... u ponedjeljak opet idem kod dr i bas me zanima koji tjedan i velicinu ce ona odredit.
Eh da. Kad sam bila mala dobila sam ciste na stitnjaci i sad mi vadili krv TSH 6.0 moram i za to ic kod dr a nisam nikad tome pridavala bas neku paznju..
Bok svima :)
Ima nas dosta, ali se slabo cure javljaju. Al kuzim, tek je pocetak, iskreno ja cesto i zaboravim da sam trudna. Osim kad me mucnina ili mjehur podsjeti
Ja evo cekam pauzu pa da maznem neki fini sendvic :) doma se hranim super, al na poslu koma, sendvici, pizze, bureci. Jednostavno nemam ni snage ni vremena pored toga sto nama kuham za sutradan jos nesto i slagat sebi za posao.
Sutra pregled...
Sto kaze Violet tek pocetak pa i zaboravim da sam trudna😂 simptomi samo mokrenje i dosta bolne grudi, mucninu jutros samo imala, a tu i tamo bolovi bazi, valjda se materica razvlači😁 ja sam tek 5+2 pa nemam ni sta pisati, mučim se samo što sam pusac, kako sam trudna, sa kutije sam smanjila na 6 na dan a ipak se osjećam Lose ima li ko savjet 🤐😞😞
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Sortiraj odgovore
Najstariji