Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dija85
    02. Travanj 2018. 11:12

Dobro jutro cure, Gricko3 ja vjerujem da ce sve biti ok. Znam kako je biti uplašen. Ustvari sve mi znamo. Kako su meni cure savjetovale da se smirim i mislim na svoje maleno, to jedino mogu i ja tebi reći. Ne treba ti sada dodatni stres. Mislim na tebe i vjerujem da ce sve biti u redu. ❤

Ssanja
    02. Travanj 2018. 12:15

Petrapp2605 ja imam isti problem, samo mislim da je kod mene od magnezija ili antibiotika... nisam sigurna jer sam oboje pocela uzimati istovremeno. Ne znam smije se li se uzimati probiotik u trudnoci, ja pokusavam rjesiti prirodnim putem, supicama i cajevima.
    Gricko3 kolika je vrijednost beta HCG za koju kazu da je premala? Tacno da se ona ponavlja nakon 48h da bi se pratilo da li se pravilno duplira, ali i dalje mislim da trebas otici svom ginekologu ukoliko vec nisi. 

petrapp2605
    02. Travanj 2018. 12:18

Gricko3

Nista nisu me prigledali ni nista jer kao nikakve se promjene ne mogu dogodit od sinoc. Kao da sa uzv pricekam barem tjedan dana, a za betu 48 sati.
    Da barem stane skroz ovo krvarenje pa se mozda i opustim koji dan da pricekam.
    Jel neka od vas vadila betu u pocetku trudnoce, kolika je bila? Meni kazu da je premala za ovi tjedan trudnoce i da je po njima to pobacaj. 😢 i kako se opustit koji dan jos i ne mislit o tome?

Evo ja sam naišla na ove podatke: Prosječna vrijednost beta HCG po tjednima trudnoće, u IU/L
    3. tjedan: 5-50
    4. tjedan: 3 - 426
    5. tjedan: 19 - 7.340
    6. tjedan: 1.080 - 56.500.
    Kao što ti kaže Dija probaj biti što smirenija i misliti pozitivno, u 6.tj ne mora biti vidljiva srčna akcija, što ne znači da je neće biti. Mislimo na tebe i nadamo se da će sve na kraju biti u redu. ❤️😘

02. Travanj 2018. 12:28

Petrapp, uzimam zeljezo vec 10 godina i prvi put cujem da od njega netko ima proljev, uvijek je svima glavni problem zatvor. Postoji "gentle iron", on ne pada tako tesko, probaj naci u ljekarni.
    Isssa, sretna godisnjica! Idete negdje proslaviti?
    Looda_vila, plan zvuci odlicno, uzivajte!

Gricko3
    02. Travanj 2018. 12:30

Ginekolog mi danas ne radi, a beta je 1130 stvarno je preniska za ulazak u 7 tj. Sve zivo sam iscitala na internetu svima bude barem preko 4000. 
    Icu u srijedu najvjerojatnije kod doktora vidit sta cemo ocemo vadit betu. Ako ne cekat cu jos koji dan za uzv.  Ako do tada skroz ne prokrvarim. 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

02. Travanj 2018. 12:33

Gricko, kolika je beta i koliko je velik plod?
    Evo ti moji podaci od bete:
    4+2 = 80
    4+6 = 560 (GV)
    5+6 = 6800 (GV i ZV)
    6+2 = 14800 (plod 3mm, srcana akcija poz)

02. Travanj 2018. 12:35

Gricko, kad ti je bila ovulacija? Mozda je bila kasnije.. Ti se vidi barem gestacijska vrecica?

02. Travanj 2018. 12:37

Gricko3

Ginekolog mi danas ne radi, a beta je 1130 stvarno je preniska za ulazak u 7 tj. Sve zivo sam iscitala na internetu svima bude barem preko 4000.
    Icu u srijedu najvjerojatnije kod doktora vidit sta cemo ocemo vadit betu. Ako ne cekat cu jos koji dan za uzv. Ako do tada skroz ne prokrvarim

Mislim na tebe i bebu. Drzi se! Tko zna, mozda si krace trudna nego sto mislis. Meni je isto kao beta bila niska za 5.tjedan , ali ja znam da sam trudna tjedan dana manje nego sto je po zadnjoj mengi pa da to nisu uzeli u obzir. Kad sam izvadila za 48h, uduplala se

02. Travanj 2018. 12:38

Iz nekog razloga mi se ne vidi prethodni tekst 

02. Travanj 2018. 12:44

Teta90

Gricko, kad ti je bila ovulacija? Mozda je bila kasnije.. Ti se vidi barem gestacijska vrecica?

To sam i ja bila napisala u prethodnom postu koji mi nije ispisalo. Sluzbeno sam ja u 14tt a znam da sam u 13tt jer znam kada je bila ovulacija. Prema njima bi to bila niska beta kada sam ju vadila ali je najvaznije to sto se udvostrucila za 48h

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.