Šta mislite kad je najranije ok početi kupovati stvari za bebu? Mi smo trenutno u fazi renoviranja novog stana, i u planu je preseljenje kroz nekih mjesec dana. Volila bih dok sve to radim uklopiti u dizajn i djeciju sobu, napraviti neke stvari koje se rade po mjeri, okrečiti u boje koje će se uklopiti i sve ostalo... Gledali smo već krevetac i ostalo potrebno što bi se uklopilo al mislim da je prerano da kupujem... A s druge strane, šta ako uradimo sve što sam zamislila a poslije tih stvari ne bude da se kupi... baš ne znam šta bi bilo najpametnije za uraditi
Ssanja i ja sam nestrpljiva po pitanju kupovine stvari, ali nekako smo zajedno odlučili da ćemo nakon godišnjeg u 7.mj početi kupovati stvari poput krevetića, kolica i ostalog što je potrebno. Pošto nam je ovo prva beba koju čekamo nemamo još ništa za nju, a trenutno živimo s njegovim roditeljima dok ne izgradimo svoju kuću, tako da ćemo se svi nekako morati prilagoditi novom članu koji nam stiže na jesen. A što se tiče robice to ću početi kupovati čim saznam spol bebice.
Dobrodosle nove mame!
Ssanja nema tu pravila, ne vidim razlog zasto ne bi kupila sada ako zelis, ako si u mogucnosti da kupis onda kupi da ti poslije ne bude krivo ako ne pronades to sto si htjela
Sto se tice pregleda meni je svaka 4 tjedna ali radi ovog hematoma idem svaka 2 privatno na 4d uzv, sutra sam narucena, drzite mi fige da se napokon smanjio netko je spomenuo promjene raspoloženja, ma uzas zivi, čas sam ljuta čas pucam od sreće a koliko plačem, to je grozno jednostavno se iz čista mira rasplačem, ne znam ni sama zašto
Evo, zvala ginica i reko da se ne sekiram i dodem sljedecu srijedu... bit cu tada 8+1...
Sto se promjena raspolozenja tice, ja ih nemam... ali primjezila sam da mi je fitilj puno kraci...
Sinoc mi je malac bio strasno umoran i samo je cvilio i nista mu nije bilo po volji.. toliko me je iziritirao da dam na kraju od muke zaplakala i ja... a inace nisam takva...
Hrana... meni nista ne smeta... osim jace hrane tipa punjene paprike, grah i slicno... stalno sam gladna i mogla bi jest do besvjesti... hcala bogu na mom metabolizmu pa potrosim sve sta unesem i jos nisam ni grama dobila... 😊
Kod mog ginica preglediidu regulatno svaka 3 tjedna... a pred kraj, mislim od 34-35 tjedna ide svaka 2 tjedna...
Sreća 1 - 2011.
Sreća 2 - 2013.
Sreća 3 - na putu :)
Trudnice, da li među vama ima alergičarki? Evo mene danas pocelo hvatati... :( Pijete li vi tablete, ako da, koje?
Trudnice, da li među vama ima alergičarki? Evo mene danas pocelo hvatati… :( Pijete li vi tablete, ako da, koje?
Koliko su meni rekli ne preporuča su uopće uzimanje antihisaminika u trudnoći, kao navodno se može claritin uzimati to mi je rekla jedna od alergologica u vinogradskoj, dok su se svi drugi doktori zgražali nad tom konstatacijom, jedino ako si ti u smrtnoj opasnosti onda da.
Ja jesam... jos me ne lovi... ali i kad krene prezivit cu... u prosloj sam trudnoci isto taman bila ovako na pocetku i izgurala sam bez lijekova...
Eventualno zatrazim kapi za oci, to mi je najteze za prebrodit kad me uhvati. Tablete izbjegavam i ovako, jer nisam ni primjetila da mi nesto puno pomazu.
Sreća 1 - 2011.
Sreća 2 - 2013.
Sreća 3 - na putu :)
Kalanhoja ja sam inace uzimala xyzal i flixonase, imam cjelogodisnji rinitis i sad nista od toga ne smijem, po noci narocito jedva disem ispirem samo sa aqua marisom a narucila sam se kod orl-a svog krajem mjeseca da vidim kaj ce reci jer mi se cini da je samo sve gore. Dr.opce prakse mi bas nista nije htjela reci osim da nista ne smijem i neka odem njemu, vjerojatno se bojala ista reci.
Bokic
Dobrodosle nove :)
Sto se tice pripreme robice i svega ja sam rodila prosle godine u 5.mj a sa pripremama smo krenuli tamo u 4.mj. nekako mi nije imalo smisla sve prat i peglat i da mi to onda stoji u ladici jer ja kakva sam prala bi ponovno je pre dugo stoji 😂😂 ali kupovat polako ranije zasto ne. Ipak je prevelik šok za kucni budzet kad odjednom moras izdvojit par tisuca svakako je lakse po malo kupovat al opet ne treba bas ni pre rano. Iskreno ja ni nisam bas neka za to govorit jer mi smo za malog sve dobili tako da smo jedan dan samo sve prevezli i namjestili. Sad cu isto vecinu stvari dobit a kolica i sve vec imam tako da cu vjerovat opet mj dana prije poroda sve uzet i oprat i peglat :) jedino sto sada znam za razliku od prve trudnoce da necu kupovat nepotrebne gluposti haha
Od alergija imam na prasinu i ambroziju kronicno ali ne pijem lijekove. Od prasine dobijem fleke a od ambrozije mi oci nateknu a jedne godine cijelo lice koda sam operaciju imam hah
Sortiraj odgovore
Najstariji