Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anamariavolaric
    02. Travanj 2018. 19:38

pozdrav!imam kcerkicu od 6 mjeseci i sada sam trudna ponovno.bila sam kod gin. i rekla je da vidi na untrazvuku dva mala mjehurica.u 10 tjednu trudnoce sam..to znaci da su dvije bebice.na slicicama od untrazvuka stvarno se vidi dva manja kao mjehurica..jedno je manje drugo je vece..sutra mi je zakazala da dodem na pregled..ima li tko takvih iskustava?

Pomalo
    02. Travanj 2018. 20:20

Dobro vece drage. Prvo da vm svima koje ste slavila pozelim sretan Uskrs. Mi se nalazimo negdje u 8tt ali nismo jos sigurni, uzv prije tjedan dana je pokazao dva mjehurica i u svakome zumanjcanu vrecicu, ako se tako zove 🤔 no necu se jos previse veseliti jer puno trudnoca pocinje kao blizanacke. Ovo mi je 3 trudnoca, imam sina starog 2 i pol godine i curicu od 10mj. Nadam se da ste se lijepo odmorile i najele za blagdane 😘

Looda_vila
    02. Travanj 2018. 21:01

Cure dobro dosle!
    Ajme blizanci, pa to je divno! Cestitke!! ❤❤
    Anamaria ja se jos jedva snalazim u svojoj trudnoci😁 prva mi je, tako da nemam neki savjet. Sigurno ces sutra nakon pregleda znati vise i detaljnije. Javi se poslije pregleda.
    Pomalo ti vec imas divnu malu djecicu doma, sad jos blizanci,  bas dobro!😊😊 ja bi bila super uzbudena! Kad imas pregled opet? Ma bit ce sve u redu, ne brini! 😙

Isssa
    02. Travanj 2018. 21:02

Dobro došle Anamaria i Pomalo, želim vam školske trudnoće, i obje ste sa twinsima 😀, wauuuuu 😀😀😀😀

Pomalo
    02. Travanj 2018. 21:18

Hvala puno., da mala se vec penje i pokusava hodati tako da smo trcim iza nje. U cetvrtak je pregled, jos samo 2 dana preziviti pa cu znati na cemu smo. Sin nazalost nije samnom on se rodio bolestan, i preminuo brzo nakon rodenja.

• Princess_
    02. Travanj 2018. 21:49

Dobro vam vece drage zenice ☺ Imam nove informacije o mojoj bebici pa da vidim ima li jos vas poput mene..Eh ovako : Uterus u kontrakciji i beba mi je nisko,18 nedjeljaa i rekli su mi da je curicaa 😊😊 Molim vas sta da radim,ja ne osjecam nikakve kontrakcije niti me sta boli ali kod nasih ginekologa da saznas nesto je tuga,rade kao da ne rade inace sam iz Sarajeva 😥 Recite nesto,javite mi a sretna svima trudnoca zelim od srca da vam svima budu uredne i divne 💕

sarajka
    02. Travanj 2018. 22:48

Princess_

Dobro vam vece drage zenice ☺ Imam nove informacije o mojoj bebici pa da vidim ima li jos vas poput mene..Eh ovako : Uterus u kontrakciji i beba mi je nisko,18 nedjeljaa i rekli su mi da je curicaa 😊😊 Molim vas sta da radim,ja ne osjecam nikakve kontrakcije niti me sta boli ali kod nasih ginekologa da saznas nesto je tuga,rade kao da ne rade inace sam iz Sarajeva 😥 Recite nesto,javite mi a sretna svima trudnoca zelim od srca da vam svima budu uredne i divne 💕

Mislim da nema potrebe da brines, pogotovo ako ti doktor nije nista naglasio... U drugom tromjesečju javljaju se Braxton-Hicksove kontrakcije koje ustvari pripremaju matericu za porod. Obicno ih zene ne osjete. I nema potrebe da brines osim ako pocnes osjecas jake bolove a sto se tice bebice koja je nisko to moze imati veze sa fizionomijom i tonusom misica. Nize zene obicno nose bebicu nisko...🙂 Mozda samo trebas malo vise da pripazis, da ne sjedis dugo, da ne dizes tesko...I, ukljuci Magnezijum. Ja pijem svaki dan Mg Direkt od 300 mg. 
    Nadam se da sam ti barem malo pomogla .❤️

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

Ssanja
    02. Travanj 2018. 22:59

Princess_

Draga što se tiče kontrakcija Mg bi trebao pomoći, ukoliko ti ga doktor nije već uključio. I što više odmora bez naprezanja. Što se tiče doktora u Sa potpuno znam na šta misliš, ja sam godinama lutala od doktora do doktora dok konačno nisam našla nekog ko se zna posvetiti i prepoznati pravu dijagnozu...

Usput, čestitam na curici ❤ kao i mamama koje čekaju blizance ❤❤

• Princess_
    03. Travanj 2018. 06:44

sarajka

Princess_

Mislim da nema potrebe da brines, pogotovo ako ti doktor nije nista naglasio… U drugom tromjesečju javljaju se Braxton-Hicksove kontrakcije koje ustvari pripremaju matericu za porod. Obicno ih zene ne osjete. I nema potrebe da brines osim ako pocnes osjecas jake bolove a sto se tice bebice koja je nisko to moze imati veze sa fizionomijom i tonusom misica. Nize zene obicno nose bebicu nisko…🙂 Mozda samo trebas malo vise da pripazis, da ne sjedis dugo, da ne dizes tesko…I, ukljuci Magnezijum. Ja pijem svaki dan Mg Direkt od 300 mg.
    Nadam se da sam ti barem malo pomogla .❤️

Daa niza samm nisam bas visoka,ne boli me nista sem sto nekada imam osjecaj kao da kamen imam u stomaku 😂 A pocela sam i magnezij da pijem odmah jucer mi je rekla da pocnem uzimati ☺ Hvala ti puno,pomoglaa sii itekako 😊💟

• Princess_
    03. Travanj 2018. 06:51

Ssanja

Princess_

Draga što se tiče kontrakcija Mg bi trebao pomoći, ukoliko ti ga doktor nije već uključio. I što više odmora bez naprezanja. Što se tiče doktora u Sa potpuno znam na šta misliš, ja sam godinama lutala od doktora do doktora dok konačno nisam našla nekog ko se zna posvetiti i prepoznati pravu dijagnozu…

Usput, čestitam na curici ❤ kao i mamama koje čekaju blizance ❤❤

Hvala ti draga puno 😊 Mnogo sam sretna na vijestima da je curica mada svjesna sam da se to moze vrlo lako promijeniti ali za sada sam happy 😀😀 A jucer mi je doktorica preporucila da uzimam Mg znas bas mi je tesko s njom komunicirati pa ovako mi je super da imam vas jer mi je prva bebica pa se zabrinem a ona mi nije od pomoci nikakve 😥 i jos plus sto mi je stitna poludila i hiper je pa jedna kaze odmah terapiju dok druga kaze nipostoo 😥 Majko draga da poludis ali u svakom slucajuu hvala ti,ja sada mogu mirnije spavati 😊😊💜💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.