Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Delilah
    03. Travanj 2018. 08:14

Pozdrav, cestitam svim novim trudnicama. Dugo se nisam javljala, uglavnom u subotu sam zavrsila u Petrovoj zbog pritiska jako nisko i ustanovljen mi je samo hvala Bogu, urinarni infekt i dobila sam antibiotike. Beba je odlicno i prvi put sam ju vidjela kako se krece, vidjela se i pozitivna srcana akcija.
    Iduci pregled imam 9.4. Kod svog soc ginica i jedva cekam.  😀 
    Imam osjecaj kao da mi je trbuh navecer veci nego ujutro i jedva cekam da pocne rasti 😀
    I naravno zelim Vam svima sa malim zakasnjenjem sretan Uskrs

petrapp2605
    03. Travanj 2018. 08:28

Pozdrav, čestitam svim novim trudnicama i dobrodošle! 
    Delilah nadam se da je sve pod kontrolom kod vas, i brzo ti je nova kontrolna pa će te se opet gledati. Ja moram čekati još 3.tj do naše kontrole, tko će li dočekati. 

Delilah
    03. Travanj 2018. 08:33

A malo smo se preforsirali zbog uskrsa iako sam se rasteretila kolko god sam mogla, mama i svekrva su uskocile dosta.
    Popim antibiotike pa moram ponovit nalaze, jutros sam se vagala, sretna sam jer nisam dobila ni jednu kilu, jer sam se namucila prije trudnoce da skinem u 5 mjeseci skoro 20 kila. I kad nisu blagdani dosta pazim na prehranu 😂

03. Travanj 2018. 08:35

Dobro jutro!
    Dobrodosle nove cure!
    Kad cujem kako skoro sve cekate 4 tjedna na slijedeci pregled, budem sretna sto idem svaka 2 gledati svoju bebicu! Bas je puno za docekati slijedeci pregled :(
    Sto cete raditi danas?

Ail
    03. Travanj 2018. 08:40

Jutro cure
    Sretan Uskrs onima koje ga slave sa zakasnjenjem. 
    Nove cure dobrodosle 🤗🤗 
    Mi rastemo naocigled. Sad mi je trbuh kao sa deckima u 4,5 mj trudnoce. Jedva cekam ponedjeljak i pregled da vidimo mrvicu. 

PlavaBorovnica
    03. Travanj 2018. 08:52

Dobro jutro, dobrodošle nove trudnice! Wau, blizanci! Mi se cijelo vrijeme zezamo da možda ima još jedna beba uz našu koja se skriva, pa je ne vidimo na monitoru haha. Čestitam princess na djevojčici!
    Mi smo na putu, lijepo nam je, obilazimo rodbinu i prijatelje. Samo mene malo hormoni počeli izbacivati iz ravnoteže..Promjene raspoloženja, srećom dragi je tolerantan. Ima li još netko da me utješi nisam jedina?

petrapp2605
    03. Travanj 2018. 09:14

Bome nisi jedina, imam i ja promjene raspoloženja, od supercmizdravice do toga da mi je sve smiješno 😀

petrapp2605
    03. Travanj 2018. 09:18

Danas mi je u planu odmarati, ovih par dana je bilo dosta užurbano, dosta posjeta obitelji nisam mogla šetati koliko sam htjela pa ću vjerovatno i u šetnju, malo vježbati da skupimo energije za ostatak tjedna. Ajde skuhat ću i ručak, ali neko varivo, zasitila sam se uskršnjeg menija. 

okozeleno
    03. Travanj 2018. 09:45

Bok ženske... Sretan Uskrs sa zakašnjenjem...
    nije me bilo par dana i pogubila sam se u svemu.. heheh...

uglavnom... nadam se da ste sve dobro, posebno Gricko <3
    Vidim da imamo novih trudnica i to sa blizančekima :)
    Ja čekam pregled, još nisam sigurna idem li u ponedjeljak ili ne. Rekao mi ginić da dođem u ponedjeljak ali najavljen mi je neki seminar i mislim da se neću moć izvuć od toga pa ću danas nazvat i pitat jel mi mogu neki drugi termin dat.
    Danas smo punih 7 tjedana...
    umorna sam jako danas i sve me boli... jučer sam se malo preforsirala pa ćemo danas laganini i odmarat...

Sreća 1 - 2011.
    Sreća 2 - 2013.
    Sreća 3 - na putu :)

03. Travanj 2018. 10:07

Jutro klokanice! Čestitam mamama sa blizancima. 
    Gricko, javi nam se sa dobrim vijestima!
    Ja isti sada imam svakih mjesec dana pregled i ubija me to čekanje. Osjećam se malo bolje glede mučnina. Imam ih još ali mi daju malo predaha. Ali ponoćne šetnje do wc-a i "dežurstvo" između 3 i 5 ujutro ne prestaje. 
    Netko je spomenuo da stalno jede istu hranu. Ne brini, beba si uzme sto joj treba a ja stvarno vjerujem da mi se jede ono sto mi fali. Sto se minerala tiče, čak su mi i nalazi to potvrdili. Recimo jučer sam jela i mozzarellu i grana padano i ricottu i jogurt... vjerojatno mi fali kalcija... Jedno vrijeme mi je tako bilo za krumpir, pa za juhe iz vrećice, pa za zelenu salatu, povremeno imam tako manije za nekom hranom koje dodju i prodju. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.