Sretan I blagoslovljen Uskrs vama.I vasim obiteljima! ❤
url=https://lilypie.com]
Sretan Uskrs drage trudnice! Nadam se sa uzivate sa svojim najmilijima❤
Sretan Uskrs drage trudnice ❤❤❤
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Sretan Uskrs trudnicama i bebama koje nose i njihovim obiteljima!
Zaista vam hvala djevojke na podršci za očeve na pregledu, tata bi trebao vidjeti svoje dijete.
Sljedeći put dolazim na pregled s drugačijim stavom.
Endzrue, slažem se s tobom. Netko je spomenuo da je samo rekao da tata čeka da vidi bebu, bez pitanja, sviđa mi se to.
Ssanja, čestitam na djevojčici i jedva i ja čekam osjetiti pokrete
Sretan Uskrs. 🙏♥️ U Švedskoj inzistiraju da bude i otac od početka ,jer je i on dio obitelji! Moj muž nije mogao biti na punkciji jer mu je neugodno da mi neki drugi muškarac gleda dole 😂ali kad je ženska nema problema . .Čak uživa 🙂
Hvala PlavaBorovnica 😊 osjećaj je zaista predivan... ja sam se baš iznenadila da je krenulo tako rano i sa nestrpljenjem očekujem svaki novi pokret 😊
Što se tiče tata na pregledu, moj stav je da obavezno trebaju biti tu... ne može se opisati sve sa pregleda koliko je poseban osjećaj da to dožive sami... Isto mišljenje imam i o prisustvu na porodu
Ja evo zavrsilo na hitnoj s krvarenjem. Jos uvik nema otkucaja srca, po dr. plod ne odgovara tjednima. Izvadili mi krv da vide betu, ako nije dobro kao sigurno je ovo krvarenje prvi znak spontanog. Placem ko kisna godina, u 9 sati mi dolazi nalaz. Umrit cu do tada od tuge. Pomolite se za nas 🙏😢
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Sortiraj odgovore
Najstariji