Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina ❤
    01. Travanj 2018. 20:09

Gricko3 drzi se, misli na najbolje... 🙏🙏🙏

petrapp2605
    01. Travanj 2018. 20:12

Gricko3

Ja evo zavrsilo na hitnoj s krvarenjem. Jos uvik nema otkucaja srca, po dr. plod ne odgovara tjednima. Izvadili mi krv da vide betu, ako nije dobro kao sigurno je ovo krvarenje prvi znak spontanog. Placem ko kisna godina, u 9 sati mi dolazi nalaz. Umrit cu do tada od tuge. Pomolite se za nas 🙏😢

Drži se, molim za tebe! 

sarajka
    01. Travanj 2018. 20:47

Gricko3

Ja evo zavrsilo na hitnoj s krvarenjem. Jos uvik nema otkucaja srca, po dr. plod ne odgovara tjednima. Izvadili mi krv da vide betu, ako nije dobro kao sigurno je ovo krvarenje prvi znak spontanog. Placem ko kisna godina, u 9 sati mi dolazi nalaz. Umrit cu do tada od tuge. Pomolite se za nas 🙏😢

Gricko, drzi se! Mozda je jos rano da se cuju otkucaji! A krvarenje ne mora uvijek znaciti spontani. Mozda ces samo trebati mirovati i piti Progesteron. Uz tebe smo! 

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

Baby.nb1
    01. Travanj 2018. 20:51

Gricko3

🙏🙏🙏

url=https://lilypie.com]

PlavaBorovnica
    01. Travanj 2018. 20:54

Gricko 🙏 u Božje ruke. 

• pandica1805
    01. Travanj 2018. 21:34

Bokic cure
    Sretan Uskrs :)
    Nekako sam letimicno sve procitala. Nakuhala sam se, napekla kolaca, nahodala sad napokon samo papanje hehe
    Vidim da vi spominjete neke preglede nuhalni nabor itd? Sto je to? Kako taj pregled izgleda? Meni ce ovo evo biti drugi porod ali ja imam osjecaj da je ovdje u njemackoj sve drugacije i puno opustenije nekako.
    Sto se tice tata ovdje se zahtjeva da tata bude na svakom pregledu i na porodu obvezno. Moj muz u prvoj trudnoci jednom nije stigao zbog posla sa mnom na pregled i dr odma pitala a di je muz? Pa to je i njegovo dijete?! A na porodu je on cijelo vrijeme bio sa mnom u radaoni i vodio me kroz trudove, babica i doktor dosli samo na izgon.
    Gricko, jako mi je zao, mislim na vas.

Gricko3
    01. Travanj 2018. 21:50

Evo stigli nalazi kaze gin da je po njoj to pobacaj :( moram doc ujutro u 10 ako beta bude manja onda nista od T. Ako bude rasla ima nade. I da ce me prigledat jos jedan doktor da cujemo njegovo misljenje. Nemgou virovat da opet prolazim kroz ovo. Hvala svima sta molite za nas. Javit cu ujutro sta je bilo, nadam se da vas necu morat napustit iz grupe 😢😢

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Ssanja
    01. Travanj 2018. 22:01

Gricko3 u kojoj si sad sedmici? Ako je ovo iz potpisa 6+4 za otkucaje je možda još uvijek prerano, a krvarenje ne mora nužno značiti spontani. Možda ne bi bilo loše da odeš po još jedno mišljenje, najbolje kod svog ginekologa ukoliko te pregledao samo doktor iz hitne

• BitCuOpetMama
    01. Travanj 2018. 22:05

Gricko3, u mislima sam s tobom i tvojom mrvicom,sretno!! Nadam se najboljem..

petrapp2605
    02. Travanj 2018. 05:41

Pandica1805 nuhalni nabor se snima  pomoću uzv, a a zapravo prozirno područje na koži sa stražnje strane bebina vrata i služi kao indikator za moguće abnormalnosti ploda poput down sindroma i još nekih srčanih bolesti, a kao dodatno "osiguranje" rade se i biokemijski testovi u obliku kombiniranog probira, harmony i nifty testa. U HR ginekolozi uglavnom procjenjuju da li trebaš ili ne raditi bilo što od navedenog na temelju godina mame, jer smatraju da rizik za down raste što je majka strija...
    Ja se raspisala jer ne mogu više spavati, muž me probudio pri odlasku na posao... Nadam se da sve ostale lijepo spavate. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.