Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Ožujak 2018. 19:55

anusha

nestrpljiva25

Cure ja imam vec par dana bolove u donjem dijelu trbuha i ponekad donji dio leđa… Kao menstrualni grcici… U 15. Tjednu sam.. Imare li mozda iskustva s tim.. Do sada me nikad nije bolio trbuh.. Mislim zbam da se sve širi pogotovo sad kafa beba naglo raste.. Ima li koja istu situaciju ?

Ja sam 14 tjedana, ista stvar kod mene. Svaki dan barem jednom po nekoliko minuta do čak možda i pola sata. Nije to ništa strašno da bih trebala tabletu. Koliko sam čitala o tome, mislim da je sve to ok dok god ne boli baš baš jako i bol se ne pojačava. Nadam se!

Pa ni meni ne treba tableta ..  Ali meni zna dugo trajat pa stat i tako...  Sve je izdrzljivo ali malo sam u strahu..  Nikad me nije tako ..  Hm 

sarajka
    31. Ožujak 2018. 21:34

Bruncili

sarajka

Curke, evo i ja da se javim. Nije me bilo neko vrijeme, uspjela sam procitati par stranica, vidim da spomijete nuhalni nabor, i kombinirani probir . Da li je neka od vas radila prenatalni test koji, kako kazu, je 99,9% je pouzdan?
    Ja sam prije par dana bila na UZV , i doktor mi je rekao da je nuhalni u redu, kao i sve ostalo sto se tice UZV i predložio mi da uradim prenatalni test zbog godina(34) , ako sam u mogućnosti, da bi bila mirna u potpunosti… Iako imam osjećaj da je to nepotrebno i da je sve u redu, ipak sam ga uradila u utorak. Rezultati bi trebali biti za 7-10 dana… Iz njega cemo saznati i pol djeteta.

Bila sam ja na prenatal harmony testu, u pon vadila krv a u cetv dobila nalaz. I meni je preporucen zbog godina (32 kad rodim) i zbog spontanog proslu godinu. Hvala Bogu nalazi su uredni i saznali smo da je curica 😁

Super! 😀 Sad samo uzivaj!  Tako brzo si dobila rezultate? Ja sam vadila krv u utorak , i nadam se da cu do kraja naredne sedmice dobiti rezultate. Navodno krv salju u Ameriku gdje se obavlja testiranje, zato se ceka 7-10 radnih dana... Nekako imam pozitivan osjećaj da je sve u redu, ali opet jedva čekam da mi to i potvrde. 😊

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

01. Travanj 2018. 07:04

Sretan Uskrs svima 

petrapp2605
    01. Travanj 2018. 08:10

Sretan vam Uskrs drage trudnice! 🐣🐰

Gold👑
    01. Travanj 2018. 09:34

Sretan vam Uskrs 🐇

01. Travanj 2018. 09:37

Jutro jesenske klokanice! Sretan Uskrs! 

Isssa
    01. Travanj 2018. 09:50

Jutro 😀 Sretan vam Uskrs 😘

Nina ❤
    01. Travanj 2018. 10:10

Ljetna_dama
    01. Travanj 2018. 10:48

Dobro jutro ekipa. 
    Želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs 

• BitCuOpetMama
    01. Travanj 2018. 11:39

Sretan Uskrs drage cure,vama i vasim obiteljima :-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.