Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Endzrue
    31. Ožujak 2018. 11:14

Evo ja nabavila baby watcher :D malo sam isprobavala.. U dva navrata sam uhvatila 125-133pa pokušam opet sutra jer nemam dovoljno tjedana da se brzo nađu otkucaji.. Piše od 14...imam još pitanje.. Dragi ode na brod uskoro a ja imam 2.pregled u srijedu kod socijalnog ginekologa.. Pošto neće biti do poroda,  a možda ni na porodu,  kući želi prisustvovat pregledu pa me zanima jel koja od Vas  vodila dragog na pregled.. Makar samo ultrazvuk pa da onda izađe.. Postoji li takva praksa.. Mislim po pravilu ne smije zabranit 

petrapp2605
    31. Ožujak 2018. 11:19

Moja ginekologica obično zove tate da dođu gledati uzv, mene moja sad prošli puta  pitala dal da zove muža unutra ili će ići drugi puta... 

Baby.nb1
    31. Ožujak 2018. 11:30

Sad kad je netko spomenuo trudnicku knjizicu. Jeste ju sve dobile? Mene bas mama pita neki dan da li to I dalje daju. Nisam dobila nista takvoga, ali dobijem svaki put povijest bolesti na kojoj pisu I podaci sto se tice mene I sto se tice bebe, sve stobse na pregledu radilo itd.

url=https://lilypie.com]

Nina ❤
    31. Ožujak 2018. 11:34

Baby.nb1

Sad kad je netko spomenuo trudnicku knjizicu. Jeste ju sve dobile? Mene bas mama pita neki dan da li to I dalje daju. Nisam dobila nista takvoga, ali dobijem svaki put povijest bolesti na kojoj pisu I podaci sto se tice mene I sto se tice bebe, sve stobse na pregledu radilo itd.

Ja sam trudnicku dobila odmah na prvom pregledu sa 7+5

christyy
    31. Ožujak 2018. 11:34

Baby.nb1

Ja isto nisam još dobila... Isto kao i ti samo povijest bolesti i slike još dobijem...

Elza
    31. Ožujak 2018. 11:35

Meni je rekla moja dr. da knjizice daje nakon pregleda u 12. tj. :)
    Cure koje ste isle na kombinirani... za koliko tjedana vam je bio iduci pregled nakon tog kombiniranog?

• BitCuOpetMama
    31. Ožujak 2018. 11:38

Ne znam kako kod vas,al moj soc.ginekolog ne pusta tate na uzv dok je kod privatnog druga prica naravno. Muz je svaki put bio sa mnom unutra,dr bi ga pozvao nakon sto bi obavili tlak,urin i vaginalni pregled.
    Baby ja sam i u 1.i sad u 2.t dobila od soc.gin.trudnicku. citala sam da su je neke cure morale ili kupit u narodnim novinama ili nadoplatit kod gin.,al ja nisam. Drzi sve u fascikli da uvijek imas pri ruci, bitno da cuvas sve nalaze

Elza
    31. Ožujak 2018. 11:43

I kod nas tata smije prisustvovati ultrazvuku, ne vidim razloga zasto ne bi smjeli :)

Looda_vila
    31. Ožujak 2018. 12:11

Moj dragi je takodjer bio na oba moja pregleda, no ja vodim trudnocu privatno. Ni ja nisam jos dobila trudnicku knjizicu, veli mi frendica da iduci put kad idem po neku od uputnica kod socijalnog ginekologa da zamolim sestru da mi ispuni knjizicu. Posto planiramo na put sredinom 5 mj. citala sam da mi je dobro imat knjizicu sa sobom u slucaju nedaj boze da se nesto desi.
    Endzure ja sam vec u 3 ljekarne pitala za baby watcher, nisu imali. Nasla sam na drugom kraju grada, al sam lijena otici...mozda odem drugi tjedan. Daj mi reci jesi zadovoljna? Kazes da si uspjela vec ulovit otkucaje? Mislim da bi ja onda vec mogla solidno cut svoju bebicu:)

Zaboravila sam cestitat curkama na lijepim vjestima sa pregleda! Cestitke Bruncili na djevojcici!💕

Isssa
    31. Ožujak 2018. 12:21

I ja sam dobila trudničku knjižicu oko 12 tjedna, i tata smije prisustvovati pregledu kad god želi kod socijalnog ginekologa 😀 i sličica za doma 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.