Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Ožujak 2018. 12:58

Dija, vec sam gore napisala, meni je pomoglo cak pola lupoceta, pa probaj tako, ali ako te bas jako boli, uzmi cijeli bez griznje savjesti :)

Baby.nb1
    22. Ožujak 2018. 15:38

Potvrdjujem za lekadol I lupocet. Cijeli 1. I 2. Mj. Sam muku mucila s prehladom, dr. opce prakse mi.je rekla da smijem jedino lekadol I lupocet u slucaju bolova. Ostalo smo rijesavali cajem I limunom, eventualno fizioloska za nos

url=https://lilypie.com]

Isssa
    22. Ožujak 2018. 17:44

Hej cure, ja sam išla u ljekarnu, dala mi je šumeći eferalgan, čisti paracetamol, i toliko sam poludila na puhanje nosa da sam kupila aspirator, više ne mogu puhati nos koliko me boli 😒

Isssa
    22. Ožujak 2018. 20:09

Evo me s pregleda, sve je u savršenom redu, dečkić ima 150 grama i cca 13 cm, noćas ću mirno spavati 😀
    Hvala na podršci 😀😘

22. Ožujak 2018. 20:37

Isssa

Evo me s pregleda, sve je u savršenom redu, dečkić ima 150 grama i cca 13 cm, noćas ću mirno spavati 😀
    Hvala na podršci 😀😘

Bas mi je drago draga  😘...  Oprosti molim te ,  ali u kojem tjednu  si otkrila spol?  Jesi isla na 4D uvz ili ti je  na običnom?? 

22. Ožujak 2018. 20:39

Issaa Bravooooo! Super! Bome dečko raste. Nek je sve u najboljem redu i neka tako ostane. Baš mi je drago 

Looda_vila
    22. Ožujak 2018. 20:39

Isssa

Hvala na podršci 😀😘

Bas mi je drago! Ajme kako vec rastu bebice! 🤗🤗😊 bas se veselim svom iducem pregledu, poslije Uskrsa🤗 

22. Ožujak 2018. 20:41

Bravo Isssa, pa to je vec pravi veliki decko! Jedva cekam da i moja bebica bude tolika, da malo odahnem :)

Isssa
    22. Ožujak 2018. 20:47

nestrpljiva25

Isssa

Hvala na podršci 😀😘

Bas mi je drago draga 😘… Oprosti molim te , ali u kojem tjednu si otkrila spol? Jesi isla na 4D uvz ili ti je na običnom??

U 15 tjednu na 4D, na 2D se nije vidjelo jer je bebač bio nekako kontra okrenut, danas mi je opet rekao da je dečko, da nije ništa otpalo 😂

Isssa
    22. Ožujak 2018. 20:51
    4D slabo se vidi
    4D slabo se vidi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI