Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    21. Ožujak 2018. 12:25

Teta90

Petrapp, ma ne kupujem ih, nisam nikad u zivotu. Mi beremo pa jedemo s jajima ili tjesteninom.

Pretpostavljam da si negdje s mora, gdje je to moguće...mi na kontinentu nemamo te mogućnosti 

21. Ožujak 2018. 13:02

Teta90

Petrapp, ma ne kupujem ih, nisam nikad u zivotu. Mi beremo pa jedemo s jajima ili tjesteninom.

Ajme i ja jedva čekam da mi ih tata donese  
    Mi ih svi jako volimo jesti..

Isssa
    21. Ožujak 2018. 13:42

Pozdrav cure, eto mene s pregleda, moram opet vaditi krv, urin i urinokulturu, dobila sam uputnicu za Petrovu da obavim uzv između 18-22 tjedna.
    Na UZV joj se učinilo kao da na trbuščiću ima neko izbočenje, a u presjeku je trbuščić okrugli i kao je OK, nema bruha ni ništa slično. Malo sam zabrinuta 😥, prošli tjedan kod privatnika je bilo sve ok. Ko će dočekati pregled u Petrovoj, poludit ću od brige do onda 😟

Jane_Doe
    21. Ožujak 2018. 14:05

Vec slikate trbuscice, ja svoj necu da se ne uplasite 😂 nije jos veliki, ali je pun strija iz prve trudnoce 😁
    Isssa a sta ne mozes otic po drugo misljenje dok cekas pregled u petrovoj, ja nebi mogla toliko cekati.. 

Isssa
    21. Ožujak 2018. 14:25

Jane_Doe

Vec slikate trbuscice, ja svoj necu da se ne uplasite 😂 nije jos veliki, ali je pun strija iz prve trudnoce 😁
    Isssa a sta ne mozes otic po drugo misljenje dok cekas pregled u petrovoj, ja nebi mogla toliko cekati..

Sutra idem privatniku po drugo mišljenje, najrađe bi prespavala do sutra navečer, jedva čekam

21. Ožujak 2018. 14:44

Christy i garavuša 
    Da baš je mali... Skoro  se i ne vidi....  Vidim da su vapi veći a manje  ste trudne ako sam dobro pohvatala...  Hahha ma dobro narast ce polako 😁😁😁 stvarno  smo sve različite.. 

21. Ožujak 2018. 15:11

Cure, imam pitanje (Tinci i Jane_Doe ako ste bile u Pu u bolnici)..
    Iduci tjedan imam uzv i mjerenje nn, a dobila sam i uputnicu za vadjenje krvi za kombinirani. Rekla mi je med. sestra prosli tjedan na brzinu pa ju nisam bas skuzila, da ne smijem vaditi tad kad mi ih je dala jer rezultati krvi i uzv-a moraju biti otprl u isto vrijeme. Ako vadim krv taj dan kad je uzv, nalazi se cekaju tjedan dana, pa onda opet ih predam tek na onom slijedecem pregledu i saznam ukupne rezultate kombiniranog. Jesam ja to dobro shvatila? Kako ste vi to cure odradile?

Elza
    21. Ožujak 2018. 15:50

Teta90

Iduci tjedan imam uzv i mjerenje nn, a dobila sam i uputnicu za vadjenje krvi za kombinirani. Rekla mi je med. sestra prosli tjedan na brzinu pa ju nisam bas skuzila, da ne smijem vaditi tad kad mi ih je dala jer rezultati krvi i uzv-a moraju biti otprl u isto vrijeme. Ako vadim krv taj dan kad je uzv, nalazi se cekaju tjedan dana, pa onda opet ih predam tek na onom slijedecem pregledu i saznam ukupne rezultate kombiniranog. Jesam ja to dobro shvatila? Kako ste vi to cure odradile?

Ja cu kombinirani odraditi kod svoje dr i tocno je to što si rekla da se krv mora raditi najvise 48h od ultrazvuka, najbolje isti dan. Koliko ja znam, dr ti odmah na ultrazvuku kaze da li je sve u redu ili mu je nesto sumnjivo, a na nalazu od krvi ce pisati nizak/srednji/visok rizik. Tako da ako ti dr na uzv-u vidi da je sve ok, a nalaz kombiniranog naknadno stigne da je nizak rizik, to je onda ok.
    A ako nedaj boze na uzv-u nesto bude sumnjivo, onda se jos pricekaju nalazi krvi pa se sve skupa usporedi.
    Ako sam nesto krivo rekla neka me netko ispravi :)

Isssa
    21. Ožujak 2018. 15:51

Teta90

Meni je ginekologica napravila UZV a iduće jutro sam išla vaditi krv, da nisam eventualno mogla ići drugi dan vaditi krv onda bi mi u bolnici ponovo radili UZV i krv vadila, nadam se da sam pomogla 😀

• pandica1805
    21. Ožujak 2018. 16:06

Bokic :)
    Dobrodosle nove cure :)
    Sto se tice hrane jedem sve sto mi se u tom trenutku jede. Ne rszmisljam i ne mudrujem oko toga jer nema potrebe. Isto tako i sa picem. Iako ja bas nisam ljubitelj sokova i pijem samo vodu ali ako mi se pije cola popijem ju bez griznje savjesti.
    Nestrpljiva ja i ti smo blizu terminima, ja imam 18.9.hehe
    Nesanica me i dalje muci. Probudim se oko 4 i onda do 6 lezim vrtim se citam po internetu uzas.. i kad napokon zaspem evo malog budan i zove mene i muza 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.