Hvala cure na info, onda to jutro ili drugi dan nakon uzv-a idem vaditi krv.
Ja sam spavala 12-15, pa smo muz i ja radili rucak i tek sad smo jeli, bas neki lijeni dan :)
Bokic :)
Dobrodosle nove cure :)
Sto se tice hrane jedem sve sto mi se u tom trenutku jede. Ne rszmisljam i ne mudrujem oko toga jer nema potrebe. Isto tako i sa picem. Iako ja bas nisam ljubitelj sokova i pijem samo vodu ali ako mi se pije cola popijem ju bez griznje savjesti.
Nestrpljivaja i ti smo blizu terminima, ja imam 18.9.hehe
Nesanica me i dalje muci. Probudim se oko 4 i onda do 6 lezim vrtim se citam po internetu uzas.. i kad napokon zaspem evo malog budan i zove mene i muza 😅
Onda se pratimo 😁😁... Ja hvala bogu nemam problema sa spavanjem.... Spavam ko top kad god poželim hahhaha....
Kako sam tupasta nisam novim curama pozelila dobrodošlicu 😍
Pozdrav novim curkama I dobrodosle!
Mi smo danas rucali sarmu, vjerovatno zadnja za ovu zimu, iako totalno pase uz ovu ledaru vani. Zvala sam telefonski, stigli su rezultati briseva, sve je u redu, osim nekakve plazme. Cula sam samo izolirana plazma I dobit cete terapiju I odmah mi zatutnjalo u usima. Uglavnom, dobila sam sumamed.
Isla naravno malo citati po netu I odmah se zaustavila, dok panika nije uzela maha
url=https://lilypie.com]
Cure, imam pitanje (Tinci i Jane_Doe ako ste bile u Pu u bolnici)..
Iduci tjedan imam uzv i mjerenje nn, a dobila sam i uputnicu za vadjenje krvi za kombinirani. Rekla mi je med. sestra prosli tjedan na brzinu pa ju nisam bas skuzila, da ne smijem vaditi tad kad mi ih je dala jer rezultati krvi i uzv-a moraju biti otprl u isto vrijeme. Ako vadim krv taj dan kad je uzv, nalazi se cekaju tjedan dana, pa onda opet ih predam tek na onom slijedecem pregledu i saznam ukupne rezultate kombiniranog. Jesam ja to dobro shvatila? Kako ste vi to cure odradile?
Ja sam to radila u Puli u bolnici..najprije sam bila na ultrazvuku i odmah ti daju papire koje moraš skupa sa uputnicom dati na šalteru u mornaričkoj..najbolje je vaditi krv odmah iza ultrazvuka..
Cure, imam pitanje (Tinci i Jane_Doe ako ste bile u Pu u bolnici)..
Iduci tjedan imam uzv i mjerenje nn, a dobila sam i uputnicu za vadjenje krvi za kombinirani. Rekla mi je med. sestra prosli tjedan na brzinu pa ju nisam bas skuzila, da ne smijem vaditi tad kad mi ih je dala jer rezultati krvi i uzv-a moraju biti otprl u isto vrijeme. Ako vadim krv taj dan kad je uzv, nalazi se cekaju tjedan dana, pa onda opet ih predam tek na onom slijedecem pregledu i saznam ukupne rezultate kombiniranog. Jesam ja to dobro shvatila? Kako ste vi to cure odradile?
Ja sam to radila u Puli u bolnici..najprije sam bila na ultrazvuku i odmah ti daju papire koje moraš skupa sa uputnicom dati na šalteru u mornaričkoj..najbolje je vaditi krv odmah iza ultrazvuka..
Tinci, onda tek na slijedeci pregled nosis nalaze?
Teta ja sam 09.03. bila na kombiniranom probiru i sad sam u pon imala kontrolu, pa sam ginekologici odnesla papire.
Nestrpljiva kad ti je iduci pregled? :)
Uff za 2 tjedna.... 6.4.. Ne mogi docekat te preglede nikako... 😂
Pročitala sam da diskutirate o lysteriji - bakteriji u siru. Ovako, ja ne podnosim mlijeko, stoga sam se prebacila na sir jer smatram da je manje opasno nego izbjegavati mliječne proizvode.
Što se te bakterije tiče ne jedem sireve sa plemenitim plijesnima, suhomesnate proizvode (osim dobro termički obrađene) a tvrde sireve ne mogu jer su mi sada fuj :-(. Jedem svježi sir, kupovni, zrnati iz Lidla.
Ne jedem gljive jer ne smiju trudnice sklone gljivičnim infekcijama
Ne jedem morske plodove zbog žive u njima, ali jedem povremeno tunu iz konzerve, ali doslovno povremeno.
Ja ne mogu ovo ne komentirat.. Jesi ti ozbiljna? Objasni mi kakve veze imaju gljive koje su povrće sa gljivičnim infekcijama u tijelu koje su posljedica šećera brašna i industrijskih prerađevina ilitiga upale tijela koje stvori plodno tlo bakterijama da napreduju..
Druga stvar morski plodovi (školjkaši o riba) se preporučuju.. Radi omega 3 masnih kiselina barem 1 tjedno.. Ne smije se jesti meso morskog psa, sabljarke, skuše jer oni sadrže visoke količine žive. Ribe koje nemaju toliko puno žive u sebi su škampi tuna svježa divlja, losos, bakalar i som. A konzerva ženo najviše ima jer nemaš pojma šta su unutra i koju tunu stavili.. Ne znam ko te savjetovao al ja sam evo u šoku.. Pij jogurt i kefire ako mlijeko ne možeš
Sortiraj odgovore
Najstariji